НАЧАЛО Други

Недвижими имоти в замяна на крипто в Австралия

СЕП. 29, 2018 09:30 2 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Недвижими имоти в замяна на крипто в Австралия

Спадът в стойността на криптовалутите от началото на годината не е възпирал крипто ентусиастите и собствениците на недвижими имоти да не желаят продажбите на техните имоти в новите виртуални валути.

 

Неотдавнашно събитие в Австралия разкри интереса от продажбата на имоти в крипто въпреки няколко неуспешни опита, записани досега.


Недвижими имоти в замяна на крипто


Биткойн, криптовалутата с най-висока стойност, се движи между $6 000 и $ 7 000 в последно време. Също така, низходящата тенденция, която започна след достигане на връх от почти $20 000 преди година, предизвика драстичен трус на пазара.

Докато песимизмът и оптимизмът са противоречащи на това, което бъдещето на криптовалутите ще бъде, много от тях са все още доста оптимистични, доколкото искат да продадат имотите си в биткойн.

Забележително е, че в Австралия къща с четири спални на ул. "Албион" 201 в Съри Хилс е била пусната за продажба на стойност от $5 милиона в биткойн, което в момента е около 570 BTC. Имотът в момента функционира като художествена галерия и резиденция.

Продажбения агент Джошуа Чарлз отбеляза, че е необичайно продавач да приема плащане в BTC. Въпреки това, той заяви, че те са уверени, че ще има купувач, който ще се привлече от тази форма на плащане.

Също така, Питър Мадисън, собственик на имота, който е голям фен на крипто и е инвестирал в BTC, Биткойн Кеш и Етериум. Питър е по-малко обезпокоен от мечия пазар, тъй като той твърди, че въпреки колебливостта на пазар той смята, че ще се стабилизира. Освен това той заяви, че вижда криптовалутата като друга форма на пари.

При режима на покупка Мадисън заяви, че купувачът ще предлага на търг цената в австралийски долар, и след това ще я конвертира в Биткойн за депозит.


Mадисън не е единственият продавач на имоти в Австралия, който желае да продава в BTC


Пол Хоскинг, който пусна имот за продажба в криптовалута преди една година, заяви, че не е бил успешен и хората повече се интересували от това да говорят за биткойн, отколкото да правят истински запитвания.

Джон Гарнет, агент на недвижими имоти, отбеляза, че сложността на сделката с BTC, както и малък брой заинтересовани купувачи, са фактор, който е направил продажбите на имоти в биткойн неуспешен и ще попречи да се случи в близко бъдеще.

Освен това, продавачите, които трябва да плащат допълнителен данък върху печалбата, ако BTC нараства по стойност след плащане, изглежда са фактор. Колебанията в стойността на крипто, които правят измерването на размера на обменните курсове в дни или часове, правят проблема за уреждането на крипто за сега.

Въпреки това, Мадисън и някои други ентусиасти са все още оптимистични за продажбата на имоти в криптовалути.

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Crypto Book
Свалете БЕЗПЛАТНО '10 Златни Правила на Крипто Инвеститора'

Научете всичко, което трябва да знаете за инвестиции в Биткойн и други криптовалути директно от хора с 7 годишен опит в сферата

warning

ВАЖНО: Ние никога няма да ви пращаме спам или да продаваме данните ви на трети лице.

Мнения (0)
Изкажете мнение
Още Други новини

Джак Дорси издаде първия си туит под формата на NFT

Публикуван от Дорси на 21-ви март 2006 г., туитът, който гласи "just setting up my twttr", вече е получил оферта за $88,888.88 от потребител, наречен "@ Crypto888crypto“.just setting up my twttr— jack...
МАР. 6, 2021 18:00 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Марк Кюбан инвестира неразкрита сума в NFT платформата Mintable

Фирмата написа в туйт, че се гордее, че Кюбан е инвеститор, а също така се възползва от възможността да наеме персонал в това, което вероятно е пряк резултат от инвестициите на Кюбан и нарастващото тъ...
МАР. 5, 2021 15:48 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Най-голямата верига киносалони в Тайланд приема Биткойн

Според доклад от четвъртък на местната информационна агенция Siam Rath, Major Cineplex обяви стартирането на пилотния си проект за плащане с криптовалута в подкрепа на иновациите и новите технологии.З...
МАР. 5, 2021 18:14 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Crypto.com заделя $200 милиона за инвестиране в крипто стартъпи

Обявено на 4-ти март, новото венчър предприятие, наречено Crypto.com Capital, бе пуснато, за да ускори растежа на крипто стартъпите и да ускори растежа на индустрията като цяло, се казва в прессъобщен...
МАР. 5, 2021 08:48 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света