НАЧАЛО Прессъобщения

Нова крипто ера: Bitcoin (BTC) с нов ATH, Ethereum (ETH) надхвърля $4,000, а 20X предпродажбата на платформата за кредитиране Kelexo (KLXO) все още е активна

14.03.2024 20:50 3 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Нова крипто ера: Bitcoin (BTC) с нов ATH, Ethereum (ETH) надхвърля $4,000, а 20X предпродажбата на платформата за кредитиране Kelexo (KLXO) все още е активна

Пазарът на криптовалути е развълнуван, тъй като Bitcoin (BTC) достигна нов исторически връх, а Ethereum (ETH) надхвърли $4,000.

Този бичи импулс от водещите криптовалути се отразява благоприятно и на нововъзникващи проекти като Kelexo (KLXO), иновативна платформа за кредитиране.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.


Анализаторите предполагат, че неотдавнашните скокове на Bitcoin (BTC) и Ethereum (ETH) потенциално могат да доведат до значителни печалби за инвеститорите в Kelexo (KLXO), вероятно до 20х възвръщаемост.

Bitcoin (BTC) достигна рекордно високи стойности и надхвърли $70,00

Bitcoin (BTC), пионерската криптовалута, продължава да демонстрира господстващото си положение на пазара.

Наскоро Bitcoin (BTC) се покачи до нов исторически връх от $73,637.47 на 13 март, преди да отстъпи леко до $70,500 към момента на писане на статията. Въпреки това отдръпване Bitcoin (BTC) остава постоянно над границата от $70 000, което подхранва оптимизма на търговците. Прогнозите за достигане на $100,000 от Bitcoin (BTC) до края на годината вече не изглеждат далечни.

Притокът на капитали към Bitcoin (BTC) чрез спот ETF-ите допринесе значително за възходящата му траектория. Освен това очакванията, свързани с предстоящото халвинг събитие на Bitcoin (BTC) през април и потенциалното намаляване на лихвените проценти от Федералния резерв на САЩ, допълнително подхраниха възхода на Bitcoin (BTC). Тази положителна инерция се пренесе и върху по-нови криптовалути като Kelexo (KLXO), привличайки инвеститори, търсещи изгодна възвръщаемост при предварителната ѝ продажба.

Ethereum (ETH) надхвърли $4,000, приветствайки ъпгрейда Dencum

Ethereum (ETH) поддържа стабилна търговска цена около $4,000 през последните няколко дни, като индикациите сочат потенциално надминаване на предишния му исторически връх от $4,891 през ноември 2021 г. по време на пика на бичия пазар.

Общността на Ethereum (ETH) очакваше с нетърпение ъпгрейда Dencun на 13 март, отбелязвайки най-значимото подобрение на мрежата, откакто Сливането влезе в действие през септември 2022 г. След успешното внедряване на Dencum, Ethereum (ETH) изпита волатилност и временно се потопи под $4,000, като в момента се търгува на цена от $3,850 към 13 март.

Краткосрочният натиск от продажби на Ethereum (ETH) може да доведе до ценови колебания, отразяващи волатилността на Bitcoin (BTC) след одобрението на спот ETF за Bitcoin (BTC). Въпреки това неотдавнашният скок на Ethereum и успешният ъпгрейд Dencum стимулираха интереса към алтернативни инвестиции като Kelexo (KLXO).

Може ли Kelexo (KLXO) да осигури 20х възвръщаемост?

Анализаторите и инвеститорите очакват Kelexo (KLXO) потенциално да постигне 20х възвръщаемост през следващите месеци. Този оптимизъм се дължи на факта, че Kelexo (KLXO) служи като иновативна платформа за peer-to-peer (P2P) кредитиране, която улеснява ефективните, сигурни и прозрачни транзакции между кредитори и кредитополучатели.

Kelexo (KLXO) разширява потребителската си база чрез премахване на изискванията за KYC процеси, което позволява на платформата да генерира по-голям доход и да предлага на инвеститорите от предварителните продажби пасивен доход чрез модел на споделяне на приходите.

Инвеститорите в предварителна продажба в Kelexo (KLXO) могат да се възползват от намалени такси, ексклузивни награди и първокласни функции, като насърчават подкрепяща общност, инвестираща в дългосрочния успех на платформата.

Научете повече за Kelexo (KLXO) от официалния уебсайт тук.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

Може ли Algotech да бъде по-добра дългосрочна инвестиция от Bitcoin и Ethereum?

Algotech (ALGT) привлича вниманието в света на криптовалутите, обещавайки различни предимства, които в бъдеще може да и предоставят нужния потенциал, за да я превърнат в по-добра дългосрочна инвестиция в сравнение с Bitcoin (BTC) и Ethereum (ETH). 

18.04.2024 16:01 4 мин. четене

Kои са най-популярните криптовалути в Япония през април?

Япония е един от бенчмарк крипто пазарите, като местните инвеститори много често задават темпото в световен мащаб. Затова в тази статия може да разгледате кои са едни от най-модерните криптовалути, които се търгуват там.

18.04.2024 15:02 3 мин. четене

Коя криптовалута да следим сега? Едни от най-актуалните криптовалути, които привличат интереса на китовете: Ethereum (ETH), Solana (SOL) и Furrever Token (FURR)

В постоянно променящия се пейзаж на крипто пазара, където цари волатилност, инвеститорите постоянно търсят възможности за значителна възвръщаемост.

18.04.2024 14:02 5 мин. четене

Трябва ли да следите движенията при Retik Finance (RETIK) през 2024 г.? Експертен анализ

Тъй като пазарът на децентрализирани финанси (DeFi) продължава да се развива, се появи нов претендент, който привлича вниманието на инвеститорите и крипто ентусиастите. 

18.04.2024 11:05 4 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.