Home

Нов AI проект набира $500,000 за един ден, докато пазарът е на червен, а Solana (SOL) и Cardano (ADA) поевтиняват

15.06.2024 9:01 4мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Нов AI проект набира $500,000 за един ден, докато пазарът е на червен, а Solana (SOL) и Cardano (ADA) поевтиняват

Пазарът на криптовалути е сила, с която трябва да се съобразяваме. Докато утвърдени играчи като Solana (SOL) и Cardano (ADA) наскоро станаха свидетели на спад на цените, се появи нов проект, който не се поддаде на изпитанията и събра зашеметяващите $500,000 за един ден.

Този проект, наречен Algotech, не е просто поредната крипто надежда – той е изгряваща звезда в света на изкуствения интелект (AI). Нека разгледаме този актуален проект за AI заедно с пазарните условия на SOL и ADA.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.


Algotech (ALGT) с мисия за демократизиране на алгоритмичната търговия

Алгоритмичната търговия, някога област, запазена за опитни професионалисти, сега е достъпна за всички с Algotech (ALGT). Тази иновативна платформа премахва традиционните бариери, като предлага удобен за потребителя интерфейс, задвижван от най-съвременна AI технология.

Представете си свят, в който вие, независимо от опита си, можете да се възползвате от силата на алгоритмичната търговия. Algotech превръща това в реалност. Неговият интуитивен дизайн позволява безпроблемна навигация, като елиминира необходимостта от сложно кодиране. Освен това Algotech се предлага предварително зареден с набор от мощни стратегии за търговия, включително стратегии за арбитраж, обръщане на средната стойност и пробив. Това ви дава възможност да участвате на пазара, без да е необходимо ръчно кодиране.

Algotech не се изчерпва с лекотата на използване. Инструментите за анализ в реално време предоставят ценни прозрения, което ви позволява да вземате информирани решения с увереност. С Algotech силата на алгоритмичната търговия най-накрая е във вашите ръце, което ви поставя на равни позиции с опитните трейдъри.

Solana изпитва затруднения въпреки дългосрочния растеж: Могат ли предстоящите ETF-и да вдигнат цената?

В момента Solana (SOL) се търгува на цена от около $148, което е значителен спад спрямо най-високата стойност за всички времена. Това се случва на фона на опасенията относно мащабируемостта на проекта и по-широкия пазарен спад, предизвикан от срива на FTX. Макар тези неотдавнашни затруднения Solana успя да постигне респектиращо увеличение от 60% от началото на годината, демонстрирайки известна устойчивост.

Въпреки че потенциалните одобрения на борсово търгувани фондове (ETF) за Proof-of-Stake (PoS) токени като Solana могат потенциално да повишат стойността им, това зависи от продължаващите положителни перспективи на SEC. Неотдавнашното одобрение на Ethereum ETF дава известна надежда, но не е гарантирана победа за Solana.

Краткосрочните движения на цените представят тревожна картина. През последния ден Solana отбеляза спад от 2.2%, а през последната седмица – 10%. Инвеститорите трябва да бъдат предпазливи и да проведат задълбочено проучване, преди да вземат каквито и да било инвестиционни решения в Solana, като се има предвид настоящата пазарна нестабилност и историческите предизвикателства на проекта.

Cardano (ADA) в спад: Може ли Voltaire ерата да спаси положението?

Ценовото представяне на Cardano (ADA) представя тревожна картина. Последните няколко месеца не бяха много благосклонни и анализаторите се опасяват, че низходящата тенденция може да се запази и през следващите седмици.

Въпреки предстоящия хард форк от епохата на Voltaire, който е критичен етап от развитието на екосистемата на Cardano, положителните ценови движения изглеждат недостижими. Ерата Voltaire, предвидена за второто тримесечие на 2024 г., следва ерата Basho, започната от хард форка Chang. Макар че ъпгрейдът Chang има за цел да актуализира всички възли до август, въздействието му върху цената на ADA предстои да се види.

Текущата цена от $0.41 отразява спад от 2.3% през последните 24 часа. Още по-тревожен е силният натиск от продажби, който тласка ADA надолу. Само през последната седмица цената се срина с 7%. Ако ADA не успее да удържи ключовото ниво на подкрепа от $0.4, по-нататъшен спад до нивото на подкрепа от $0.39 изглежда вероятен.

Важен етап: Algotech си осигури листване на водещата крипто борса Bitmart

Неотдавнашното съобщение на Algotech (ALGT) за предстоящото ѝ появяване на Bitmart, водеща световна борса, известна с огромната си потребителска база, висока ликвидност и фокус върху сигурността, бележи важен момент. Това регистриране ще предостави на Algotech незабавна експозиция към милиони потенциални инвеститори по целия свят.

На пазар, изправен пред предизвикателства, историята на успеха на Algotech показва силата на иновациите и трансформационния потенциал на изкуствения интелект. Тъй като крипто пазарът се развива, проекти като Algotech предлагат поглед към едно вълнуващо бъдеще, изпълнено с възможности.

За повече информация относно този проект:
Посетете предварителната продажба на Algotech
Присъединете се към общността на Algotech


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

WienerAI на прага на своето листване. Анализатори го поставят на едно ниво със Solana, но над Floki & Brett

WienerAI се разпродава след по-малко от 12 дена, което може да го изстреля в други високи, а някои предсказват, че може да се окаже също толкова потенциален, колкото и Solana, с една разлика – $SOL вече реализира големи печалби.

20.07.2024 16:00 3мин. четене

RWA или меме монети? Тези нови криптовалути могат да надминат пазара

Крипто пазарът се намира в затишие пред бурята, в очакване на следващия голям бичи поход. Алткойните останаха на атрактивни входни точки, но показват искри на живот, готови да скочат във всеки един момент.

20.07.2024 13:30 4мин. четене

Едни от най-добрите алткойни с потенциал за печалби през първата седмица на август

В момента крипто пазарът остава спокоен, в очакване на очакваната бича серия. Въпреки това спокойствие, много алткойни представляват добра точка за влизане, но вече показват признаци на потенциален експлозивен растеж.

20.07.2024 13:00 4мин. четене

ChatGPT прави прогнози за XRP, CYBRO и Cardano

Крипто пазарът изглежда спокоен в навечерието на очаквания бичи цикъл. Много трейдъри следят отблизо алткойните, които остават на обещаващи входни точки въпреки постепенното си поскъпване.

20.07.2024 12:20 4мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към биткойн адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.