НАЧАЛО Прессъобщения

Нова криптовалута привлича вниманието на Filecoin и Ethereum Classic ентусиастите: Създава ли се пазарен лидер?

16.12.2023 10:03 4 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Нова криптовалута привлича вниманието на Filecoin и Ethereum Classic ентусиастите: Създава ли се пазарен лидер?

VC Spectra (SPCT) привлича значително внимание от страна на ентусиастите на Filecoin (FIL) и Ethereum Classic (ETC).

С впечатляващото си представяне в предварителната продажба и иновативната блокчейн инфраструктура VC Spectra има потенциала да се превърне в пазарен лидер в крипто пространството.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания. 


В тази статия може да рагледате защо инвеститорите може да се насочат към SPCT пред други водещи криптовалути.

>>КУПИ SPCT ТОКЕНИ СЕГА<<

Прогноза за цената на Filecoin: След партньорството с io.net

На 7 декември 2023 г. Filecoin (FIL) обяви партньорството си с io.net, известна платформа, фокусирана върху изграждането на децентрализиран облак за изчислителна GPU мощност. Като част от това сътрудничество io.net успешно интегрира 1,500 графични процесора от доставчиците на съхранение на Filecoin (FIL), допринасяйки за над 17,000 оперативни графични процесора на платформата.

Пазарната реакция на тази новина беше силно положителна, което доведе до оптимистична прогноза за цената на Filecoin. В рамките на 24 часа цената на FIL отбеляза увеличение от 6.96%, като нарасна от $4.74 на $5.07.

През следващите дни Filecoin (FIL) продължи възхода си и се повиши със 7.69%, достигайки връх от $5.46, преди да се върне обратно до $4.75 на 12 декември.

Въпреки неотдавнашния спад в цената, експертите очакват, че сътрудничеството между Filecoin и io.net ще има трайно въздействие върху стойността на FIL. Въз основа на тяхната текуща прогноза за цената на Filecoin, те прогнозират, че тя може да нарасне до $37.40 през 2024 г.

Прогноза за Ethereum Classic: ETC свидетелства за ръст на цената на фона на очакванията за форк

По време на неотдавнашната среща на общността в Discord, проведена на 5 декември 2023 г., разработчиците от кооператива Ethereum Classic (ETC) направиха важно съобщение относно активационния блок за предстоящия Spiral Hard Fork на Ethereum Classic (ETC). Активирането на Spiral Upgrade е планирано за блок 19,250,000, което се очаква да се случи на 31 януари 2024 г.

След това съобщение се наблюдаваше увеличение на стойността на Ethereum Classic (ETC) с 2.36%. В рамките на 24 часа цената на Ethereum Classic (ETC) се повиши от $19.95 на $20.42.

Този положителен импулс продължи и през следващите дни, като цената на Ethereum Classic (ETC) се покачи с още 13.93% и достигна връх от $23.27. Към 12 декември обаче цената на ETC се върна до $20.45.
Въпреки този временен спад, експертите запазват положителна перспектива за бъдещата стойност на Ethereum Classic (ETC). Те прогнозират, че през 2024 г. цената на монетата може да достигне $101.82.

VC Spectra (SPCT): Откриване на нови инвестиционни възможности в DeFi

VC Spectra (SPCT), нововъзникваща криптовалута, привлича значително внимание от страна на ентусиастите, особено на тези, които са инвестирали в топ алткойни като Filecoin (FIL) и Ethereum Classic (ETC). Много експерти смятат, че VC Spectra има потенциала да се превърне в пазарен лидер в областта на криптовалутите.

VC Spectra (SPCT) има за цел да се отличи като един от най-добрите DeFi проекти, като се фокусира върху възможностите за инвестиции с висока възвръщаемост. Протоколът използва усъвършенствани техники за търговия, изкуствен интелект (AI) и опитни капиталисти, за да сведе до минимум рисковете и да осигури прозрачно и сигурно преживяване за своите инвеститори.

В основата на подхода на VC Spectra (SPCT) е ненадеждна и прозрачна блокчейн инфраструктура, която използва силата на криптографията и смарт договорите. Тази новаторска рамка позволява безпроблемна peer-to-peer търговия и управление на активи, като премахва необходимостта от посредници и попечители от трети страни.

Освен това ранните инвеститори в текущата предварителна продажба на VC Spectra (SPCT) имат големи надежди, като очакват забележително увеличение на стойността с 900% след приключването на предварителната продажба. Предвижда се цената на SPCT токена да се повиши от $0.008 до $0.080. Забележително е, че проектът постигна впечатляващ ръст на инвестициите от 862.5% по време на етап 5.

Научете повече за предварителната продажба на VC Spectra:

Купете предварителна продажба: https://invest.vcspectra.io/login
Уебсайт: https://vcspectra.io
Телеграм: https://t.me/VCSpectra
Twitter: https://twitter.com/spectravcfund


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания. 

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

Най-добрите алткойни за наблюдение преди края на февруари 2024 г.: The Graph (GRT), Lido DAO (LDO) и Meme Moguls (MGLS)

The Graph (GRT) показа бичо ниво на инерция на графиките, тъй като през предходния месец криптовалутата отбеляза ръст от 94%.

26.02.2024 9:25 3 мин. четене

Край на една ера за Chainlink (LINK)? Спадовете на Solana (SOL) насочват потребителите към платформата за електронна търговия Pushd (PUSHD)

Търговията с Chainlink (LINK) изглежда намалява, както и активността в мрежата. Анализаторите и притежателите на актива се чудят дали това е краят на една ера.

26.02.2024 8:01 3 мин. четене

Injective (INJ) и Stacks (STX) се борят за позициите си, тъй като търсенето на Pushd (PUSHD) нараства през 2024 г

Цената на Injective (INJ) се повиши, търгувайки се за $34 към момента на писане на статията, което показва интерес от страна на инвеститорите.

25.02.2024 20:03 3 мин. четене

Новият Amazon на криптовалутите Pushd (PUSHD) привлича огромни инвестиции от инвеститори в Bitcoin (BTC) и Polkadot (DOT)

За да навлезете на пазара и да реализирате печалби от него, първо трябва да го разберете. Има много неща, с които трябва да сте наясно – от движението на цените до моделите и тенденциите.

25.02.2024 19:20 3 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.