НАЧАЛО Прессъобщения

Невероятна прогноза от крипто анализатор: XRP ще скочи до $10,000 – може ли това да се случи?

07.12.2023 12:00 3 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Невероятна прогноза от крипто анализатор: XRP ще скочи до $10,000 – може ли това да се случи?

Крипто аналитик прогнозира, че XRP ще скочи до $10,000 - но може ли това да се случи? Разберете дали тази прогноза може да се сбъдне.

Наскоро известен анализатор заяви, че XRP може да се изстреля до безпрецедентната оценка от $10,000. Тази прогноза предизвика широки спекулации, предизвиквайки дискусии за нейните шансове. Днес ще разгледаме тази ценова прогноза и ще проучим и друг токен, който може да донесе високи печалби за по-кратко време.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.


Смела нова прогноза за цената на XRP

Главният изпълнителен директор на Alpha Lions Academy, Едуард Фарина, предизвика лудост в крипто пространството със смела ценова прогноза за XRP. Той предложи монументален скок до $10,000. Прогнозата на Фарина се основава на потенциала на RippleNet да замени съществуващата система SWIFT, която обработва милиарди транзакции на час.

Той твърди, че ако RippleNet поеме тази роля, монетата XRP ще бъде в основата на тези транзакции, което придава достоверност на осъществимостта на амбициозната му прогноза.

Освен това Crypto.com наскоро обяви, че добавя търговска двойка XRP/EUR към своята борса. Това развитие е друг бичи индикатор, тъй като европейските инвеститори могат да търгуват с XRP.

Въпреки това по-задълбоченият анализ на текущите цифри на XRP поставя под съмнение правдоподобността на тази оптимистична прогноза.

XRP: Преглед на числата

Текущата цена на XRP е $0.60; постигането на прогнозираната оценка от $10,000 би изисквало увеличение от 1,666,566% – невъобразим скок. Като се има предвид историческият връх на XRP от $3.84, реализирането на такава цена става все по-голямо предизвикателство.

Освен това настоящата пазарна капитализация на XRP допълнително подчертава предстоящата задача. При пазарна капитализация, възлизаща на $33 милиарда, прогнозираният скок до $10,000 ще изисква пазарна капитализация от $538 трилиона – значително по-голяма от текущата оценка на целия пазар на криптовалути.

Това изискване за пазарна капитализация поражда скептицизъм относно възможността за тази прогноза за цената на XRP. Ето защо нека разгледаме друг токен, който може да осигури по-бързи и по-достижими печалби.

Възникващ крипто феномен

Въпреки че XRP може да се похвали с примамлив потенциал за растеж, високата му пазарна капитализация представлява предизвикателство. Тя ще се нуждае от голямо количество нов капитал за значителни ценови скокове. Обратно, токените с по-малка пазарна капитализация са изправени пред по-малко ограничения в това отношение. Разгледайте Everlodge (ELDG), първия по рода си пазар на имоти в блокчейн.

На тази платформа можете да станете частичен собственик на вила от висок клас в Маями или на ваканционен дом на Малдивите на цени от $100. Проекта има за цел да постигне това, като издаде тези реални активи под формата на NFT, които след това се фракционират.

Най-важното е, че Everlodge вече е на етап 7 от предварителната си продажба със стойност от само $0.025 – 150% увеличение спрямо началната цена. Освен това пазарната ѝ капитализация е $13 милиона. Това й дава предимство в сравнение с Ripple, тъй като ще й трябват само $13 милиона, за да удвои стойността си (а на вас – да удвоите възвръщаемостта си).

Хайпът около текущата предварителна продажба на Everlodge предизвика огромно търсене, като анализаторите прогнозират изумителен 30-кратен скок след старта. Като се имат предвид реалните връзки на Everlodge с глобалната хотелиерска индустрия (на стойност над $4.5 трилиона през 2022 г.), тя може да изпревари траекторията на растеж на XRP.

За повече информация относно Everlodge (ELDG) посетете техния уебсайт.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

Купувайте криптовалута бързо и сигурно чрез Wizarbit

Wizarbit служи като надеждна платформа за обмен на дигитални активи, включително Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH) и различни други криптовалути. 

23.02.2024 13:15 2 мин. четене

Крипто звездата Meme Moguls обявява крайна дата на предварителната си продажба, може ли да се конкурира с PepeFork при пускане на борсата?

Meme Moguls се превърна в една от най-обсъжданите предварителни продажби през последния месец. Нейният роден токен, $MGLS, се покачи с 90% по време на предварителната продажба, като бяха събрани над $2.5 милиона.

23.02.2024 12:50 3 мин. четене

Algotech превзема предварителните продажби – инвеститорите от Polkadot и Polygon искат да се включат

В последно време основните играчи на пазара на криптовалути, като Polkadot и Polygon, изпитват някои негативни ефекти, въпреки че пазарът привидно се подобрява.

23.02.2024 10:42 3 мин. четене

Тази добре представяща се криптовалута може да утрои стойността на инвестициите до края на 2024 г. според анализатори

В постоянно развиващия се пейзаж на криптовалутите Retik Finance се превърна в лъч на иновациите и потенциала.

23.02.2024 10:23 5 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.