НАЧАЛО Прессъобщения

Новата P2E крипто игра PlayDoge стартира ICO-то си с $250,000 за 24 часа

29.05.2024 19:30 3 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Новата P2E крипто игра PlayDoge стартира ICO-то си с $250,000 за 24 часа

Само за 24 часа бяха събрани внушителните $250,000 - ясен знак, че P2E (Play-to-Earn) моделът на играта е разпознат като потенциален "билет" за успех от крипто ентусиастите.

Ностлагичната 8-битова визия, иновативен геймплей и интеграция на $PLAY токена дава шанс на PlayDoge да завладее значителен дял от бързо растящия пазар на блокчейн игри.

Инвеститорите, привлечени от обещаващия старт, залагат на светлото бъдеще на проекта в свят, където границите между забавления и финансови стимули все повече се размиват.

Купете PlayDoge

Какво представлява PlayDoge?

PlayDoge е нова мобилна игра, която комбинира популярната меме култура на Doge с класическата Tamagotchi механика. В тази игра играчите получават виртуално куче, за което трябва да се грижат чрез различни занимания и взаимодействия в играта. Основната цел е да се осигури добро здраве и щастие на виртуалното куче, като се изпълняват различни задачи и мисии. Успешното изпълнение на тези задачи носи на играчите награди под формата на токени $PLAY.

Играта предлага възможност за онлайн съревнования и следене на класирането на играчите, което добавя допълнителна мотивация. Играчите могат да използват спечелените $PLAY токени за покупка на различни аксесоари и допълнителни елементи в играта, които увеличават възможностите за персонализация и подобряване на виртуалното куче.

Освен това, PlayDoge предлага и стейкинг система, която позволява на играчите да заключат своите $PLAY токени и да получат значителни награди – над 2,700% годишно към момента на писане на статията.

Стейкингът в PlayDoge е изключително атрактивен за крипто ентусиастите, тъй като предлага висока доходност, която може да бъде използвана за допълнителни инвестиции или за подобрение на игровия опит.

Токеномика на PlayDoge

Общото предлагане на $PLAY токени е фиксирано на 9.4 милиарда, като 50% от тях са заделени за предварителна продажба. Този дял позволява на ранните инвеститори да придобият собственост върху значителна част от токените и да се възползват от потенциалния растеж на стойността им с развитието на проекта.

12.50% от токените са предназначени за стейкинг и възнаграждения в рамките на екосистемата на PlayDoge. Този подход насърчава дългосрочното държане на токени и ангажираността на общността.

Останалата част от токените са разпределени между ликвидност (11.50%), маркетинг (12.50%), за проектния фонд (12.50%) и като резерв на общността (7.50%). Това разпределение цели да осигури необходимите ресурси за разработване, промоция и дългосрочен растеж на проекта, като същевременно поддържа стабилността на цената на токените и насърчава активното участие на общността в екосистемата на PlayDoge.

Прогнозна цена на PlayDoge – потенциал за 10Х скок?

Прогнозната цена на PlayDoge е трудна за определяне на този ранен етап, но проектът определено показва потенциал за значителен растеж. При текуща цена от $0.005, много анализатори виждат възможност за мултиплициране на инвестицията в рамките на седмици. Въпреки че е трудно да се даде точна прогноза, повечето са съгласни, че 4-5x увеличение на цената е евентуално може да бъде напълно постижимо в краткосрочен план за тези, които решат да инвестират сега. Разбира се, като при всяка инвестиция, е важно да се прецени личният риск и да не се влага повече, отколкото може да се понесе.

Как да закупя PlayDoge?

Ако харесвате потенциала на PlayDoge, то в следващите няколко стъпки ще ви покажем как да закупите токени $PLAY.

  1. Посетете сайта на предварителната продажба на PlayDoge.
  2. Свържете своя крипто портфейл, който поддържа BNB или Етериум токени.
  3. Когато сте готови, можете да определите количеството, което желаете да закупите.
  4. Проверете транзакцията, вижте мрежовите такси и я завършете.

След като закупите токени, можете да ги сложите в стейкинг пула, защото така или иначе има време до края на предпродажбата, а има евентуален шанс и за потенциално добра възвръщаемост дотогава.

Купете PlayDoge


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

Крипто търговец, който превърна $2,000 в $20 милиона, прогнозира следващия 1,000Х проект

Известен крипто трейдър, който превърна $2,000 в $20 милиона от инвестициите си в предварителни продажби по време на бичия пазар през 2021 г., предизвиква масово чувство за страх от пропуснати възможности (FOMO).

14.06.2024 23:50 4 мин. четене

Инвестиция от $1,000 в Pepe (PEPE), Bonk (BONK) и други токени може да промени живота ви завинаги

Инвестирането на $1,000 в нововъзникващи криптовалути като Pepe (PEPE), Bonk (BONK) и Retik Finance представлява примамлива възможност за потенциална промяна на финансовото ви бъдеще.

14.06.2024 20:01 4 мин. четене

Най-добрите меме криптовалути за инвестиция през уикенда

Меме криптовалутите са в лек застой в последните дни, което кара инвеститорите да се насочат към предпродажбите на алтернативни проекти.

14.06.2024 19:00 3 мин. четене

Максимално увеличаване на възнагражденията за стейкинг на Етериум: Съвети и трикове

Искате ли да увеличите потенциала на своите дялове в Етериум? Стейквайте Етериум с помощта на OkayCoin и се възползвайте от предимствата на децентрализираното финансиране (DeFi).

14.06.2024 13:39 10 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.