НАЧАЛО Биткойн

Не очаквайте голям спад при Биткойн, твърди анализатор

юни 8, 2022 10:20 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Не очаквайте голям спад при Биткойн, твърди анализатор

Популярен крипто анализатор каза, че не вижда Биткойн да претърпи нов срив на фона на опасенията, че акциите, както и пазарите на криптовалути, могат да продължат да падат.

В нова стратегическа сесия домакинът на InvestAnswers казва на своите 440,000 абонати в YouTube, че има ограничение за това колко далеч може да падне Биткойн, тъй като много хора, които са пропуснали предишните ралита на BTC, са готови да скочат под нивото от $30,000.


“Обикновено, когато хората предричат ​​толкова много гибел и мрак, това е дъното. Видяхме фондовия пазар [и] нарастването на S&P 500 от $3,800 обратно до $4,150. Видяхме как технологичните акции се възстановяват. Видяхме разделението на победители и губещи.

Мисля, че шансовете… просто казано, в момента е много трудно да ги оценим. Отново се връщам към [как] познавам толкова много хора, които са пропуснали Биткойн първия път, втория път, третия път, четвъртия път.


Те са видели къде е било, научили са за това през последните няколко години и са готови да купят. Техният пръст е на спусъка следващия път, когато удари $28,000, $27,000, $26,000, $25,000.”


Анализаторът каза, че Биткойн едва ли ще падне под $25,000, освен ако голям икономически шок не доведе до по-голяма обща волатилност.


“Не мисля, че можем да стигнем до $25,000, защото има твърде голяма стена за купуване, ако падне толкова далеч. Това, което би могло да причини това е катаклизъм в света на макросите или в света на фондовия пазар или голяма капитулация…

Най-доброто ми мнение, шансовете ни да ударим $25,000 отново за Биткойн? Може би 20%. Но ако има голям макрошок, може би 30%.”

ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Биткойн е сред най-добрите активи да държите сега, твърди Лин Алдън

Домакинът на InvestAnswers завършва своя анализ, като предполага, че инвеститорите трябва само да направят частична инвестиция в BTC. Той също така остава предпазлив относно това как повишаването на лихвения процент на Федералния резерв и политиките за количествено затягане (QT) могат да повлияят негативно на цените на активите.


“Умните пари знаят, над 10,000 купувачи на Биткойн знаят, че това нещо е толкова ограничено. Просто купете малко парче. Поставете един до два процента от портфолиото си в Биткойн. Това е безсмислено дори за най-избягващите риск инвеститори.

Ето защо мисля, че [спад до $25,000] няма да се случи.


Очаквам да има по-голяма волатилност и това е, ако Фед също ни изненада. Ако вдигнат лихвите по-високо от очакваното или ако QT наистина навреди на пазара на дългове, тогава може да имаме проблеми.”

Към момента на писане Биткойн се търгува около $30,400, отбелязвайки скок от над 3% през последните 24 часа.


Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Още Биткойн Новини

Твърде късно ли е да закупите Биткойн преди 2023?

Биткойн все още диктува модата в крипто света. Но дали си струва да купите сега? Има ли нови проекти на хоризонта? Нека видим в тази статия.

декември 8, 2022 17:19 1 мин. четене

Биткойн: Въпреки забраната, Китай още е движеща сила в пространството

Въпреки че Китай започна да ограничава използването на криптовалути, най-вече на Биткойн (BTC), още през 2013 г., оттогава страната неволно придоби и запази статута на тих крипто кит.

декември 8, 2022 13:55 1 мин. четене

Биткойн обезпечението на Binance вдъхва доверие на пазара

Според световната одиторска компания Mazars гигантът криптоборсата Binance има достатъчно резерви, за да подкрепи Биткойните (BTC) на своите потребители.

декември 8, 2022 12:40 1 мин. четене

Биткойн: Вижте колко са реализираните загуби на инвеститорите

След тазгодишния срив на криптопазарите много от инвеститорите, както тези на дребно, така и институционалните намалиха експозицията си към Биткойн или напълно избягаха от позициите си.

декември 8, 2022 7:37 1 мин. четене