НАЧАЛО Други

Най-голямото блокчейн събитие в Азия стартира на 27-ми ноември

ноември 13, 2018 17:16 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Най-голямото блокчейн събитие в Азия стартира на 27-ми ноември

Между 27-ми ноември и 1-ви декември ще се проведе едно от най-големите блокчейн събития в Азия - BlockShow Asia 2018г. Конференцията ще се проведе в луксозния хотел Marina Bay Sands в Сингапур. На събитието ще има повече от 3000 посетители, 100 говорителя, 200 журналисти от над 50 държави.

BlockShow е голяма международна конференция, в която се показват изградени блокчейн решения. Там може да придобиете практическо знание от първа ръка за това как технологията се интегрира в различни части на света и колко драматично е въздействието върху пазара.

Главната сцена на BlockShow Asia 2018 ще събере на едно място всички водещи теми на днешната блокчейн среда: инвестиране, регулации, правителства, използване на блокчейн и корпорации, които засилват приемането.Общо взето всичко, от което се интересува аудиторията в световен мащаб. Също така ще се обсъждат най-горещите местни теми и тенденции в азиатския регион – обмисляйки миналото, споделяйки визии работейки за бъдещето.

В същото време, втората сцена на BlockShow Asia 2018 ще представи най-добрата комбинация от най-ценните елементи на шоуто. Сблъсъци на мнения, сесии за решения и панелни дискусии.

Започвайки през 2016 г., събитието представя блокчейн решения, увеличавайки интереса към тази нововъзникваща технология, докато се събират хиляди влиятели. 2017 изглежда е отправна точка за общността да посрещне милиони новодошли, които се интересуват от решенията, които блокчейн може да предложи на света.

BlockShow Asia се завръща през 2018 г., за да направи стъпка към зрелостта на блокчейн. Опитните предприемачи с реални резултати, инвеститори, таланти, търговци, предприемачи, стартъпи – всичко това на едно място в продължение на 5 дни.

“Това флагманското събитие бързо се превърна в най-голямото технологично шоу.”– VENTUREBEAT

„BlockShow е отдадено на разкриването на най-нашумелите иновации и трендове“– BuzzFeed

https://t.me/joinchat/GVKUGRH2XQaG9Ww6oeui4QTelegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Още Други Новини

Обменът на фиатни валути спада за пети пореден месец

Според данни от The Block, септември е петият пореден месец, през който обемите на обмен на фиатни валути намаляват.

октомври 3, 2022 19:44 1 мин. четене

Русия ще снабди Казахстан с електроенергия за копаене на крипто

Русия се готви да предостави на Казахстан допълнителна енергия, необходима за функционирането на ферми за добив на криптовалути в централноазиатската държава.

октомври 3, 2022 18:55 1 мин. четене

Credit Suisse на ръба на колапс – какво да следим?

През Q3 на 2022 г. акциите спаднаха поради инвазията в Украйна и повишаването на цените на енергията в Европа, и Обединеното кралство. 

октомври 3, 2022 15:26 1 мин. четене

Колко криптовалути държат банките по света?

Според последния доклад на Базелския комитет глобалната банкова експозиция към криптовалути възлиза на 0.01%, тъй като 19-те най-големи финансови институции притежават криптовалути на стойност 9.4 милиарда евро, което се равнява на 0.14% експозиция.

октомври 3, 2022 14:16 1 мин. четене