НАЧАЛО Други

Най-добрите и най-лошите крипто инвестиции за 2018 г.

ЮЛИ. 27, 2018 09:51 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Най-добрите и най-лошите крипто инвестиции за 2018 г.

Има голям интерес към инвестициите в криптовалути през 2018 г., след като много международни медийни организации като BBC и CNN получиха актуален анализ на представянето им, когато Биткойн "стигна до луната" към края на миналата година.

 


Това накара някои скептични индивиди да преразгледат позицията си и привлече много инвеститори през 2018 г.

Въпреки това тази година беше неблагоприятна за много криптовалути, тъй като повече от 13 пъти увеличението на стойността на Биткойн не можа да бъде поддържано досега с XRP, което има повече от 355 пъти увеличение, което също не отговаря на очакванията на инвеститорите.

Много спорове заобиколиха крипто тази година, като например войната срещу добивните дейности, санкциите за обмен, въпросът за регулирането, забрана за криптовалутна дейност от някои онлайн платформи като Facebook, Google, Twitter и Bing.

Като се вгледаме в представянето на криптовалутите през тази година, мнозина скоро ще забравят, че имаме над 1650 криптовалути, които се търгуват, а мнозинството ще се съсредоточи върху първите 10 спрямо пазарната капитализация за своя анализ, въпреки че съществуват други.

Сред най-добрите десет, Биткойн е най-добрата инвестиция, последвана от Етериум и след това Stellar Lumen, тъй като те губеха по-нисък процент в сравнение с IOTA , Ada и XRP в този ред на осмата, деветата и десетата позиция.

За всички криптота, Paccoin е с най-доброто представяне, тъй като е нараснал с повече от 14 пъти тази година, докато bitconnect е най-лошият случай, след като губи повече от 99% от стойността си от 2017.


Надяваме се, че Paccoin, които принадлежат към третото поколение криптовалути, ще продължат по този начин, за да дадат надежда на много крипто инвеститори.

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Мнения (0)
Изкажете мнение
Още Други новини

Едуард Сноудън продаде своето NFT за $5,4 милиона

Не стана ясно веднага кой спечели това NFT, но потребителят се подвизава под псведонима @PleasrDAO в OpenSea и в платформата на Foundation, където се проведе търгът.Продажбата прави “Stay Free” един о...
АПР. 18, 2021 14:10 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Милиардер продава най-скъпия апартамент в Лондон за 4,000 BTC

Според доклада на The Telegraph мезонета е част от луксозния жилищно-търговски комплекс Hyde Park One, който се намира в лондонския квартал Найтсбридж.Изключителният апартамент от 18,000 квадратни мет...
АПР. 19, 2021 08:49 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Фалшива новина всява паника на крипто пазара

Биткойн се изстреля до нивото от $51,000, като най-добрите алткойни видяха още по-големи загуби. Заглавието, за което се предполага, че е предизвикало срива, е публикувано от съмнителен профил в ...
АПР. 18, 2021 12:53 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Как този инвеститор превърна $300,000 в $2,4 милиарда

Само ден след официалния си публичен листинг, Coinbase вече създаде история за успех в размер на няколко милиарда долара. Популярният частен инвеститор и основател на Initialized Capital, Гари Тан, ра...
АПР. 17, 2021 21:08 2 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света