НАЧАЛО Прессъобщения

Новият Amazon на криптовалутите Pushd (PUSHD) привлича огромни инвестиции от инвеститори в Bitcoin (BTC) и Polkadot (DOT)

25.02.2024 19:20 3 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Новият Amazon на криптовалутите Pushd (PUSHD) привлича огромни инвестиции от инвеститори в Bitcoin (BTC) и Polkadot (DOT)

За да навлезете на пазара и да реализирате печалби от него, първо трябва да го разберете. Има много неща, с които трябва да сте наясно - от движението на цените до моделите и тенденциите.

Тези знания ви позволяват да знаете кога, как и в какво да инвестирате. Освен това те са особено важни заради силно променливия пазар. В тази статия може да разгледате някои от данните за Биткойн (BTC) и Polkadot (DOT).


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.


Също така ще може да се запознаете с Pushd (PUSHD), за да потърсите отговорите на въпроса: “Защо PUSHD може да бъде добра алтернатива?”.

Биткойн (BTC) в кратък период на спад

Измина само малко време, откакто Биткойн (BTC) премина границата от $52,000, но сега изглежда, че ралито започва да се забавя. Макар промените да са незначителни, Биткойн (BTC) загуби повече от $600 в сравнение с преди седмица, като се понижи с 0.5% за същия период. Това обаче не трябва да е притеснително за притежателите на Биткойн (BTC).

Токенът все още отразява 30% печалба спрямо преди 30 дни и все още има на къде да се повиши, имайки предвид историческият му връх. С очакванията около халвинга на BTC, който трябва да се случи между април и август, е вероятно и значително покачване.

Време ли е за лонг позиции в Polkadot (DOT)?

Polkadot (DOT) запази цената си през последната седмица въпреки колебанията. Токенът отбеляза спад от само 0.2% в сравнение с предишната седмица, с което Polkadot (DOT) достигна $7.75 за единица към момента на писане на статията. Освен това Polkadot (DOT) се търгува със 17% по-скъпо, отколкото преди месец.

За много инвеститори това се счита за знак, че Polkadot (DOT) може да се окаже изгодна за дългосрочна инвестиция. Мнозина смятат, че е възможно да достигне $8 преди края на февруари и да се изстреля още по-високо през март.

Pushd (PUSHD) печели огромна инвестиция

Глобалната индустрия за електронна търговия е на стойност над $6 трилиона и е лесно да се разбере защо. Проектите в тази индустрия предлагат удобство и достъпност за купуване и продаване на стоки на големи разстояния за кратко време. Имена като Amazon и eBay, които са част от тази индустрия, се използват ежедневно в целия свят.

Pushd (PUSHD) е децентрализиран peer-to-peer пазар, който има за цел да бъде по-прозрачен и честен – нова възможност за онлайн пазаруване. Pushd (PUSHD) се предлага в комплект с помощни програми, които потребителите могат да ползват, и те може да му помогнат да се превърне в силен претендент в бранша. Например, потребителите могат да плащат с криптовалути, като по този начин елиминират някои разходи и намаляват забавянията.

Потребителите могат също така да се присъединят към Pushd (PUSHD) с бърз процес на регистрация, който не преминаване през изисква KYC процедури. Платформата предлага обмен на монети, при който не се начисляват комисиони. За използването на Pushd (PUSHD) и изпълнението на задачи могат да бъдат спечелени специални награди.

Инвеститорите могат да купят Pushd (PUSHD) само за $0.11 на токен, което е абсолютна находка, имайки предвид огромния ѝ потенциал. Всички инвеститори в предварителна продажба получават и заплащане въз основа на притежаваните от тях активи.

Pushd (PUSHD) иска да бъде новият Amazon, като се стреми да бъде още по-добър поради децентрализираните технологии.

Научете повече за предварителната продажба на Pushd (PUSHD), като посетите уебсайта тук.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

Мултичейн меме криптовалутата Dogeverse стана абсолютен хит в Япония. На какво се дължи това?

Dogeverse се придвижва доста бързо в своята предпродажба, като събра над $4.5 милиона за отрицателно време. Забележително обаче е представянето в Япония.

15.04.2024 21:45 4 мин. четене

Предпродажбата на Deestream предлага уникален шанс за общностите на Flow и Bitget, насочени към промяна на стрийминг сектора

Предварителната продажба на DeeStream събира глобална подкрепа на фона на нарастващите спекулации за печалба през следващия месец, като по този начин предлага уникален шанс на инвеститорите да се включат в обещаващ проект по време на ранните му дни.

15.04.2024 19:25 3 мин. четене

3 алткойна, включително Pepe Coin (PEPE), които да наблюдавате през април 2024 г.

Крипто инвеститорите постоянно са в търсене на обещаващи алткойни, които имат потенциала да осигурят значителна възвръщаемост.

15.04.2024 19:10 5 мин. четене

Какво се случва в крипто сектора днес: Експертни гледни точки за Solana (SOL), Furrever Token (FURR) и Shiba Inu (SHIB)

Резкият спад на пазарите на криптовалути хвана много инвеститори неподготвени, а активи като Shiba Inu (SHIB) и Solana (SOL) преживяха значителни спадове през последните търговски сесии. 

15.04.2024 19:00 5 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.