НАЧАЛО Алткойни Биткойн

Найджъл Грийн твърди, че ще има "Bull run" за Биткойн

ОКТ. 2, 2018 10:53 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Найджъл Грийн твърди, че ще има "Bull run" за Биткойн

Въпреки че криптовалутите продължават да се борят през 2018 г., един финансов директор смята, че "глобалното" рали FOMO е на хоризонта.След като през 2017 г. е цяла годна е имало бичи пазар, ирационалната превъзбуда около Биткойн и други криптовалути достигна своя връх в края на декември, а развиващият се клас активи от тогава се е стреми да достигне нови висоти в условията на продължителен деветмесечен мечи тренд.

Въпреки това, Найджъл Грийн, главен изпълнителен директор и основател на "водещата световна независима международна финансова консултация" deVere Group, вярва, че Биткойн е "на прага на истински глобален пробив", който изцяло ще бъде задвижен от страха от липса (FOMO).

Говорейки по време на официалната блокчейн конференция на Малта, DELTA, главният изпълнителен директор на deVere, Найджъл Грийн, предложи новo рали, породено от FOMO, след като Биткойн излезе от деветмесечния си низходящ тренд, съобщава Verdict.


"Вярвам, че Биткойн и други криптoвалути са на ръба на истински глобален пробив. Това до голяма степен се дължи на "FOMO", страхът да не изпуснеш", каза той, добавяйки, че" осиновяването се увеличава непрекъснато ".


"Това се доказва не само във финансовия сектор, в който големите банки все по-често търсят блокчейн и крипто, но и с големи имена в сектора на технологиите и търговията на дребно", продължава Грийн.

Биткойн се търгува около $ 6,500 през последните дни, след като направи повторни по-ниски върхове през 2018 г. и рисува низходящ триъгълник на ценовите диаграми - обикновено е мечи модел на продължаване.

Биткойн обаче е постигнал по-високи нива през последните седмици, което обикновено показва, че може да стане обрат. Много известни Биткойн бикове и крипто специалисти също виждат признаци, че края на мечия пазар е близо.

Грийн смята, че ралито ще започне "преди края на годината", но няма да съответства на "повишаването на стратосферата в цените на криптовалутата, което преживяхме в края на 2017 г." Независимо от това колко цената се вдигне, ще бъде широко разпространено мнението, че криптовалутите като Биткойн и Етериум са "бъдещето на парите".

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Мнения (0)
Изкажете мнение
Още Биткойн новини

Бичият пазар не е приключил

До голяма степен това предполагаемо се дължи на очакванията, че наскоро изброеният борсово търгуван фонд на ProShares (ETF), обвързан с фючърсите на криптовалутата, ще внесе повече пари на пазара.Подо...
ОКТ. 22, 2021 18:58 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Биткойн може да отоплява домове в Канада догодина

Със скорошно съобщение беше постигнато споразумение за това между канадската технологична компания MintGreen и Lonsdale Energy Corporation (LEC).Общинската корпорация в момента отоплява 100 сгради, съ...
ОКТ. 22, 2021 15:03 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Ето защо Биткойн се срина до $8,200 на Binance.US

Това е умопомрачителна загуба на стойност от 87%. Криптовалутата изтри тези загуби в рамките на една минута.Биткойн претърпя жестока корекция в четвъртък, но само на Binance.US. По-специално, борсата ...
ОКТ. 22, 2021 11:30 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Биткойн е предпочитан пред златото - Пол Тюдор Джоунс

Хедж фонд мениджърът и милиардер Пол Тюдор Джоунс смята, че Биткойн печели надпреварата срещу златото, според интервю в сряда за CNBC.Водещият Андрю Рос Соркин напомни на американския инвеститор - чия...
ОКТ. 22, 2021 10:20 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света