Home

Нови и обещаващи криптовалути, които да следите този уикенд

21.06.2024 13:30 4мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Нови и обещаващи криптовалути, които да следите този уикенд

Проследяването на всички криптовалути, налични на пазара, само по себе си може да бъде работа на пълен работен ден.

Но истината е, че много от тях никога няма да стигнат достатъчно високи нива, за да си заслужават вниманието. Само малка част от тях имат потенциала да скочат значително.

Оценката на крипто пазара показва, че най-добрите криптовалути за следене този уикенд са PlayDoge, WienerAI и 99Bitcoins. Всички те са изключително популярни напоследък и хайпът около тях е доста голям.

PlayDoge

PlayDoge (PLAY) се утвърждава като един от най-очакваните нови меме токени тази година. Проектът наближава сумата от $5 милиона в предварителната си продажба. И с тази ранна подкрепа, някои анализатори смятат, че PLAY може да донесе значителни печалби, след като бъде листнат на DEX.

Този токен съчетава интернет културата на меметата с носталгията от видео игрите от 90-те години, за да създаде една пристрастяваща гейминг екосистема. Концепцията е проста: играчите осиновяват домашен любимец „Doge“, след което печелят PLAY токени, като го поддържат здрав и щастлив.

Играчите също могат да залагат своите PLAY токени, което да им донесе доходност от 164%. В момента инвеститорите могат да закупят PLAY токени чрез предварителната продажба на цена от $0.00511 за токен.

И след като предварителната продажба приключи, екипът на PlayDoge планира да включи PLAY в топ DEX, където търсенето и предлагането ще диктуват стойността на токена.

Купете PlayDoge

WienerAI

Сред множеството криптовалути, WienerAI ($WAI) се откроява със своето приложение, както и фокуса си върху забавлението. WienerAI представлява най-напредналия бот за търговия в крипто пространството. Със силното си представяне в предварителната продажба и планове за непрекъснато развитие, $WAI се счита за един от най-привлекателните крипто токени през тази година.

С високи награди за стейкване, надвишаващи 1,300% APY в момента, WienerAI привлече значително голям брой ранни инвеститори, проправяйки пътя за експоненциален растеж и насърчавайки чувството за колективна собственост при инвеститорите.

Откакто предварителната продажба стартира в средата на април, търсенето на $WAI, токенът на проекта WienerAI, също нараства бързо. Трябва да се отбележи, че представянето на WienerAI при предварителна продажба е впечатляващо с невероятните близо $6.2 милиона, събрани досега и няма признаци за забавяне.

Купете WienerAI

99Bitcoins

Само за една седмица този проект привлече значителни инвестиции от големите инвеститори. Нещо повече, той получи похвали от експерти за своя модел, който възнаграждава потребителите за научаване на нови неща за криптовалутите.

Както е посочено в бялата книга на проекта, потребителите ще могат активно да печелят крипто награди само чрез увеличаване на знанията си за криптото.

Основната идея е проста: докато потребителите напредват в онлайн библиотеката на 99Bitcoins от интерактивни курсове, уроци и модули за обучение, те ще печелят 99Bitcoins токени, които могат да бъдат осребрени за различни неща. Това означава, че колкото повече курсове завършат потребителите, толкова повече 99Bitcoins токени ще спечелят.

Шумът около модела Learn-to-Earn на 99Bitcoins се отрази в силното представяне в предварителната продажба от самото й начало. До момента предварителната продажба на 99BTC е събрала над $2.2 милиона от ранни инвеститори, като цената на токена е само $0,0011.

Купете 99 Bitcoins

Как да преценя коя е най-добрата от трите криптовалути за мен?

Дори за най-опитните инвеститори понякога е трудно да избират правилната криптовалута от такъв огромен набор. Има също така няколко фактора, които трябва да имате предвид, когато избирате най-добрата криптовалута за инвестиция.

Пазарна капитализация

Това е основен фактор, който трябва да имате предвид при избора на криптовалута. Той показва общата стойност на всички монети в обращение, която се получава чрез умножаване на текущата цена на една криптовалута по цялата й наличност.

Високата пазарна капитализация може да означава успешен проект с широко разпространение и стабилност, докато ниската пазарна капитализация може да означава по-нова, може би по-рискова инвестиция.

Висок потенциал за растеж

Друг фактор, който трябва да се вземе предвид, е потенциалът за растеж на криптовалутите. Потърсете криптовалути, които са имали постоянен растеж и имат потенциал да стигнат още по-далеч. Това включва токени с уникална технология, стабилни разработчици и стратегически партньорства.

Възможности за предварителна продажба

Инвестирането в криптовалути по време на фазата на предварителна продажба може да доведе до значителни печалби, ако проектът успее да се наложи. През повечето време е възможно да се предвиди коя криптовалута ще се справи добре по време на фазата на предварителната продажба въз основа на увеличаването на инвеститорския интерес.

Купете PlayDoge


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Популярни Новини
Още Прессъобщения Новини

Топ 5 алтернативи на Биткойн с несравним потенциал – открийте скритите скъпоценни камъни

Ентусиастите на криптовалути често търсят обещаващи активи отвъд Биткойн. Някои алтернативи притежават уникални качества, показващи силен потенциал за бъдещ растеж.

24.07.2024 16:32 5мин. четене

Крипто обучителната платформа 99Bitcoins навлиза в последната фаза на предпродажбата си. Събира $2.5 милиона

Водещата платформа за крипто образование, 99Bitcoins ($99BTC), навлиза в последния етап на предварителната си продажба и ще завърши усилията за набиране на средства до 6 август.

24.07.2024 15:15 5мин. четене

XRP е в центъра на вниманието след слуховете за сетълмент; експерт все още смята, че DTX и ADA са по-добри покупки под цената от $1

Внимателно наблюдаваната правна битка между Ripple (XRP) и Комисията по ценните книжа и борсите (SEC) привлече голямо внимание, особено след неотдавнашните слухове за възможно споразумение.

24.07.2024 9:00 4мин. четене

Тази AI криптовалута отразява Solana преди 10x ралито, ето защо крипто ентусиаст я смята за следващия NEAR Protocol

Готови ли сте за случай на дежавю? Algotech (ALGT), иновативна платформа, използваща изкуствен интелект за алгоритмична търговия, преживява рязък скок на интереса, който има невероятна прилика с фазата на Solana (SOL) преди ралито.

24.07.2024 9:00 4мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към биткойн адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.