НАЧАЛО Биткойн Алткойни

Натиск на Ripple: Изпълнителният директор на SWIFT напуска

ДЕК. 15, 2018 20:28 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Натиск на Ripple: Изпълнителният директор на SWIFT напуска

SWIFT (Society for Worldwide Interbank Financial Telecommunications) постигна много с глобалната си платежна система, като почти всички банки, фирми за обработка на плащания и други бизнеси използват техните услуги.


Тяхното покритие не се ограничава до финансовия сектор, а до други ключови отрасли като пътувания, комуникации, технологии и много други. Но появата на блокчейн фирмата Ripple изглежда възпрепятства операциите на ИТ гиганта.

Ripple, подобно на SWIFT, е система за сетълмент в реално време, обмен на валута и глобална мрежа, задвижвана от блокчейн технология. И двете системи са в един и същи бизнес, но Ripple изглежда се движи по-бързо, поемайки много от покритието и клиентите на SWIFT с по-добра технология. Те предлагат същият вид услуги, предоставени от SWIFT, безпроблемно, по-евтино и по-бързо.

Преди няколко месеца се появиха слухове, че дуото ще се събере за да изгради по-силна мрежа, но изпълнителният директор на Ripple Брад Гарлингхаус потвърди, че това е само спекулация в интервюто си с Bloomberg миналия месец.

Абсолютни слухове. Има много такива и съм колеблив да коментирам всеки от тях, защото ако коментирате фалшивите слухове, трябва да коментирате и истинските. И така, просто избягвайте всички.

Той също така сподели пред Bloomberg, че Ripple ще задмине SWIFT, защото ежедневният обем на транзакции и бизнес сделки е огромен.

Мисля, че това, което правим и изпълняваме ежедневно, всъщност е да превземем SWIFT. В това отношение вече сме се регистрирали над 100 банки. Някои от най-големите банки в света, работещи със SWIFT, сега използват технологията на Ripple.

Не мина много време след това изявление на главния изпълнителен директор на Ripple, главният изпълнителен директор на SWIFT Готфрид Лейбранд, който ръководи ИТ компания в продължение на седем години, внезапно избра да подаде оставка поради необяснима причина до юни 2019 година.

Може ли причината за това да е, че господин Лейбранд се страхува от очевидното? Натискът на Ripple сериозно влияе на SWIFT, а главният изпълнителен директор вижда, че пророчеството на Гарлингхаус може да се случи и решава да подаде оставката си с чест.

https://t.me/joinchat/GVKUGRH2XQaG9Ww6oeui4Q
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Мнения (0)
Изкажете мнение
Още Алткойни новини

Ето какво следва за тези три криптовалути, според Майкъл Ван де Поуп

В нова пазарна актуализация Ван де Поуп казва, че Биткойн наскоро си възвърна ключова ценова област, което показва, че активът се подготвя за ново рали.“Вчера имахме красив повторен тест, така че цена...
СЕП. 19, 2021 00:51 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Анонимни китове и Ripple местят 82 милиона XRP

Базираната в Сан Франциско блокчейн компания Ripple изпрати 10 милиона XRP до борсата Bitstamp (ODL коридора в Люксембург).ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Най-добрите алткойни за 2021 годинаRipple също прехвърли 20 мили...
СЕП. 18, 2021 18:36 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Най-добрите алткойни за 2021 година

Тези DeFi токени предлагат нещо повече от спекулативна стойност - те имат реални ползи.Блокчейн компаниите издават свои собствени криптовалути, които често са задължителни за взаимодействие с техните ...
СЕП. 18, 2021 16:16 4 МИН . ЧЕТЕНЕ

Този токен стигна нови върхове след частна продажба за $230 милиона

Това се случва докато повечето други крипто проекти се движат настрани.Платформата за интелигентни договори Avalanche (AVAX) се търгува на $72.6 към момента на писане, като е постигнала рекордно висок...
СЕП. 18, 2021 11:38 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света