НАЧАЛО Прессъобщения

Нов токен с голям потенциал: Прогноза за цената на Solana от VanEck и кога Cardano може да поскъпне

ноември 3, 2023 10:30 4 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Нов токен с голям потенциал: Прогноза за цената на Solana от VanEck и кога Cardano може да поскъпне

В тази статия ще разгледаме три токена: Cardano, Solana и Everlodge. Също така ще разгледаме прогнозa за Cardano, както и вижданията на VanEck за цената на Solana.

Освен това ще стане дума за Everlodge – криптопроект, който завладя криптопространството поради връзката си с индустрия за трилиони долари.

Everlodge (ELDG) ще революционизира инвестициите в недвижими имоти

Everlodge, често наричан “Airbnb за Web3“, е предстоящ блокчейн пазар, който ще революционизира инвестициите в недвижими имоти. На платформата инвеститорите ще търгуват с активи в областта на недвижимите имоти под формата на NFT.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.


Платформата използва блокчейн технологията и NFT, за да опрости процесите, свързани с инвестициите в недвижими имоти.

Екипът е очертал своята визия, която е да позволи на всеки инвеститор да притежава съвместно луксозни имоти с малки капитали. Те се стремят да постигнат това чрез създаване на съсобственост върху имоти с помощта на NFT фракциониране и съсобственост. Everlodge ще разделя новоиздадените NFT, представляващи имоти, на по-малки части. Това означава, че дори инвеститори със $100 могат да купуват дялове в луксозни имоти.

С нарастването на стойността на имота се увеличава и стойността на техните NFT-тa. Подробностите за имотите, като например нотариални актове и права на собственост, ще се съхраняват в метаданните на NFT-тата. Екипът е посветен на устойчивостта и ще блокира токените и ликвидността на екипа си, за да предотврати внезапна разпродажба след стартирането.

Цената на мрежовия токен на Everlodge, ELDG, е само $0.23 за брой. Анализаторите споделят оптимизъм за скока на ELDG до $0.40 до 2024 г.

За повече информация относно предварителната продажба на Everlodge (ELDG) можете да посетите техния уебсайт или да се присъедините към общността им тук.

Cardano (ADA): Известен крипто анализатор прогнозира спад от 10%

Cardano (ADA) се възстанови през октомври след период на застой през последните месеци. За съжаление, сега новините за Cardano сочат към голяма корекция. Според известния анализатор Али Мартинес, TD Sequential indicator показва сигнал, който подсказва, че може би е време да продадем монетата Cardano.

Мартинес заяви, че цената на Cardano ще спадне с поне 10%, преди да започне отново да се покачва. Така че, въпреки че нещата за монетата Cardano да изглеждаха възходящи, на хоризонта може да се задава корекция. Все пак Cardano остава топ токен на пазара с пазарна капитализация от около $10.5 милиарда.

Макар че криптовалутата Cardano беше най-добре представящата се, тя не успя да премине границата от $0.3, тъй като се търгуваше за $0.2994. Нещо повече, 200-дневната SMA ($0.305549) се оказа основна пречка поради големия брой продавачи. Ето защо е много вероятно цената на Cardano да спадне с 10%, преди да започне бичи ръст.

Solana (SOL) се радва на внимание от страна на VanEck

Стойността на Solana отбеляза огромни печалби през четвъртото тримесечие на 2023 г., достигайки над $32 през октомври. Това привлече вниманието на големи финансови играчи като VanEck, компания за управление на активи. VanEck направи някои прогнози за цената на Solana.

При мечи сценарий VanEck прогнозира цената на Solana да бъде около $9.81. При по-бичи сценарий обаче прогнозата на VanEck за цената на Solana предвижда монетата да достигне $3,211 до 2030 г. Освен това анализът на VanEck предполага също, че в бъдеще Solana може да се превърне в силен конкурент на Етериум.

Понастоящем данните от CoinGecko показват, че цената на монетата Solana се е увеличила с над 70% през последния месец. Към момента на писане на статията криптовалутата SOL се търгува на цена от $39.1. Според други прогнози за цената на Solana, криптовалутата може да поскъпне до $47 преди края на 2023 г.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания. Препоръчваме на читателите да извършат собствено проучване, преди да вземат каквито и да било решения относно компанията.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

Предварителната продажба на Retik Finance (RETIK) започва да привлича вниманието, разгледайте проекта преди цената да се увеличи

Докато се впускаме в преглед на Retik Finance (RETIK), процъфтяващ проект в пейзажа на децентрализираните финанси (DeFi), ще разгледаме дали това може да се окаже уникална инвестиционна перспектива.

декември 7, 2023 16:01 4 мин. четене

Четири от най-добрите слотове на Gamshy

Gamshy е базиран в Рим разработчик на оборудване за онлайн платформи за хазарт. По-долу е представена колекция от четирите най-добри слот машини, пуснати от този доставчик.

декември 7, 2023 15:30 4 мин. четене

Топ 5 меме монети, които да купите през 2024 г.

В криптопространството 2024 г. се откроява като ключова година както за инвеститорите, така и за ентусиастите.

декември 7, 2023 14:30 6 мин. четене

Невероятна прогноза от крипто анализатор: XRP ще скочи до $10,000 – може ли това да се случи?

Крипто аналитик прогнозира, че XRP ще скочи до $10,000 – но може ли това да се случи? Разберете дали тази прогноза може да се сбъдне.

декември 7, 2023 12:00 3 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.