НАЧАЛО Прессъобщения

Нов алткойн остава бичи, Cardano продължава да се развива, Ripple вероятно ще спечели спора със SEC

ноември 8, 2023 11:37 4 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Нов алткойн остава бичи, Cardano продължава да се развива, Ripple вероятно ще спечели спора със SEC

Пазарът на алткойни показва бичи движения, като XRP и Cardano са водещи, като Cardano (ADA) преодоля нивото от $0.30.

Междувременно анализаторите прогнозираха по-голям ръст на цената на Everlodge, токен, който повиши стойността си с над 100% през последните няколко месеца.

Трупането на XRP от страна на китовете продължава, докато Ripple се приближава към край на делото със SEC

XRP на Ripple се справя много добре напоследък. В момента токенът се търгува на цена, близка до $0.70. Освен това инвеститорите в криптовалутата XRP изглежда са по-уверени, тъй като китовете trupat все повече токени. Според компания за крипто анализи, наречена Santiment, монетата XRP не е била на това ценово ниво от 2 август.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.


Също така хората, които притежават от 100,000 до 1 милиард монети XRP, имат най-много XRP токени, които са имали през 2023 г. Това нарастващо трупане идва, тъй като се предвижда Ripple да постигне споразумение със SEC. Адвокатът Джон Дийтън прогнозира споразумение за $20 милиона или по-малко в рамките на съдебното дело срещу Ripple.

След неговия доклад цената на XRP е формирала бичи модел, който предполага, че в бъдеще монетата може да отбележи още печалби. Ако разгледаме графиката на цената на XRP, ще видим, че стойността на XRP е навлязла в бичи период.

Тя се търгува над 50-дневната и 100-дневната ЕМА, което е добър знак. В резултат на това през следващите седмици XRP може да отбележи още печалби.

Cardano (ADA) се изстреля над основната съпротива

Cardano (ADA) е заседнала в диапазон в продължение на месеци. За щастие, сега стойността на монетата се покачва. Миналия месец ADA отскочи от подкрепата от $0.24 и достигна важна линия на съпротива, според анализатора Filbfilb. През ноември тя дори докосна нивото от $0.33 и се изкачи допълнително.

Обемът на търговията с Cardano се е увеличил след пробива над нивото от $0.3. Цената на ADA също се е повишила до нивото от $0.342. През последните три седмици цената на ADA нарасна с 33%. Въпреки това инвеститорите трябва да следят нивата на съпротива при $0.35 и $0.38 за потенциален пробив.

Междувременно друг анализатор, Али Мартинес, също е оптимист за бъдещето на Cardano. Той смята, че тенденцията на цената на Cardano е подобна на периода от 2018 г. до 2020 г. Въпреки това той подчерта, че $0.47 е критичното ниво на съпротива, което трябва да се наблюдава за евентуален бичи ръст на криптовалутата Cardano.

Everlodge (ELDG): Анализаторите са бичи настроени към ELDG токена

Криптовалути като Ripple и Cardano биха могли да отчетат по-голям ръст на цените в бъдеще. Но сега един нов играч в крипто сектора, ELDG на Everlodge, привлича вниманието на инвеститорите, заради плана си да промени начина, по който хората купуват и продават недвижими имоти.

Основната цел на Everlodge е да улесни инвестирането в недвижими имоти за повече хора. Досега инвестирането в тези имоти беше отчасти ограничено само за богатите, защото за него са необходими много начални пари. От Everlodge обещават да отстранят тази основна пречка с помощта на NFT фракциониране.

Какво означава това? Това означава, че можете да купите част или дял от луксозни къщи под формата на NFT, без да купувате целия имот. Това е възможно чрез частична собственост. Освен това можете да печелите допълнителни пари, когато тези NFT се продават, тъй като имота повиши цената си – NFT-то ще последва.

Освен това въпросните NFT-та могат да се използват като обезпечение за получаване на заеми от кредитната платформа на Everlodge. Понастоящем стойността на ELDG е $0.023, което е повече от два пъти повече от началната ѝ цена от $0.01. Много експерти прогнозират, че поради ниската цена на токена увеличение на цената с 3,000% преди края на 2023 г. или средата на 2024 г. не е изключено.

Посетете Everlodge

Присъединете се към общността на Everlodge


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания. Препоръчваме на читателите да извършат собствено проучване, преди да вземат каквито и да било решения относно компанията.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

Предварителната продажба на Retik Finance (RETIK) започва да привлича вниманието, разгледайте проекта преди цената да се увеличи

Докато се впускаме в преглед на Retik Finance (RETIK), процъфтяващ проект в пейзажа на децентрализираните финанси (DeFi), ще разгледаме дали това може да се окаже уникална инвестиционна перспектива.

декември 7, 2023 16:01 4 мин. четене

Четири от най-добрите слотове на Gamshy

Gamshy е базиран в Рим разработчик на оборудване за онлайн платформи за хазарт. По-долу е представена колекция от четирите най-добри слот машини, пуснати от този доставчик.

декември 7, 2023 15:30 4 мин. четене

Топ 5 меме монети, които да купите през 2024 г.

В криптопространството 2024 г. се откроява като ключова година както за инвеститорите, така и за ентусиастите.

декември 7, 2023 14:30 6 мин. четене

Невероятна прогноза от крипто анализатор: XRP ще скочи до $10,000 – може ли това да се случи?

Крипто аналитик прогнозира, че XRP ще скочи до $10,000 – но може ли това да се случи? Разберете дали тази прогноза може да се сбъдне.

декември 7, 2023 12:00 3 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.