НАЧАЛО Други

Най-интересните събития в крипто от 15-ти до 20-ти януари

ЯНУ. 20, 2019 18:45 2 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Най-интересните събития в крипто от 15-ти до 20-ти януари

Тази седмица не сме наблюдавали твърде вълнуващи движения при цените. От друга страна пък, имаше няколко събития, които несъмнено са добри новини за крипто общността.


Да започнем с най-неприятното развитие за тази седмица.

Константинопол се отлага за около 27-ми февруари.


Разработчиците на Етериум предложиха да се активира планираната актуализация за цялата система, в края на февруари. Според екипа, пускането на хард форкът ще бъде някъде между 26-ти и 28-ми февруари, като номерът на блока ще бъде определен по-нататък.

Можете да прочетете повече тук.


Binance с фиат-към-крипто обмен с EUR и GBP двойки.Най-големият крипто обмен в света (с коригиран обем на търговията) стартира нов фиат-към-крипто обмен на остров Джърси. Фирмата обяви, че чрез новата борса потребителите ще могат да търгуват двойки с BTC и ETH срещу британския паунд и евро в Европа и Обединеното кралство.

“Binance избра Джърси за високоразвитата си цифрова инфраструктура, стабилна регулаторна рамка и сектора на финансовите услуги от световна класа”, заяви главният финансов директор на борсата, Уей Жу.

Можете да прочетете повече тук.


Швейцарската банка Vontobel ще предлага крипто попечителство.


Частната банка Vontobel планира да предложи услуги за попечителство за криптовалути.

Този ход ще бъде осъществен чрез партньорство с базирания в Женева стартъп Taurus, който е специализиран в крипто съхранение.

Можете да прочетете повече тук.


Overstock са готови да пуснат платформата си за търгуване на секюрити токени – tZERO.


Патрик Бърн, главен изпълнителен директор на онлайн магазина Overstock, каза в петък, че компанията му планира да пусне своята платформа за търговия със секюрити токени, tZERO, до края на следващата седмица.

Фирмата вече уведоми инвеститорите от разпродаването на токени на tZERO (което приключи миналия август), че могат да получат достъп до своите средства.

Можете да прочетете повече тук.


Хиляди магазини за хранителни стоки в САЩ ще предлагат Биткойн .


Американската компания за Битомати Coinme обедини усилията си с Coinstar, за да предложи съоръжения за закупуване на BTC в “хиляди” нови локации. След като бъдат вкарани хартиени пари в една от машините, тя ще върне ваучер с код за BTC, който насочва към Coinme.

С 20,000 машини по целия свят, Coinstar управлява доста огромна мрежа, която може да бъде използвана за разпространение на цифрова валута.

Можете да прочетете повече тук.


Binance изгори $9.4 милиона в BNB токени.


Екипът на Binance информира крипто общността и инвеститорите, че са извършили 6-то изгаряне на Binance Coin (BNB). Екипът на Binance бе обещал чрез официалната бяла хартия на проекта, че ще изкупуват обратно определено количество BNB от обращение на всяко тримесечие за унищожаване.

Можете да прочетете повече тук.


Хакът на крипто обмена Cryptopia и всички развития около него.


Новозеландския крипто обмен беше офлайн, благодарение на голям хак. След това, властите започнаха разследване. Полицията все още не е разбрала сумата откраднати средства, въпреки че в момента се провежда сериозно разследване. Радио Нова Зеландия съобщи, че досега близо 40 души са заявили, че имат изгубени средства, за които търсят обезщетение.

Можете да прочетете повече тук
https://t.me/joinchat/GVKUGRH2XQaG9Ww6oeui4Q

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Мнения (0)
Изкажете мнение
Още Други новини

Opera пусна бета версия на своя крипто браузър

Този крипто браузър има за цел да улесни потребителското изживяване при сърфиране в децентрализирани приложения (dApp), игри и платформи за метавселена, като предлага директен достъп до Web3 услуги за...
ЯНУ. 19, 2022 16:10 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

BitMEX придобиват 268-годишна банка в Германия

BXM Operations AG на групата – компания, основана от главния изпълнителен директор на BitMEX Александър Хьоптнер и нейния финансов директор Стефан Луц – подписа договор за покупка с Дитрих фон Боетихе...
ЯНУ. 19, 2022 08:30 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Основателят на Dogecoin се присмива на 'Web3 общността'

Историята на разработчика на Dogecoin с индустрията на Web3 като цяло започна, след като Илон Мъск започна да се присмива на "хората от Web3" в Twitter, които му изглеждат досадни. Първоначалният туит...
ЯНУ. 18, 2022 13:51 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Associated Press създава NFT пазар за снимки

Фоторепортерите на AP ще създадат първоначална колекция от NFT, която ще включва снимки на различни теми като космос, война и климат. Уебсайтът на платформата съобщава, че това ще продължи няколко сед...
ЯНУ. 18, 2022 10:04 2 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света