НАЧАЛО Прессъобщения

Не губете повече пари с меме монети, открийте Bitcoin Spark и Cardano

септември 28, 2023 17:00 3 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Не губете повече пари с меме монети, открийте Bitcoin Spark и Cardano

Според много анализатори меме монетите имат огромен потенциал за развитието на екосистемата на дигиталните валути, тъй като те завладяха Web3 общността доста бързо.

Дигитални платформи се излъчиха в децентрализираната вселена заобиколени от стабилен хайп от социалните медийни пространства като X, а ентусиасти като Илон Мъск насърчаваха развитието на нишата. Въпреки това меме монетите рязко поевтиняха сред зимния сезон, започнал през 2022 г.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет.


Защо меме монетите са лоша инвестиция?

Счита се, че тези монети са сред лошите инвестиции на Web3 ентусиастите. Това е така, защото проектите се популяризират от създателите си в социалните медийни пространства, като по този начин водят до рязък ръст на пазарната капитализация.

Тези криптовалути се появиха като тенденции от хайпът около видни личности. С течение на времето в сферата бяха направени някои подобрения. Въпреки това, на фона на зимния сезон, цените на тези монети рязко спаднаха.

Какво представлява Cardano?

Cardano е блокчейн технология, стартирана през 2017 г. Главният изпълнителен директор и основател на децентрализираната платформа Чарлз Хоскинсън вярва, че проектът ще превземе блокчейн индустрията.

Участниците от сектора използват платформата най-вече заради подобрената ѝ оперативна съвместимост, бързите транзакции и мащабируемостта.

Платформата има своя собствена валута, наречена ADA. Тази криптовалута действа като инструмент за управление на екосистемата.

ADA се използва и за награждаване на валидатори, които участват в потвърждаването на нови блокове.

Запознайте се с механизма на Bitcoin Spark

В бързо развиващата се технологична вселена блокчейнът показва огромно развитие, тъй като секторът представи нова платформа, наречена Bitcoin Spark.

Токенът Bitcoin Spark, BTCS, е нова децентрализирана монета, която се стреми към развитие на разпределената счетоводна книга. Мрежата използва блокчейн технологията, за да предложи на своите участници оперативна съвместимост, мащабируемост и ефективност.

Тя съдържа някои от най-важните механизми, от които се нуждае бъдещата финансова технология. Едни от най-убедителните и обичани платформи за одит, като Vital Block и Contract Wolf, вече извършиха цялостен одит на мрежата. Одиторските компании провериха функционирането на процесите за опознаване на клиентите (KYC) на платформата, както и смарт договорите.

Bitcoin Spark има собствен токен, наречен BTCS. Монетата се използва за награждаване на потребители, които участват в развитието на платформата. Децентрализираната мрежа разполага с общо количество от 21 милиона BTCS токена.

От максималното предлагане на BTCS общо 4.55 милиона токена са разпределени за стартово предлагане, а 16.45 милиона ще бъдат разпределени за награди на майнинг пулове.

Освен това стартовото предлагане ще бъде разпределено за първоначално предлагане на монети, токени за екипа и пулове за ликвидност преди стартирането и крипто борси.

Понастоящем проектът е в шестата си фаза на първично предлагане на монети (ICO), а всеки BTCS се продава на цена от $2.75 с бонус от 8%.

Инвеститорите, които закупят токена на тази фаза, по план ще реализират 393% капиталова печалба по време на периода на стартиране на 30 ноември, когато един BTCS ще се продава за $10.

Повече за Bitcoin Spark и ICO тук:

Уебсайт: https://bitcoinspark.org/

Купете BTCS: https://network.bitcoinspark.org/register


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

Този конкурент на Solana (SOL) може да осигури 5 пъти по-добра възвръщаемост през 2024 г.

Тъй като светът на децентрализираното финансиране (DeFi) продължава да се развива, нови играчи навлизат в пространството, предизвиквайки утвърдени платформи с иновативни решения.

декември 8, 2023 22:25 4 мин. четене

Защо Биткойн е най-добрият избор за умните инвеститори през 2024 година?

Bitcoin (BTC) е най-голямата криптовалута по обща пазарна капитализация. Освен това е и един от най-известните виртуални активи, като някои го наричат “дигитално злато”.

декември 8, 2023 20:00 4 мин. четене

Забравете Биткойн! Тези 10 алткойна могат да доминират през 2023 година

Изпреварването на кривата е от първостепенно значение за опитните крипто ентусиасти. Макар че Биткойн все още е крал, нова вълна от алткойни се надига и е готова да заеме централно място през 2023 г. 

декември 8, 2023 17:20 5 мин. четене

Standard Chartered Bank е оптимистично настроена към Биткойн и прогнозира ръст до $100,000 до 2024 г.

Биткойн продължава да създава вълнение в крипто сектора, тъй като анализаторите публикуват прогнози преди важни събития. Една от тези прогнози е на Standard Chartered Bank.

декември 8, 2023 16:30 3 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.