НАЧАЛО Прессъобщения

Нов конкурент на Dogecoin излиза на свободния пазар на 420, привличайки инвеститорите в DOGE на партито за стартиране на проекта

20.04.2024 16:00 4 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Нов конкурент на Dogecoin излиза на свободния пазар на 420, привличайки инвеститорите в DOGE на партито за стартиране на проекта

Докато крипто пазарът продължава да се развива, се появи нов играч, който привлече вниманието на ентусиастите на Dogecoin (DOGE) от целия свят.

Shiba Budz (BUDZ), нов съперник на Dogecoin (DOGE), дебютира на открития пазар на 20 април, известен като 420 – дата, отбелязвана от любителите на канабисовата култура в световен мащаб. Това стратегическо пускане на пазара не само предизвика интереса на крипто инвеститорите, но и привлече притежателите на Dogecoin (DOGE) на партито, организирано в чест на пускането на токена на пазара, посветено на 420, създавайки значителен хайп в крипто общността.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.


Dogecoin (DOGE): Една от любимите меме монети

Dogecoin (DOGE) е основен елемент в света на криптовалутите, известен с лоялната си общност и със статута си на първата меме монета. Нейното непринудено начало и забавен подход спечелиха масово последователи, като скоковете в стойността се подхранваха от социалните медии и одобренията на известни личности. Dogecoin (DOGE) се утвърди като символ на това как инициативите, ръководени от общността, могат да постигнат масово признание на крипто пазара.

Shiba Budz (BUDZ): Новият претендент

Shiba Budz (BUDZ) излиза на сцената с ясната цел да завладее не само инвеститорите в Dogecoin (DOGE), но и по-широката аудитория, която търси новост и силна общностна атмосфера в своите криптоинвестиции. Стартирана точно на 420 г., Shiba Budz (BUDZ) се съгласува с празника, подчертавайки привлекателността си за общност, известна с оживените си и празнични събирания. Това съгласуване се разглежда като майсторски ход в маркетинга, отразяващ издигането на Dogecoin (DOGE) към славата, движено от общността.

Привличане на инвеститори в Dogecoin (DOGE)

  1. Връзка с културата: Датата на стартиране и темата на Shiba Budz (BUDZ) резонират добре с общността на Dogecoin (DOGE), която оценява акценти и значимите дати. Партито за стартирането на проекта не просто празник, а умно съгласуване със субкултура, която се припокрива значително с общността на криптовалутите.
  2. Иновативни функции: Докато Dogecoin (DOGE) се радва на по-прост подход, Shiba Budz (BUDZ) въвежда допълнителни функции, като например подобрена скорост на транзакциите и възможности за смарт договори, което е привлекателно за притежателите на Dogecoin (DOGE), които търсят повече функционалност и иновации в избора си на меме монети.
  3. Изграждане на общност: Подобно на Dogecoin (DOGE), Shiba Budz (BUDZ) се фокусира доста върху изграждането на стабилна и ангажирана общност. Този фокус върху насърчаването на предана база от последователи е значителен стимул за инвеститорите в Dogecoin (DOGE), които ценят духа на общността.
  4. Пазарен потенциал: Shiba Budz (BUDZ) показа обещаващ пазарен потенциал със стратегическото си време за стартиране и брандиране, което може да доведе до висока волатилност и обеми на търговия, опитайки се да подръжи на това, което инвеститорите в Dogecoin (DOGE) са изпитали и на което са се радвали в миналото.

Отговор на общността на Dogecoin (DOGE)

Отговорът на общността на Dogecoin (DOGE) е изключително положителен, като мнозина виждат в Shiba Budz (BUDZ) освежаващо допълнение към портфолиото си от криптовалути. Вълнението около партито за пускане на проекта на пазара на тема 420 не само увеличи видимостта на Shiba Budz (BUDZ), но и засили общностните и празнични аспекти, които много инвеститори в Dogecoin (DOGE) ценят.

Заключение: Нова глава за меме монетите

Представянето на Shiba Budz (BUDZ) на открития пазар на такава важна дата бележи нова глава в сагата на меме монетите. Тя подчертава как стратегическата културна интеграция и ангажираността на общността могат да издигнат нова криптовалута в рамките на претъпкан пазар. Както за притежателите на Dogecoin (DOGE), така и за новите инвеститори Shiba Budz (BUDZ) представлява не просто още една инвестиционна възможност, а шанс да станат част от разрастваща се общност, която цени забавлението, празника и иновациите. Тъй като Shiba Budz (BUDZ) продължава да привлича вниманието на инвеститорите в Dogecoin (DOGE), тя е в състояние да обособи своя ниша, като потенциално повтори или дори надмине успеха на своите предшественици – меме монетите. Смарт договорът за Shiba Budz (BDZU), разположен на адрес 0xC955faa911D7507aEE0c0d7a2d5a79c79a041AB8, осигурява прозрачност и сигурност за всички участници, като насърчава доверието и надеждността в този динамичен нов проект.

За повече информация относно предварителната продажба на Shiba Budz (BUDZ):

Уебсайт за предварителна продажба: Shiba Budz (BUDZ)

Използвайте промоционалния код budzmoon30, за да получите 30% бонус

Присъединете се и станете член на BUDZ:

Telegram: https://t.me/ShibaBudzP2E

X (Twitter): SHIBA BUDZ “$BUDZ” (@ShibaBudz) / X


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

Крипто експерт прогнозира, че Algotech (ALGT) ще скочи по-високо от Dogecoin (DOGE) с пазарна капитализация от няколко милиарда долара

Забравете Dogecoin (DOGE), крипто експертите прогнозират, че Algotech (ALGT) може да се издигне до пазарна капитализация от няколко милиарда долара! Тази криптовалута, задвижвана от изкуствен интелект, предизвиква вълнение. Прочетете, за да разберете защо тя може да надмине DOGE и да направи революция в инвестирането.

21.05.2024 16:00 3 мин. четене

Solana изпреварва Етериум за първи път в тази метрика. Може ли този AI алткойн да направи същото?

В постоянно развиващия се свят на криптовалутите се появи нов претендент, който оспорва господството на Етериум.

21.05.2024 15:00 4 мин. четене

Едни от най-добрите меме монети: Кои са най-добрите меме монети, които да следите сега? ButtChain, Dogecoin, Pepe, MAGA и BOOK OF MEME

Меме монетите завладяха света на криптовалутите, съчетавайки хумора с финансовите възможности по начин, който завладява както опитните инвеститори, така и новодошлите.

21.05.2024 14:31 4 мин. четене

Milei Moneda се бори за първото място в класацията на меме монетите, като се състезава с BONK и Dogwifhat: Дали предпродажата ще предостави възможност за 50Х печалба?

С намаляването на цените и ентусиазма около Dogwifhat (WIF) и BONK, една нова меме монета, наречен Milei Moneda ($MEDA), изглежда е готова да заеме първото място.

21.05.2024 14:00 4 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.