НАЧАЛО Прессъобщения

Наръчник за крипто инвестиции: Акцент върху Bitcoin (BTC), Solana (SOL) и Furrever Token (FURR) в конкурентната пазарна среда21.03.2024 13:00 5 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Наръчник за крипто инвестиции: Акцент върху Bitcoin (BTC), Solana (SOL) и Furrever Token (FURR) в конкурентната пазарна средаНа фона на променливия икономически пейзаж Биткойн (BTC) демонстрира значителен отскок, подхранван от решенията на Федералния резерв за лихвените проценти и оптимистичните пазарни настроения.

Този анализ разглежда възраждането на Bitcoin, динамиката на цената на Solana (SOL) и разрастващия се потенциал на предварителната продажба на Furrever Token (FURR), подчертавайки динамиката и развиващите се възможности на пазара на криптовалути.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.


Устойчиво рали на Bitcoin: На фона на сигналите за лихвените проценти от страна на Фед перспективите се повишават

В четвъртък Bitcoin преживя значително възстановяване от неотдавнашния си спад, отразявайки по-широкото покачване на пазарите, склонни към риск, след решението на Федералния резерв да запази лихвените проценти и индикациите му за предстоящо намаляване на лихвите през 2024 г.

Водещата криптовалута се повиши със 5% до $66,800 към момента на писане на статията, отскачайки от дъното в сряда при $60,900. До този отскок се стигна, след като BTC бе изправен пред разпродажба преди съобщението на Фед, въпреки че достигна нови върхове през предходната седмица.

Потвърждението на Федералния резерв за планираното намаляване на лихвения процент със 75 базисни пункта през 2024 г., наред със забележките на председателя Джером Пауъл за постепенен напредък към ниво на инфлация от 2%, съответства на благоприятните условия за Bitcoin, който процъфтява в условията на ниски лихвени проценти и богата на ликвидност среда, благоприятстваща спекулативната търговия.

Значителното рали на криптовалутата през 2021 г. до голяма степен беше обусловено от ниските лихвени проценти, определени по време на Ковид пандемията. С повече от 50% увеличение през 2024 г., след впечатляващо рали от над 100% през 2023 г., неотдавнашното представяне на Bitcoin е подкрепено от свеж капитал след одобрението на спот борсово търгуваните фондове (ETF) на американския пазар по-рано през годината.

Въвеждането на спот ETF опростява инвестициите в Bitcoin за конвенционалните инвеститори и в съчетание с очакваните по-ниски лихвени проценти създава предпоставки за потенциален скок на стойността на Биткойн по-късно през 2024 г., като анализаторите прогнозират, че до края на годината тя може да надхвърли границата от $100,000.

Въпреки това Биткойн и по-широкият сектор на криптовалутите все още трябва да се справят с последиците от неотдавнашните високопоставени измами и скандали, които подкопаха доверието на инвеститорите. Освен това присъщата на токена волатилност може да възпре по-консервативните инвеститори.

Пазарната капитализация на Bitcoin се увеличава и въпреки че 24-часовият обем на търговията е намалял, цената показа скорошно възстановяване след волатилността. Графиката показва движението на цената в продължение на една седмица, с първоначален спад и последващо покачване към края.

Цена на Solana: Може ли инерцията на Memecoin да изстреля SOL към $250?

На 20 март цената на Solana (SOL) отбеляза спад до под $170, което е бърза промяна спрямо тригодишния ѝ връх от $210 само два дни преди това. Въпреки неотдавнашните колебания, три ключови показателя подсказват за потенциалното възобновяване на ралито ѝ, подхранвано от постоянния ентусиазъм за меме монетите. Тъй като Solana се ориентира в тази повишена волатилност, възникват спекулации: може ли цената на Solana скоро да се тласне към прага от $250?

Пазарният анализ подкрепя положителната прогноза, като предполага, че SOL може да пробие към $250, при условие че продължи да привлича интереса на инвеститорите и се запазят пазарните тенденции, свързани с меметата.

