НАЧАЛО Прессъобщения

Не просто поредната монета: Предварителната продажба на ETFSwap (ETFS) се бори да отрази ранните дни на Bitcoin

16.05.2024 17:02 3 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Не просто поредната монета: Предварителната продажба на ETFSwap (ETFS) се бори да отрази ранните дни на Bitcoin

Провеждащата се в момента предварителна продажба на ETFSwap (ETFS), нова платформа DeFi, базирана на Ethereum, показа известна прилика с началните етапи на най-популярната криптовалута - Bitcoin (BTC). Това привлече вниманието на няколко ентусиасти, които сега подкрепят проекта.

С вярата на крипто общността в проекта, довела до изключителна предварителна продажба, крипто анализаторите прогнозират, че предпродажбата на ETFSwap (ETFS) ще постигне успехи, подобни на тези на Bitcoin (BTC).

ETFSwap (ETFS) не трябва да се бърка с монета от сектора на меме криптовалутите

Нововъзникващите проекти, особено тенденциозните, обикновено се сблъскват с няколко слуха, често с невярна информация. Изглежда, че ETFSwap (ETFS) не е пощаден, тъй като инерцията около проекта доведе до разпространяване на невярна информация. Една от тях е, че той е подобен на меме монети. Това обаче не е вярно.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.


ETFSwap (ETFS) е базирана на комунални услуги децентрализирана финансова (DeFi) платформа, която се фокусира върху революционизирането на сектора на дигиталните финанси. Тя има за цел да даде възможност за безпроблемна търговия и инвестиции в разнообразни борсово търгувани фондове (ETF), като ги токенизира на своята платформа.

Този иновативен подход позволява на потребителите да купуват, продават и търгуват с криптовалути и токенизирани институционални ETF на платформата ETFSwap (ETFS), като същевременно се наслаждават на неконвенционалността и достъпността на сферата на децентрализираните финанси (DeFi).

Като платформа за търговия с токенизирани активи ETFSwap (ETFS) предлага уникално предимство. Тя е проектирана така, че да бъде устойчива на пазарните колебания, за разлика от повечето проекти за меме монети, които могат да бъдат нестабилни. В съчетание с водещите консултантски компании, които прогнозират, че секторът на активите в реалния свят (RWAs) ще се разрасне до инвестиции за трилиони долари в рамките на няколко години, инвеститорите в тази платформа имат за цел да извлекат значителни печалби.

Освен това, като улеснява търговията с разнообразни криптовалути и борсово търгувани фондове (ETF) на своята платформа, ETFSwap (ETFS) създава възможност за инвеститорите да диверсифицират портфейлите си и да придобият знания извън клиширания традиционен сектор. Те могат да проучат други класове активи, като например недвижими имоти, NFT, криптовалути, енергия, здравеопазване, технологии или ETF с ливъридж, като разпределят поетите рискове и увеличават потенциалната възвръщаемост.

Платформата ETFSwap (ETFS) е създадена, за да направи търговията забавна, ликвидна и ефективна със своите инструменти за създаване на пазари и безсрочни фючърси, като позволява на търговците и инвеститорите да търгуват без дати на изтичане на срока на валидност. Тя също така поддържа сделки с ливъридж, което означава, че инвеститорите, които искат да спечелят много, могат да засилят сделките си до 10Х.

Сигурността не е проблем в тази платформа за търговия, тъй като според информацията, предоставена от проекта, CyberScope, известна компания за крипто и блокчейн сигурност, е провела одит на проекта ETFSwap (ETFS).

Дали предварителната продажба на ETFSwap (ETFS) е във възход?

Предварителната продажба на ETFSwap (ETFS) постигна няколко постижения за един нововъзникващ проект за сравнително кратко време. Тези постижения накараха водещите пазарни анализатори да го подкрепят, за да надмине очакванията на общността през тази година. Някои дори стигнаха по-далеч, за да го новия Bitcoin (BTC) на това десетилетие поради многобройните му функционалности.

60 милиона от ETFS токените, които захранват екосистемата ETFSwap, вече са продадени в рамките на настоящия първи етап на предварителна продажба, като има ясни признаци, че може да бъдат разпродадени преди крайната дата. Някои инвеститори обаче все още могат да закупят токените на цена от $0.00854 и да получат над 100% възвръщаемост на цената в етап 2 на предварителната продажба, който ще се продава за $0.01831.

Това е примамлива оферта за инвеститори на дребно, които искат да увеличат възвръщаемостта, като диверсифицират в устойчива инвестиция.

За повече информация относно предварителната продажба на ETFS:
Посетете уебсайта на предпродажбата на ETFSwap
Присъединете се към общността на ETFSwap


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

Влиятелни фигури подкрепиха Dogecoin (DOGE) и Shiba Inu (SHIB) по време на бичия цикъл през 2021 г.: Кой алткойн ще подкрепят през 2024?

През 2021 г. пазарът на криптовалути стана свидетел на изключителен подем, като централно място заеха Dogecoin (DOGE) и Shiba Inu (SHIB).

29.05.2024 23:20 4 мин. четене

Прогноза за цената на криптовалутите през 2024 г: Arbitrum (ARB), ETFSwap (ETFS) и Jasmycoin (JASMY) може да се готвят за 33Х печалби

Прогнозите са, че ETFSwap (ETFS), заедно с Arbitrum (ARB) и Jasmycoin (JASMY), ще бъдат водещи участници в крипто бичия цикъл през 2024 г.

29.05.2024 20:00 5 мин. четене

Новата P2E крипто игра PlayDoge стартира ICO-то си с $250,000 за 24 часа

Само за 24 часа бяха събрани внушителните $250,000 – ясен знак, че P2E (Play-to-Earn) моделът на играта е разпознат като потенциален “билет” за успех от крипто ентусиастите.

29.05.2024 19:30 3 мин. четене

Притежателите на Cardano и XRP насочват вниманието си към Raboo – нова монета, която се готви за 100Х скок

На крипто пазара настъпи промяна и се появи нова вълна на мания. Притежателите на водещи криптовалути като Cardano и XRP се насочват към нова меме монета, Raboo ($RABT), за да се възползват от по-големи печалби. Raboo внася глътка свеж въздух на крипто пазара.

29.05.2024 14:18 4 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.