НАЧАЛО Прессъобщения

Нивото на Ethereum (ETH) от $3,000 дава голяма увереност на Cardano (ADA), тъй като предварителната продажба на Pushd (PUSHD) все още е достъпна

26.02.2024 17:30 3 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Нивото на Ethereum (ETH) от $3,000 дава голяма увереност на Cardano (ADA), тъй като предварителната продажба на Pushd (PUSHD) все още е достъпна

Ethereum (ETH) е във възходяща траектория, като има една от най-големите пазарни капитализации, докато се справя невероятно и в други отношения.

Ethereum (ETH) се използва като средство за обмен, но освен това блокчейнът изпълнява смарт договори на децентрализирани приложения и други криптовалути.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.


Cardano (ADA) е кръстена на Героламо Кардано, гений, живял през XVIII век. Тикърът на монетата, ADA, е кръстен на Ада Лавлейс, брилянтен математик, живял през 19-ти век. Cardano (ADA) е PoS проект с отворен код, който се стреми да направи света на Web3 по-децентрализиран.

Публичната предварителна продажба на Pushd (PUSHD) продължава само няколко седмици и за този период платформата успя да събере над 30,000 регистрации. Тези цифри са много впечатляващи, като експертите дори прогнозират, че Pushd (PUSHD) може да се превърне в топ проект през 2024 г. Сега Pushd (PUSHD) е в петия етап на предварителна продажба и се продава за $0.11.

Ethereum (ETH) и неговите последователни повишения

Притежателите на Ethereum (ETH) са доста доволни от инвестицията си и изглежда, че някои инвеститори дори не си правят труда да диверсифицират портфейлите си. През последната година Ethereum (ETH) регистрира много малко червени линии. В сравнение с началото на миналата година, сега Ethereum (ETH) се търгува с 80% увеличение.

Притежателите на Cardano (ADA) не съжаляват

Нещата при Cardano (ADA) също вървят добре, инвеститорите са доволни, а цифрите изглеждат добре. През последната година Cardano (ADA) се доказа като печеливш проект, тъй като а една година видяхме как ADA се изкачват в класациите, отразявайки 63% увеличение на годишна база.

Pushd (PUSHD) може да се похвали с по-добри прогнози за печалба от повечето монети

Pushd (PUSHD) ще стартира скоро и когато това стане, децентрализираният свят няма да остане същият. Pushd (PUSHD) все още е в етап на предварителна продажба, но вече накара пазара да се развълнува.

Pushd (PUSHD) ще бъде първата децентрализирана платформа за онлайн пазаруване. Потребителите ще могат да се възползват от предимствата на онлайн пазаруването и лекотата, която децентрализацията носи със себе си. С Pushd (PUSHD) потребителите ще могат да купуват и продават физически предмети с дигитална валута. Може би вече има начин да се пазарува с децентрализирани токени, но с Pushd (PUSHD) онлайн пазаруването с крипто монети става много по-лесно.

Потребителите на Pushd (PUSHD) ще се радват на най-бързите тегления и депозити, най-ниските такси за транзакции и цялостно по-добро изживяване при пазаруване. Притежателите на монети от предварителната продажба ще могат да печелят процент от всички печалби, които Pushd (PUSHD) реализира от таксите за трансакции. Те също така ще бъдат възнаграждавани, когато достигнат някои важни етапи в платформата. Тези функции не могат да бъдат открити в обикновените онлайн пазари като Amazon.

Научете повече за предварителната продажба на Pushd (PUSHD), като посетите уебсайта тук.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

Откриване на потенциала: Изчерпателен наръчник за инвестиции в Bitcoin, Ethereum и Furrever Token

На фона на продължаващия спад на пазарите на криптовалути, където стожери като Bitcoin и Ethereum са изправени пред низходящ натиск, се появява завладяващ разказ за устойчивост и динамика, въплътени от Furrever Token (FURR).

17.04.2024 14:40 5 мин. четене

ETHSofia обяви първите си лектори, спонсори и партньори

София, България [17.04.2024] – ETHSofia Conference & Hackathon  – първите в България конференция и хакатон, посветени на Ethereum технологията и нейното развитие.

17.04.2024 14:00 3 мин. четене

Последни 24 часа пред Dogecoin20. Листването на борсите е по-близо от всякога

Безпрецедентното търсене, комбинирано с наближаването на деня на Doge, доведе предварителната продажба на Dogecoin20 до ранен край след набиране на над $10 милиона, според ново съобщение в X.

17.04.2024 11:59 3 мин. четене

Над 700,000 души крипто общност. Предпродажбата на 99Bitcoins може да промени пазара

99Bitcoins стартира съвсем скоро своята предварителна продажба, която има за цел да събере средства за проекта и за неговите награди. Но какво можем да очакваме от $99BTC?

17.04.2024 11:05 4 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.