НАЧАЛО Прессъобщения

Нарастване на импулса около Fezoo Token (FEZ): Конкурентни такси привличат ранните потребители на Tron (TRX) и Toncoin (TON)

17.03.2024 18:30 3 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Нарастване на импулса около Fezoo Token (FEZ): Конкурентни такси привличат ранните потребители на Tron (TRX) и Toncoin (TON)

За всеки последователно успешен инвеститор добре дефинираната стратегия е задължителна. Това позволява на инвеститора да планира и да реагира по-малко на бързите промени на волатилния пазар.

Изготвянето на стратегия не е толкова трудно, колкото се представя. Една от най-популярните стратегии е да се купува ниско и да се продава високо – и тя все още е една от най-ефективните.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.


Един интересен подход е да се откриват солидни проекти, които все още са нови, и след това да се инвестира в тях. Той е прост, но често много ефективен. В тази статия може да разгледате един нов проект, Fezoo Token (FEZ) (FEZ), и защо инвеститорите от Tron (TRX) и Toncoin (TON) са бичи настроени към децентрализираната борса.

Tron (TRX) изглежда мрачно

Tron (TRX) е децентрализиран блокчейн с функционалност за смарт договори, създаден за разработване на dApps. Нещата не са се подобрили много за Tron (TRX), а сривът на пазара също не помага. Той продължава бързата си надпревара към дъното с нови загуби през тази седмица.

В сравнение с началото на миналата седмица Tron (TRX) е поевтинял с 8%, спадайки до $0.125 за единица. Много малко предполага завръщане и ако не стане чудо, Tron (TRX) може да понесе още загуби тази седмица. Това е труден период за притежателите на Tron (TRX) и при ограничените перспективи се очакват още разпродажби.

Промяна в приливите и отливите за Toncoin (TON)

Toncoin (TON) се хранеше с новините за първичното публично предлагане, за да добави към стойността си. Това беше с цел да прескочи токена нивото при $4.5 и да го задържи до голяма степен около позицията от $4.3. Дори положителните новини обаче не можаха да задържат ръста на Toncoin (TON) под натиска на пазарния срив.

Инерцията толкова бързо се промени за Toncoin (TON), който сега се насочва надолу. Към момента на писане на статията цената на монетата е само $3.50. Освен това стойността на Toncoin (TON) се понижава бързо, така че след няколко часа може да достигне $3.

Уникалният чар на токена Fezoo Token (FEZ)

Fezoo Token ( (FEZ) е създаден за трейдърите, като всяка негова функция е разработена, за да подобри някой аспект на търговията или инвестирането в криптовалути. В платформата има няколко двойки, от които трейдърите могат да избират. Потребителите могат също така да осигуряват ликвидност и да търгуват на много пазари. Важно е да се отбележи, че Fezoo Token (FEZ) дава на потребителите пълен контрол върху техните средства във всеки един момент.

Fezoo Token (FEZ) е отличителен белег в търговията, като предоставя много нови функции, които са създадени само за търговците. Те могат също така да получават бонуси за търговия и да използват дебитна карта, свързана с много търговци.

Родения токен на платформата, FEZ, се предвижда скоро да бъде основен играч на пазара. Въпреки че цената му при предварителна продажба е само $0.013, се смята, че Fezoo Token ((FEZ) притежава невероятен потенциал. Инвеститорите могат да се насочат към 40Х или 50Хвъзвръщаемост от токена.

Отделно от потенциала си, Fezoo Token (FEZ) е билет за участие в управлението на Fezoo Token (FEZ). Притежателите на токени могат да гласуват по предложения или да представят свои собствени. Fezoo Token (FEZ) също така плаща на инвеститорите в предварителна продажба пропорционално на притежаваните от тях дялове, така че колкото повече, толкова повече.

Посетете официалния уебсайт на Fezoo (FEZ), за да научите повече!


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

Може ли Algotech да бъде по-добра дългосрочна инвестиция от Bitcoin и Ethereum?

Algotech (ALGT) привлича вниманието в света на криптовалутите, обещавайки различни предимства, които в бъдеще може да и предоставят нужния потенциал, за да я превърнат в по-добра дългосрочна инвестиция в сравнение с Bitcoin (BTC) и Ethereum (ETH). 

18.04.2024 16:01 4 мин. четене

Kои са най-популярните криптовалути в Япония през април?

Япония е един от бенчмарк крипто пазарите, като местните инвеститори много често задават темпото в световен мащаб. Затова в тази статия може да разгледате кои са едни от най-модерните криптовалути, които се търгуват там.

18.04.2024 15:02 3 мин. четене

Коя криптовалута да следим сега? Едни от най-актуалните криптовалути, които привличат интереса на китовете: Ethereum (ETH), Solana (SOL) и Furrever Token (FURR)

В постоянно променящия се пейзаж на крипто пазара, където цари волатилност, инвеститорите постоянно търсят възможности за значителна възвръщаемост.

18.04.2024 14:02 5 мин. четене

Трябва ли да следите движенията при Retik Finance (RETIK) през 2024 г.? Експертен анализ

Тъй като пазарът на децентрализирани финанси (DeFi) продължава да се развива, се появи нов претендент, който привлича вниманието на инвеститорите и крипто ентусиастите. 

18.04.2024 11:05 4 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.