НАЧАЛО Прессъобщения

Новата монета с ограничено предлагане Raffle Coin (RAFF) с прогноза за 40Х възвръщаемост; Притежателите на Binance Coin (BNB) и Dogecoin (DOGE) бързат да разгледат

16.03.2024 12:05 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Новата монета с ограничено предлагане Raffle Coin (RAFF) с прогноза за 40Х възвръщаемост; Притежателите на Binance Coin (BNB) и Dogecoin (DOGE) бързат да разгледат

Raffle Coin (RAFF) привлича вниманието на притежателите на известни крипто проекти като Binance Coin (BNB) и Dogecoin (DOGE), което се дължи на ограниченото предлагане на токени и желанието за диверсификация на портфейлите в условията на нарастващи цени на активите. 

Като цяло крипто индустрията стана свидетел на значителен ръст на цените, особено през март. Биткойн (BTC) достигна нови крайъгълни камъни, като достигна $68,000, $70,000 и в крайна сметка се изстреля до $73,000, съвпадайки и надминавайки предишната си рекордна оценка през 2021 г.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.


Ethereum (ETH) и други проекти като Avalanche (AVAX), Uniswap (UNI) и Tron (TRX) също отбелязаха забележителен ръст.

Binance Coin (BNB) инвеститорите гледат към Raffle Coin (RAFF)

Търгувайки се на цена $612, Binance Coin (BNB) е на ръба на навлизане в диапазона от $600, отбелязвайки значителен напредък в сравнение със стойността си преди 30 дни, когато се търгуваше на $332 и $483 преди седмица. С пазарна капитализация от $89 милиарда и дневен обем на търговия от $5.5 милиарда, Binance Coin (BNB) може да се похвали с предлагане на токени в размер на 149 милиона. Binance Coin (BNB) първоначално е разработена за такси за транзакции в платформата, но впоследствие разширява своята функционалност в блокчейна на Binance.

Ентусиастите на Dogecoin (DOGE) са привлечени от Raffle Coin (RAFF)

Dogecoin (DOGE), известен със статута си на меме, отбеляза подновен интерес от страна на инвеститорите, които очакват нов бичи поход, след като преживяха крипто зимата. Понастоящем, търгувайки се на цена от $0.163, Dogecoin (DOGE) отбеляза 90% увеличение на ръста на цената от $0.08562 преди месец.

Raffle Coin (RAFF) привлича крипто инвеститори към предварителна продажба

На фона на ценовите скокове на Binance Coin (BNB) и Dogecoin (DOGE), акционерите се стремят да диверсифицират портфейлите си с Raffle Coin (RAFF) токените, привлечени от потенциала му за значителна възвръщаемост. С предлагане, възлизащо на 700 милиона и цена от $0.016, спекулациите в индустрията предполагат, че Raffle Coin (RAFF) може потенциално да увеличи 40х стойността си по време на предварителната  продажба в рамките на няколко месеца.

Научете повече за предварителната продажба на Raffle Coin (RAFF), като посетите уебсайта тук.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

След халвинга на Биткойн: Инвеститорите в USD Coin и Polkadot се подготвят за успеха на DeeStream (DST), насочвайки се към 65Х растеж

Неотдавнашното халвинг събитие на Биткойн коригира пейзажа на добива и подготви пазара за нови инвестиционни възможности.

23.04.2024 21:10 4 мин. четене

Седмични печалби с Koala Coin (KLC), контрастиращи с кроткия прилив на Binance Coin (BNB) и прогнозираните трусове на Cardano (ADA)

Променливата панорама на настроенията на инвеститорите се колебае от върхове на радост до спадове на тревога. Този цикъл се повишава от перспективите на Koala Coin (KLC), авангарден меме проект.

23.04.2024 20:53 3 мин. четене

Dogeverse ще достигне $10 милиона още днес. Какво мислят анализаторите?

Dogeverse бързо набира скорост със събраните си $9.7 милиона, предвещавайки, че преминаването на знаковата стойност от $10 милиона е неизбежно. 

23.04.2024 20:44 3 мин. четене

MAR Mining, една от най-добрите услуги за облачен крипто майнинг през 2024 г., можете да печелите пасивен доход у дома

Сред многобройните платформи за облачен крипто майнинг MAR mining е познато име, предоставящo решение за крипто ентусиастите, които искат да използват потенциала си, без да се нуждаят от обширни ресурси или експертни познания.

23.04.2024 20:32 3 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.