НАЧАЛО Биткойн

Найджъл Грийн твърди, че ще има „Bull run“ за Биткойн

октомври 2, 2018 10:53 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Найджъл Грийн твърди, че ще има „Bull run“ за Биткойн

Въпреки че криптовалутите продължават да се борят през 2018 г., един финансов директор смята, че "глобалното" рали FOMO е на хоризонта.

След като през 2017 г. е цяла годна е имало бичи пазар, ирационалната превъзбуда около Биткойн и други криптовалути достигна своя връх в края на декември, а развиващият се клас активи от тогава се е стреми да достигне нови висоти в условията на продължителен деветмесечен мечи тренд.

Въпреки това, Найджъл Грийн, главен изпълнителен директор и основател на „водещата световна независима международна финансова консултация“ deVere Group, вярва, че Биткойн е „на прага на истински глобален пробив“, който изцяло ще бъде задвижен от страха от липса (FOMO).

Говорейки по време на официалната блокчейн конференция на Малта, DELTA, главният изпълнителен директор на deVere, Найджъл Грийн, предложи новo рали, породено от FOMO, след като Биткойн излезе от деветмесечния си низходящ тренд, съобщава Verdict.

„Вярвам, че Биткойн и други криптoвалути са на ръба на истински глобален пробив. Това до голяма степен се дължи на „FOMO“, страхът да не изпуснеш“, каза той, добавяйки, че“ осиновяването се увеличава непрекъснато „.

„Това се доказва не само във финансовия сектор, в който големите банки все по-често търсят блокчейн и крипто, но и с големи имена в сектора на технологиите и търговията на дребно“, продължава Грийн.

Биткойн се търгува около $ 6,500 през последните дни, след като направи повторни по-ниски върхове през 2018 г. и рисува низходящ триъгълник на ценовите диаграми – обикновено е мечи модел на продължаване.

Биткойн обаче е постигнал по-високи нива през последните седмици, което обикновено показва, че може да стане обрат. Много известни Биткойн бикове и крипто специалисти също виждат признаци, че края на мечия пазар е близо.

Грийн смята, че ралито ще започне „преди края на годината“, но няма да съответства на „повишаването на стратосферата в цените на криптовалутата, което преживяхме в края на 2017 г.“ Независимо от това колко цената се вдигне, ще бъде широко разпространено мнението, че криптовалутите като Биткойн и Етериум са „бъдещето на парите„.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Още Биткойн Новини

BlackRock стартира частен Биткойн (BTC) тръст

BlackRock – най-големият мениджър на активи в света, стартира частен тръст за Биткойн за институционални клиенти в САЩ, според публикация блог на своя уебсайт.

август 12, 2022 10:22 1 мин. четене

Кати Ууд споделя какво може да изстреля Биткойн

Кати Ууд – основателят на ARK Invest – смята, че навлизането на BlackRock в крипто може да има значителен ефект върху цената на Биткойн.

август 10, 2022 23:05 1 мин. четене

Биткойн изглежда е достигнал дъно, твърди Уил Клементе

Aнализаторът Уил Клементе сподели, че поръчките за покупка на Биткойн на крипто борсата Coinbase напомнят за дъното на BTC през март 2020 г.

август 10, 2022 18:45 1 мин. четене

Корелацията на Биткойн с технологичните акции достигна 3-месечно дъно

Тъй като пазарите се борят с все по-несигурните макроикономически перспективи, дните, в които Биткойн (BTC) се търгува като големите технологични акции, може би са преброени. Това може да не е добра новина за търговците на криптовалути.

август 10, 2022 14:06 1 мин. четене