НАЧАЛО Други

Най-голямото блокчейн събитие в Азия стартира на 27-ми ноември

НОЕ. 13, 2018 17:16 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Най-голямото блокчейн събитие в Азия стартира на 27-ми ноември

Между 27-ми ноември и 1-ви декември ще се проведе едно от най-големите блокчейн събития в Азия - BlockShow Asia 2018г. Конференцията ще се проведе в луксозния хотел Marina Bay Sands в Сингапур. На събитието ще има повече от 3000 посетители, 100 говорителя, 200 журналисти от над 50 държави.


BlockShow е голяма международна конференция, в която се показват изградени блокчейн решения. Там може да придобиете практическо знание от първа ръка за това как технологията се интегрира в различни части на света и колко драматично е въздействието върху пазара.

Главната сцена на BlockShow Asia 2018 ще събере на едно място всички водещи теми на днешната блокчейн среда: инвестиране, регулации, правителства, използване на блокчейн и корпорации, които засилват приемането.Общо взето всичко, от което се интересува аудиторията в световен мащаб. Също така ще се обсъждат най-горещите местни теми и тенденции в азиатския регион - обмисляйки миналото, споделяйки визии работейки за бъдещето.

В същото време, втората сцена на BlockShow Asia 2018 ще представи най-добрата комбинация от най-ценните елементи на шоуто. Сблъсъци на мнения, сесии за решения и панелни дискусии.

Започвайки през 2016 г., събитието представя блокчейн решения, увеличавайки интереса към тази нововъзникваща технология, докато се събират хиляди влиятели. 2017 изглежда е отправна точка за общността да посрещне милиони новодошли, които се интересуват от решенията, които блокчейн може да предложи на света.

BlockShow Asia се завръща през 2018 г., за да направи стъпка към зрелостта на блокчейн. Опитните предприемачи с реални резултати, инвеститори, таланти, търговци, предприемачи, стартъпи - всичко това на едно място в продължение на 5 дни.
“Това флагманското събитие бързо се превърна в най-голямото технологично шоу.”– VENTUREBEAT

"BlockShow е отдадено на разкриването на най-нашумелите иновации и трендове"- BuzzFeed

https://t.me/joinchat/GVKUGRH2XQaG9Ww6oeui4QСПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Мнения (0)
Изкажете мнение
Още Други новини

SkyBridge събира $100 милиона за Algorand фонд - подава документи за ETF крипто компания

В разговор пред CNBC основателят на SkyBridge и бившият директор по комуникациите на Белия дом Антъни Скарамучи заяви, че фирмата е събрала над $100 милиона за наскоро обявения Algorand фонд. Той доба...
СЕП. 16, 2021 20:34 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Какво да очакваме от крипто пазара до края на 2021 година?

В ново интервю за Real Vision Finance Пал казва, че очаква Биткойн и крипто пазарите да претърпят значителен подем до края на годината.“Най-общо казано, последното тримесечие на годината е, когато идв...
СЕП. 16, 2021 19:17 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Cardano загатва за значителни партньорства в бъдеще

Негативната страна на крипто общността изрази съмнение дали това изобщо ще се случи, камо ли да се случи навреме. Независимо от това, с този основен момент, който вече официално мина, вниманието се на...
СЕП. 16, 2021 17:41 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

AMC ще приемат плащания в Етериум, Лайткойн и Биткойн Кеш

AMC Theaters, най-голямата верига киносалони в света, обяви, че ще приема повече криптовалути като метод на плащане до края на 2021 г. Криптовалутите, които ще поддържа, включват Биткойн, Етериум, Лай...
СЕП. 16, 2021 16:45 2 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света