НАЧАЛО Други

NFT платформата Blur обяви нов airdrop на токени на стойност $300 милиона

февруари 23, 2023 16:00 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
NFT платформата Blur обяви нов airdrop на токени на стойност $300 милиона

Във вторник Blur, изгряваща платформа за търговия с NFT на Етериум, обяви плановете си да осъществи airdrop на токени на стойност $300 милиона на лоялни потребители.

Това се случва след като Blur наскоро надмина дългогодишния си конкурент OpenSea по отношение на обема на търговията сред пазарите за незаменяеми токени (NFT) на Етериум.

През първия си сезон Blur възнаграждаваше потребителите с “care packages” от родните си токени BLUR за определени действия.

През втория сезон компанията ще използва игрова програма, за да даде на потребителите оценка за лоялност въз основа на тяхната активност в платформата.

Оценката ще определи броя на BLUR токените, които потребителят ще получи в по-късен airdrop, въз основа на броя на изброените от него незаменяеми токени. Системата за лоялност също ще взема предвид дребни действия, като цитиране в Twitter, за да повиши резултата на потребителя.


ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Предстои ли корекция на крипто пазарите?


Не е ясно обаче как Blur свързва дейностите в други платформи като Twitter със собствения си сайт.

Ескалиращата конкуренция между NFT платформите доведе до премахването на таксата от 2.5% от OpenSea и до намаляване на защитата на авторските права на създателите.

Въпреки че Blur има по-високи обеми на търговия от OpenSea, голяма част от тази дейност се генерира от малка група големи инвеститори, които използват програмата за награди на Blur, за да натрупат възможно най-много от токените на платформата.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Още Други Новини

Animoca Brands отхвърля твърденията за съкращаване на фонд и спад на оценката

Animoca Brands, компания за рисков капитал и разработчик на Web3 игри, отхвърли твърденията, че е намалила целевата стойност на своя metaverse фонд с $200 милиона или с 20%, до $800 милиона поради нестабилността на крипто пазара и нестабилността в банковия сектор.

март 26, 2023 18:00 1 мин. четене

Президентът на Ел Салвадор премахва данъците върху технологичните иновации

В четвъртък вечерта президентът Найб Букеле обяви, че планира да предложи на Конгреса на Ел Салвадор законопроект за премахване на данъците върху технологичните иновации.

март 26, 2023 15:00 1 мин. четене

CBDC на ОАЕ ще играе важна роля в международните търговски разплащания

Централната банка на Обединените арабски емирства (ОАЕ) наскоро представи нов план за емитиране на дигиталната си валута, известна като “дигитален дирхам”.

март 26, 2023 9:00 1 мин. четене

Sony подаде патент за NFT рамка в игрите

Sony Interactive Entertainment, компанията, която стои зад PlayStation подаде заявка за патент за рамка, която позволява на потребителите да прехвърлят и използват незаменяеми токени (NFT) в множество платформи за игри.

март 26, 2023 8:00 2 мин. четене