НАЧАЛО Прессъобщения

Насоки за инвестиционната ви стратегия: Криптовалути с потенциално висока възвръщаемост на инвестициите – Shiba Inu, Ethereum и Furrever Token07.05.2024 8:05 5 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Насоки за инвестиционната ви стратегия: Криптовалути с потенциално висока възвръщаемост на инвестициите – Shiba Inu, Ethereum и Furrever TokenСлед няколко последователни дни на поскъпване, както Ethereum (ETH), така и Shiba Inu (SHIB) спряха възхода си, а цените на крипто пазара се стабилизираха.

Въпреки това, на фона на това моментно затишие, Furrever Token (FURR) внася нова вълна на вълнение на сцената. FURR разкри наелектризираща възможност за ентусиастите да спечелят големи суми с бясно състезание с награди в размер на $10,000.

Докато състезанието се разгаря, крипто ентусиастите с нетърпение следят шанса да грабнат част от наградния фонд, като същевременно следят отблизо пазарните движения на ETH, SHIB и обещаващия потенциал на FURR.

Актуализация на Ethereum (ETH): рязък ръст на новите портфейли и интригуваща активност

Ethereum (ETH) запазва ценовата си стабилност около $3,200, което съответства на вчерашните нива. Забележително е, че Ethereum преживява рязък скок в създаването на нови портфейли, като са регистрирани зашеметяващите 267,000 нови портфейла, отбелязвайки най-високия брой от близо две години.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.


Този приток сигнализира за подновен интерес и участие в екосистемата на Ethereum. На фона на това вълнение данните на Lookonchain показват интригуващо развитие: неактивен портфейл, придобил токените си по време на ICO на Ethereum се появи отново, прехвърляйки 1,960 ETH, равняващи се на $5.87 милиона от своя портфейл.

Първоначално придобивайки 1,969.488 ETH по време на ICO периода на Ethereum, когато всеки ETH токен оценен на $0.31, неотдавнашната дейност на това лице предизвиква внимателна проверка от страна на Arkham, платформа, разкриваща интересни транзакции, включващи адреси, за които се подозира, че са свързани с Ethereum Foundation. По-специално, за един такъв адрес (0xd7…c1f4) се съобщава, че е продал 100 ETH за $291,000 DAI чрез Cow Protocol, децентрализиран обмен, преди да прехвърли придобитите DAI на друг адрес на Ethereum Foundation (0x9e…313D).

Интригуващо е, че през последния период се вижда как подозираният адрес на Ethereum Foundation продава ETH за DAI чрез Cow Protocol. Тези събития подчертават динамичния характер на екосистемата на Ethereum, като значителните движения на стойността, рекордният ръст на портфейлите и интригуващите дейности на портфейлите привличат вниманието на пазарните участници и анализаторите. Тъй като Ethereum продължава да се развива и да привлича внимание, подобни развития служат като напомняне за динамичния и постоянно променящ се пейзаж на криптовалутата.

Преглед на Shiba Inu (SHIB): Предстои ли волатилност

Понастоящем цената на Shiba Inu (SHIB) е около $0.00002544, което отразява спад от 3% от вчера. Неотдавнашните наблюдения на 90-дневната средна възраст на монетите (MCA) в мрежата на SHIB разкриват внезапно увеличение, което предполага потенциални промени в циркулацията на токените. Исторически погледнато, ниските стойности на MCA показват намалено движение на токени, сигнализирайки за нежелание на притежателите да продават, което би могло да стабилизира цените в краткосрочен план. Скоковете в MCA, както се наблюдава при SHIB, обаче показват движение на по-стари монети, потенциално към борси, което подсказва за предстоящ спад на цените.
Социалната доминация на SHIB се повиши до 1.2, което показва засилени дискусии за проекта. Макар че нарастващата социална доминация първоначално би могла да се отрази благоприятно на цените, прекомерните нива могат да доведат до натиск за понижаване. Според някои експерти е възможен потенциален спад до 20% до $0.000019, ако пазарните нагласи се променят негативно. Данните от Glassnode обаче предполагат потенциална спасителна благодат, тъй като обемът на нетния поток на борсата възлиза на -86.58 милиарда, което показва, че от борсите се изтеглят повече SHIB, отколкото се депозират. Ако тази тенденция се запази, значителна корекция може да бъде предотвратена. Обратно, преминаването към положителни стойности може да потвърди прогнозирания спад.

Въпреки краткосрочната несигурност, данните от веригата показват намалена волатилност, което предполага стабилизиран ценови диапазон за SHIB в близко бъдеще.

