НАЧАЛО Прессъобщения

Научете как Avorak AI предоставя 600% бонус на притежателите на Етериум

юни 20, 2023 11:15 3 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Научете как Avorak AI предоставя 600% бонус на притежателите на Етериум

Етериум (ETH) генерира значителни печалби за своите ранни поддръжници. А с провеждането на ново бонусно събитие от Avorak AI все повече инвеститори се заинтригуват от първичното предлагане на монети (ICO) на проекта.

Какво представлява Avorak AI?

Avorak AI е нова AI крипто платформа, изградена върху BNB Smart Chain. Платформата предлага широка гама от AI решения, включително виртуални асистенти, ботове за търговия, създатели на изображения, генератори на текст, инструменти за 3D моделиране и др.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет.


Решенията на Avorak са снабдени с първите на пазара функции, които гарантират повишена скорост, ефективност и лекота на използване. Например, генераторът на текст на Avorak използва комбинация от интернет скрапинг, езикова банка и API за откриване на плагиатство при генерирането на текст. Това гарантира висококачествени текстове, които не са плагиатски или повтарящи се, като премахва ограниченията на повечето налични текстови генератори. 

Собственият токен на платформата Avorak AI служи за достъп до нейните решения. Притежателите на AVRK имат право на 49% от всички приходи, генерирани от услугите на Avorak, и могат да увеличат процентното си участие в пазарната капитализация на проекта чрез стейкинг.

Предлагането на AVRK е ограничено до 40 милиона броя, а Avorak AI има програма за изгаряне, за да осигури непрекъснато обезценяване. Този недостиг осигурява непрекъснато повишаване на цените с течение на времето.

В момента AVRK се продава на цена от $0.255 в предпоследната фаза на ICO на проекта. AVRK има стартова цена от $1, а няколко анализа подсказват за скок от над 100 пъти след старта.

Avorak AI предоставя бонус токени на новите инвеститори: Време е да завъртите печалбите си от Етериум?

Бонус събитието на Avorak AI служи като доказателство за ангажираността на компанията към нейната общност. Екипът на проекта обяви, че успешно е постигнал ключови етапи, и за да изрази благодарността си, предоставя последна възможност на поддръжниците да укрепят своите притежания на AVRK токени. Бонус събитието разполага с многостепенна система, за да гарантира, че инвеститори с различни нива на принос могат да се възползват от значителни стимули за токените.

На инвеститорите, които допринесат с вноски между $250 и $495, ще бъде предоставен впечатляващ 100% бонус в AVRK токени. Бонусните нива се повишават още повече за инвеститорите, които попадат в инвестиционния диапазон от $500 до $1,250, тъй като те ще се радват на примамлив бонус от 200%. 

Междувременно тези, които инвестират между $1,255 и $6,000, ще бъдат развълнувани да научат, че имат право на значителен 300% бонус в AVRK токени.

За инвеститорите, които искат да се възползват от още по-изгодна позиция, Avorak AI въведе впечатляващи стимули. Забележителен бонус от 400% в токени AVRK очаква тези, които инвестират между $6,005 и $10,250. Най-амбициозните инвеститори обаче ще бъдат възнаградени с безпрецедентен 625% бонус в AVRK токени за инвестиции, надхвърлящи $10,300.

Тъй като ICO събитието е към своя край, инвеститорите се насърчават да се възползват от последната възможност да придобият AVRK токени на атрактивни бонусни цени. Цялостните решения за изкуствен интелект на Avorak, съчетани с иновативния подход за обединяване на AI и блокчейн технологията, я превръщат в обещаващ претендент на крипто пазара. Тъй като екипът остава посветен на стимулирането на напредъка на AI и блокчейн, бонусното събитие представлява уникален шанс за инвеститорите да се включат в проект, който притежава значителен потенциал за растеж и възвръщаемост.

За повече информация относно Avorak AI и ICO-то на проекта:

Уебсайт: https://avorak.ai
Купете AVRK: https://invest.avorak.ai/register


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

3 криптовалути с потенциал да превърнат $50 в $5,000 до 2026 г.

Криптовалути като Uniswap (UNI) и ApeCoin (APE) се развиват добре, но все пак според анализаторите VC Spectra (SPCT) има по-обещаващи бичи перспективи. Ето защо!

октомври 1, 2023 20:01 4 мин. четене

Революционният VC Spectra (SPCT) привлича инвеститори, докато Avalanche (AVAX) и BNB търпят загуби

Експертите анализират три топ алткойна, VC Spectra (SPCT), Avalanche (AVAX) и BNB, в условията на мечи пазар. Прочетете, за да разберете кой може да е най-добрият избор за инвеститорите.

октомври 1, 2023 9:10 4 мин. четене

Могат ли тези две пренебрегвани криптовалути да постигнат 100% увеличение на стойността?

Според експертите VC Spectra и Curve DAO са сред най-мощните скрити скъпоценни камъни на крипто пазара. Могат ли SPCT и CRV да нараснат със 100% през 2023 г.?

септември 30, 2023 9:05 4 мин. четене

VeChain и Casper се надяват на отскок на пазара, докато инвеститорите се насочват към Shiba Budz

Крипто пазарът е изправен пред волатилност и несигурност, но има надежди за възстановяване. VeChain (VET) и Casper (CSPR), два известни проекта, се радват на оптимизъм от страна на инвеститорите.

септември 29, 2023 20:00 3 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.