НАЧАЛО Други

Недвижими имоти в замяна на крипто в Австралия

СЕП. 29, 2018 09:30 2 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Недвижими имоти в замяна на крипто в Австралия

Спадът в стойността на криптовалутите от началото на годината не е възпирал крипто ентусиастите и собствениците на недвижими имоти да не желаят продажбите на техните имоти в новите виртуални валути.

Неотдавнашно събитие в Австралия разкри интереса от продажбата на имоти в крипто въпреки няколко неуспешни опита, записани досега.


Недвижими имоти в замяна на крипто


Биткойн, криптовалутата с най-висока стойност, се движи между $6 000 и $ 7 000 в последно време. Също така, низходящата тенденция, която започна след достигане на връх от почти $20 000 преди година, предизвика драстичен трус на пазара.

Докато песимизмът и оптимизмът са противоречащи на това, което бъдещето на криптовалутите ще бъде, много от тях са все още доста оптимистични, доколкото искат да продадат имотите си в биткойн.

Забележително е, че в Австралия къща с четири спални на ул. "Албион" 201 в Съри Хилс е била пусната за продажба на стойност от $5 милиона в биткойн, което в момента е около 570 BTC. Имотът в момента функционира като художествена галерия и резиденция.

Продажбения агент Джошуа Чарлз отбеляза, че е необичайно продавач да приема плащане в BTC. Въпреки това, той заяви, че те са уверени, че ще има купувач, който ще се привлече от тази форма на плащане.

Също така, Питър Мадисън, собственик на имота, който е голям фен на крипто и е инвестирал в BTC, Биткойн Кеш и Етериум. Питър е по-малко обезпокоен от мечия пазар, тъй като той твърди, че въпреки колебливостта на пазар той смята, че ще се стабилизира. Освен това той заяви, че вижда криптовалутата като друга форма на пари.

При режима на покупка Мадисън заяви, че купувачът ще предлага на търг цената в австралийски долар, и след това ще я конвертира в Биткойн за депозит.


Mадисън не е единственият продавач на имоти в Австралия, който желае да продава в BTC


Пол Хоскинг, който пусна имот за продажба в криптовалута преди една година, заяви, че не е бил успешен и хората повече се интересували от това да говорят за биткойн, отколкото да правят истински запитвания.

Джон Гарнет, агент на недвижими имоти, отбеляза, че сложността на сделката с BTC, както и малък брой заинтересовани купувачи, са фактор, който е направил продажбите на имоти в биткойн неуспешен и ще попречи да се случи в близко бъдеще.

Освен това, продавачите, които трябва да плащат допълнителен данък върху печалбата, ако BTC нараства по стойност след плащане, изглежда са фактор. Колебанията в стойността на крипто, които правят измерването на размера на обменните курсове в дни или часове, правят проблема за уреждането на крипто за сега.

Въпреки това, Мадисън и някои други ентусиасти са все още оптимистични за продажбата на имоти в криптовалути.

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Мнения (0)
Изкажете мнение
Още Други новини

Нов проект раздава безплатни криптовалути

Глобалните амбиции на WorldcoinСам Алтман, бивш президент на Y Combinator и настоящ главен изпълнителен директор на OpenAI, официално представи Worldcoin, приблизително четири месеца след като новинат...
ОКТ. 23, 2021 03:44 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Инвестиционeн гигант се насочва към търговията с криптовалути

Pimco, инвестиционен посредник на стойност $2 трилиона, потенциално може да започне да търгува с криптовалути на спот пазара, потвърди главният инвестиционен директор на фирмата Даниел Ивасцин пред CN...
ОКТ. 22, 2021 12:53 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Diem Association: 'Ние не сме Facebook'

Американските законодатели поставиха под съмнение дали е правилно да се позволи на Facebook, а оттам и на Diem, да управляват криптовалута, предвид опасенията за поверителността, повдигнати през после...
ОКТ. 22, 2021 17:05 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Над 100 милиона потребители притежават криптовалути в Индия

Според статистически данни, Индия е дом на най-големия брой собственици на крипто в света. Следват съответно САЩ и Русия на второ и трето място.Защо търговията с криптовалути е популярна в Индия?Една ...
ОКТ. 22, 2021 17:46 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света