Към 21 март цената на SOL се колебае малко над $188, възстановявайки се с 9.8% в рамките на един ден. Понастоящем надминавайки 20-дневната проста пълзяща средна (SMA), това покачване означава бичи похват в непосредствената траектория на SOL.

Предварителна продажба на Furrever Token: Разгръщане на 15X потенциал за растеж на крипто пазара

Furrever Token (FURR) се откроява като солидна перспектива за инвеститорите, които търсят дългосрочни позиции в крипто пространството. Отличителната стратегия и очарователните характеристики на FURR представят убедителни аргументи за запазването му в инвестиционните портфейли.

Основен аспект, който подсилва привлекателността на FURR в дългосрочен план, е очарователното включване на произведения на изкуството на тема дигитални котки и интерактивни елементи в платформата ѝ. Тази закачлива характеристика отличава Furrever Token от обикновените меме монети, като подхранва здрава връзка с общността и привлича широк спектър от инвеститори.

Освен това FURR е посветена на създаването на приятелска общност, обичаща котките, което предвещава добра перспектива за нейната трайна привлекателност. Стратегията на токена за изграждане на отдадена потребителска база чрез инициативи на общността и приобщаване затвърждава позициите му в сферата на дигиталните валути.

Фазата на предварителна продажба на Furrever Token служи и като врата за инвеститорите да се запознаят с неговите атрактивни характеристики и перспективи за растеж. На цена от $0.000312, FURR разширява изгодната предварителна продажба, с възможност за постигане на възвръщаемост до 15Х по време на тази фаза, което представлява примамлива перспектива на колебаещия се пазар.

Отдадеността на Furrever Token към сигурността и спазването на нормативните изисквания също засилва позицията му на надеждна инвестиция за бъдещето. Ангажиментът на екипа за провеждане на задълбочени одити и възприемане на стабилни протоколи за сигурност гарантира, че благосъстоянието на общността остава основен приоритет, което допълнително повишава желателността на инвестицията.

По същество уникалните характеристики на Furrever Token, съчетани с неговия модел, ръководен от общността, благоприятните условия за предварителна продажба и строгите практики за сигурност, го превръщат в привлекателна опция за тези, които се стремят към устойчив растеж и истинска стойност в сектора на криптовалутите.

Проектът също така осигурява рационализирана комуникация и подкрепа на общността чрез официалната си група в Telegram.

Научете повече за Furrever Token (FURR) тук:Официален уебсайт на Furrever Token

Посетете предварителната продажба на Furrever Token

Присъединете се към групата в Telegram


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

3 криптовалути за 3,500% печалби през бичия пазар на 2024: Bonk (BONK), Pepe Coin (PEPE) и Retik Finance (RETIK)

На всеки ъгъл може да срещнете обещание за изключителна възвръщаемост и финансова трансформация, когато се впуснете във вълнуващо пътешествие из динамичната сфера на инвестициите в криптовалути.

19.04.2024 22:03 4 мин. четене

Умира ли вълнението около Bitcoin (BTC) ETF: Как ще се отрази това на Ethereum (ETH) и Furrever Token (FURR)?

Тъй като ентусиазмът около борсово търгуваните фондове (ETF) за Bitcoin (BTC) според някои експерти започва да отслабва, инвеститорите се чудят за последствията за по-широкия пазар на криптовалути.

19.04.2024 19:00 5 мин. четене

Водещите китове на Aptos избират новата хибридна борса DTX за 25х възвръщаемост. Прогноза за цената на APT през април 2024 г.

Цената на Биткойн и други алткойни се търгува на изключително високи цени спрямо миналата година, тъй като халвинга наближава. Това събитие ще намали възнагражденията от всеки добит блок, което често се свързва с бичи импулс. Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е […]

19.04.2024 17:30 3 мин. четене

Dogeverse събра $7.3 милиона може да стигне $10 милиона още през уикенда

Dogeverse се превърна в абсолютен DOGE хит със своята мултиверижна концепция, като се “изстреля” в небесата. Но дали това е достатъчно?

19.04.2024 16:30 4 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.