НАЧАЛО Други

Nasdaq с нов крипто инструмент

септември 11, 2018 16:04 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Nasdaq с нов крипто инструмент

Една от борбите, пред които са изправени новите крипто бизнеси и борси е осигуряването на надеждни, информативни, аналитични и сигурни инструменти за търговците.

Докато традиционният бизнес бавно започва да се отваря към крипто сферата, технологичните иновации проправят пътя за индустрията.

Наскоро Nasdaq обяви пускането на инструмент за предсказване на движенията на цените на криптовалути.

С много институции, показващи признаци на движение към криптовете, Nasdaq търси да даде на институционалните инвеститори аналитично предимство, като предостави продукти, които биха могли да им дадат по-задълбочени познания за крипто пазарите.

Както съобщават медиите, според специалист, запознат с плановете на компанията, американската фондова борса се готви да добави инструменти за прогнозирането на ценовите движения на крипто активите към Analytics Hub. Analytics Hub, който бе пуснат миналата година, съчетава способностите за машинно обучение и обработка на естествен език да се анализира чрез социални медии и други алтернативни източници на данни, за да даде на инвеститорите по-добър начин да оценят пазарните шпайкове и спадове.

Към днешна дата Analytics Hub се фокусира върху традиционните активи, но добавянето на крипто изглежда е още един сигнал за нарастващия интерес на Wall Street към развиващия се сектор. Ако трябва да се вярва на източника, услугата ще осигури анализ за около 500 криптови актива и че той ще има триъгълен подход към анализа си, разглеждайки потоците от фондове чрез портфейли, данни от обмени и социални медии.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Още Други Новини

„Играта е нагласена“, твърди Джералд Селенте

Рисковите активи реагираха положително на новините, че индексът на потребителските цени (CPI) за юли излезе по-благоприятен от очакваното.

август 12, 2022 20:24 1 мин. четене

76% от институционалните инвеститори очакват да използват крипто до 3 години

Нов доклад на Ripple, в който се разглежда какъв процент от финансовите институции се интересуват от използването на блокчейн за плащания, показва, че повече от три четвърти от тях планират да използват криптовалути до 2025 г.

август 12, 2022 18:21 1 мин. четене

Основателят на Huobi търси да продаде дяловете си в борсата

Според неотдавнашен доклад на Bloomberg основателят на Huobi Леон Ли в момента води преговори с няколко инвеститори за продажба на по-голямата част от дела си в крипто борсата Huobi на цена от близо $1 милиард.

август 12, 2022 17:02 1 мин. четене

Robinhood изправени пред дело за пазарна манипулация

Окръжният съдия на САЩ постанови, че Robinhood трябва да заведе съдебно дело, в което се оплаква от манипулиране на пазара във връзка с ралито на меме акциите, което се състоя миналата година.

август 12, 2022 15:33 1 мин. четене