Преглед на Furrever Token: Революция в сектора на криптовалутите с помощта на чар и ангажираност на общността

Furrever Token (FURR) се очертава като завладяващо начинание, готово да инжектира крипто сферата с очарователна доза дигитални котета. Отвъд конвенционалните приложения, FURR обещава завладяващо изживяване, съсредоточено върху универсалния чар на котешките изображения. С мисията да култивира сърдечна крипто екосистема, FURR дава приоритет на удоволствието на потребителите и сплотеността на общността. Платформата може да се похвали с удобен за ползване интерфейс, украсен с възхитителни котешки изображения, стикери и емотикони, което насърчава чувството на споделена радост сред участниците.

Токеномиката разкри общо предлагане на токени в размер на 9 милиарда, като 65% са налични по време на предварителната продажба, 25% са разпределени за DEX и 10% са запазени за екипа, заключени за една година. Забележително е, че стремителният възход на FURR се подчертава от успеха на предварителната продажба, която само за два месеца събра над $1 милион и напредна през 10-те етапа на предварителната продажба. Тъй като вълнението нараства, ентусиастите на FURR могат да очакват стартиране на PancakeSwap, предлагащо потенциално до 15Х по-висока възвръщаемост. Освен това строгите мерки за сигурност, включително одити на смарт договори и блокиране на токени, засилват легитимността и дълготрайността на FURR.

Текущата цена на всеки FURR токен е $0.000648, което отразява нарастващата ѝ популярност и потенциала за значителна възвръщаемост.

Конкурсът, обявен от FURR, засилва вълнението около проекта, като предлага на участниците възможността да спечелят голямата награда от $10,000 във FURR токени. Провеждан на платформата Gleam, конкурсът насърчава ангажираността чрез различни задачи, като трима победители в крайна сметка ще бъдат короновани като шампиони. Тази инициатива не само стимулира участието на общността, но и укрепва чувството за приятелство и споделен ентусиазъм сред потребителите на FURR. Тъй като състезанието се разгръща от 2 до 9 май, участниците могат да очакват вълнуващо пътуване, изпълнено с емоции и възможност да станат част от динамичната и приобщаваща общност на FURR. Остават само 3 дни, за да се включите, сега е идеалният момент да се потопите и да покажете ентусиазма си за всичко, което е свързано с FURR!

Докато пътуването на FURR се разгръща, тя остава фар за иновации и удоволствие в динамичния свят на криптовалутите. Със своята уникална комбинация от чар, иновации и ангажираност на общността, FURR е готова да направи революция в крипто пространството.

Присъединете се към предварителната продажба на Furrever Token сега

Присъединете се към официалния сайт на Furrever Token

Посетете предварителната продажба на Furrever Token

Присъединете се към Bonanza конкурса Furrever Token за печалба от $10,000

Присъединете се към официалната група в Telegram

Следвайте официалния акаунт в X


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

Влиятелни фигури подкрепиха Dogecoin (DOGE) и Shiba Inu (SHIB) по време на бичия цикъл през 2021 г.: Кой алткойн ще подкрепят през 2024?

През 2021 г. пазарът на криптовалути стана свидетел на изключителен подем, като централно място заеха Dogecoin (DOGE) и Shiba Inu (SHIB).

29.05.2024 23:20 4 мин. четене

Прогноза за цената на криптовалутите през 2024 г: Arbitrum (ARB), ETFSwap (ETFS) и Jasmycoin (JASMY) може да се готвят за 33Х печалби

Прогнозите са, че ETFSwap (ETFS), заедно с Arbitrum (ARB) и Jasmycoin (JASMY), ще бъдат водещи участници в крипто бичия цикъл през 2024 г.

29.05.2024 20:00 5 мин. четене

Новата P2E крипто игра PlayDoge стартира ICO-то си с $250,000 за 24 часа

Само за 24 часа бяха събрани внушителните $250,000 – ясен знак, че P2E (Play-to-Earn) моделът на играта е разпознат като потенциален “билет” за успех от крипто ентусиастите.

29.05.2024 19:30 3 мин. четене

Притежателите на Cardano и XRP насочват вниманието си към Raboo – нова монета, която се готви за 100Х скок

На крипто пазара настъпи промяна и се появи нова вълна на мания. Притежателите на водещи криптовалути като Cardano и XRP се насочват към нова меме монета, Raboo ($RABT), за да се възползват от по-големи печалби. Raboo внася глътка свеж въздух на крипто пазара.

29.05.2024 14:18 4 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.