НАЧАЛО Други

НБА легендата Стеф Къри си купи NFT за $180,000

август 28, 2021 18:42 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
НБА легендата Стеф Къри си купи NFT за $180,000

Трикратният шампион на НБА и двукратен носител на титлата MVP Стеф Къри реши да се присъедини към Bored Ape Yacht Club, като купи един от техните NFT за 55 ETH ($180,000).

Bored Ape Yacht Club е колекция от 10,000 маймуни с тъжни изражения. Те се отличават с редица атрибути, вариращи от различни изражения до тоалети, прически и други.

След продажбата имаше няколко оферти, отправени към неговия NFT, въпреки че те са далеч под цената, която той плати за него. Този NFT преди това бе продаден за 1,5 ETH ($4,875 по текущи цени) преди три месеца, а преди това – 0.68 ETH ($2,210).

Нарастващо търсене на Bored Apes

Цените на различните Bored Apes се повишиха през последния месец. Настоящата минимална цена за едно NFT е 25 ETH ($81,250) според пазара на OpenSea, въпреки че изглежда няма маймуна за продажба под 44.9 ETH ($146,000). След покупката на Къри последваха доста продажби.

ПРОЧЕТИ ОЩЕРазработчикът на видеоигри EA проявява интерес към блокчейн и NFT

Обемите на търговия също нарастват, като обемът на търговията е $80 милиона през последната седмица. Проектът е на трето място по този показател, следвайки CryptoPunks и Art Blocks.

Bored Ape Yacht Club са използвали част от приходите си от продажби на NFT пазара OpenSea за благотворителност. Те тематично са дали $850,000 на благотворителна организация за орангутан и са дарили на няколко други благотворителни организации за животни.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Още Други Новини

Crypto.com получи разрешение за работа във Франция

Борсата за криптовалути Crypto.com получи регулаторно одобрение да работи като доставчик на услуги за дигитални активи (DASP) във Франция.

септември 29, 2022 9:11 1 мин. четене

Криптовалутите възпрепятстват ЕЦБ, твърди Лагард

Председателят на Европейската централна банка Кристин Лагард продължава да изразява загриженост относно растежа на криптовалутите и тяхната заплаха за традиционната банкова система.

септември 28, 2022 19:35 1 мин. четене

Китайски университет въвежда магистър по метавселена

Съобщава се, че университетът в Нанкин, Китай, е открил една от първите специалности в страната, която се фокусира върху знания, свързани с метавселената.

септември 28, 2022 17:39 1 мин. четене

Galaxy Digital ще предлага пазарни данни чрез Chainlink

Galaxy Digital, компания за финансови услуги и управление на инвестиции, се обедини с Chainlink Labs, за да предостави данни за цените на криптовалутите в блокчейн мрежите и децентрализираните приложения (dApps).

септември 28, 2022 15:44 1 мин. четене