НАЧАЛО Прессъобщения

Нова криптовалута заема централно място с ръст от 587%, заедно с NEO и Zcash

октомври 25, 2023 13:05 4 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Нова криптовалута заема централно място с ръст от 587%, заедно с NEO и Zcash

Докато Neo (NEO) преживява ръст на цените, предизвикан от интегрирането на GPT-4.0, Zcash (ZEC) очаква рали поради обновяването на мрежата си.

Междувременно забележителното представяне на VC Spectra (SPCT) в предварителната му продажба го позиционира като забележителен претендент на крипто пазара.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет. Материалът е написан и прeдоставен от съответната компания.


>>КУПЕТЕ SPCT ТОКЕНИ СЕГА<<

Обобщение

  • Предвижда се VC Spectra (SPCT) да надхвърли прогнозираната цена от $0.080 до края на предварителната продажба.
  • Очаква се цената на NEO (NEO) да достигне $18.13 през следващата година.
  • Прогнозите са, че цената на Zcash (ZEC) може да достигне до $48.38 през 2024 г.

VC Spectra (SPCT) се подготвя за светкавичен успех на крипто пазара

През последните месеци крипто пазарът стана свидетел на стремителния възход на VC Spectra (SPCT) – нова дигитална валута, която зае централно място с изумителен скок в текущата си публична предварителна продажба.

В основата на успеха на VC Spectra стоят иновативните ѝ стратегии за търговия, като статистическият арбитраж служи като основен стълб. Като проучва внимателно връзката между различните финансови инструменти, VC Spectra използва аналитичните си възможности, за да идентифицира неправилни пазарни цени.

Възходът на VC Spectra може да се дължи не само на нейните сложни стратегии за търговия, но и на децентрализирания ѝ протокол за управление на инвестициите. Този протокол дава властта в ръцете на инвеститорите, като им предоставя свободата да избират нивото на участие, което отговаря на техните предпочитания.

Освен това простотата на платформата на VC Spectra (SPCT) допълнително допринася за нарастващата ѝ популярност.

На етап 4 от предварителната продажба на VC Spectra SPCT токенът в момента се търгува на цена от $0.055, отбелязвайки впечатляващо увеличение от 587.5% спрямо първоначалната си цена от $0.008 на етап 1.

Представянето на SPCT токена надхвърли всички очаквания и до края на предварителната продажба може и да прехвърли първоначалната прогноза от $0.080.

>>КУПЕТЕ SPCT ТОКЕНИ СЕГА<<

Интеграцията на GPT-4.0 стимулира ръста на цената на NEO (NEO)

На 13 октомври 2023 г. Neo направи вълнуващо съобщение относно интеграцията на GPT-4.0 в чата на Neo. Очаква се тази значителна актуализация доста да повиши точността и интелигентността на отговорите, предоставяни на запитванията на потребителите.

След тази новина се наблюдаваше забележителен скок в стойността на NEO, като цената му се повиши с 2.23%. В рамките на 24 часа цената на токенът се повиши от $6.72 до $6.87.

Тази положителна тенденция продължи и през следващите дни, което доведе до по-нататъшно увеличение на стойността на NEO. Между 13 и 23 октомври цената на NEO се покачи от $6.87 на $7.65, което отразява увеличение от 11.35%.

Като се имат предвид плановете за интеграция с по-големи продукти от екосистемата, експертите от индустрията изразиха оптимизъм по отношение на бъдещата стойност на NEO. Те прогнозираха, че цената на алткойна потенциално може да достигне до $18.13 през следващата година.

Последното повишение на Zcash (ZEC) стимулира положителния импулс

На 6 октомври 2023 г. Zcash (ZEC) обяви пускането на нов ъпгрейд на мрежата, наречен Zcashd 5.7.0. Този ъпгрейд има за цел да подобри потребителското изживяване в блокчейна на Zcash (ZEC).

Естествено, то беше посрещнато с положителни пазарни нагласи, като стойността на Zcash (ZEC) се повиши с 2.92%. В рамките на 24 часа цената на Zcash (ZEC) се повиши от $26.72 на $27.50.

Възходящата тенденция обаче беше краткотрайна поради нестабилността на пазара. Впоследствие цената на Zcash (ZEC) отбеляза постепенен спад от 5.82%, като в крайна сметка достигна $25.90 на 21 октомври.

Въпреки незначителния спад анализаторите остават оптимистично настроени относно перспективите на Zcash (ZEC). Те смятат, че обновяването на мрежата ще помогне на Zcash да се подготви за значително рали през следващата година.

В резултат на това анализаторите прогнозират, че цената на ZEC може да достигне $48.38, което я прави една от най-добрите монети за инвестиране през 2024 г.

За да научите повече за VC Spectra (SPCT) и за предварителната му продажба, посетете:

Предварителна продажба: https://invest.vcspectra.io/login
Уебсайт: https://vcspectra.io
Telegram: https://t.me/VCSpectra
Twitter: https://twitter.com/spectravcfund


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет. Материалът е написан и прeдоставен от съответната компания.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

Инвеститорите в Polygon (MATIC) купуват този конкурентен токен, който може да реализира 20 пъти повече печалби

Polygon (MATIC) завладя крипто света, предлагайки мащабируемо и рентабилно решение на проблема с претоварването на мрежата на Етериум.

декември 10, 2023 16:20 4 мин. четене

Цената нa токена на FTX се покачва с 230% за 30 дни, по-добре ли е да купите тази управлявана от общността борса?

Пазарът на криптовалути не спира да изненадва, като наскоро FTX (FTT) токените поскъпнаха с 230% за 30 дни.

декември 10, 2023 14:00 3 мин. четене

Лайткойн може да тръгне към $200 след халвинг събитието на Биткойн

Лайткойн се насочва към $200, докато халвинг събитието на Биткойн наближава, което може да е сигнал за потенциален растеж и повишена пазарна динамика.

декември 10, 2023 13:00 5 мин. четене

Cardano (ADA) или Retik Finance (RETIK): Кой може да има нужното да стане третият най-голям токен?

В света на криптовалутите битката за надмощие се простира отвъд класациите за пазарна капитализация и обеми на търговия. Това е битка за функционалност срещу хайп, за съдържание срещу спекулации.

декември 10, 2023 9:01 6 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.