НАЧАЛО Прессъобщения

С напредването на втори етап на предпродажбата на Deestream, инвеститорите на Aave & Beam са нетърпеливи да участват за потенциалната печалба

16.04.2024 12:55 3 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
С напредването на втори етап на предпродажбата на Deestream, инвеститорите на Aave & Beam са нетърпеливи да участват за потенциалната печалба

Използвайки трансформиращите възможности на блокчейн технологията, DeeStream представя новаторска концепция, която е готова да промени динамиката на стрийминг екосистемата. 

Тя позволява на потребителите да притежават изцяло своето съдържание, да теглят средства незабавно и да премахнат посредниците. Освен това DeeStream осигурява на потребителите право на глас и минимални такси за транзакции.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.


Безбройните предимства на платформата привлякоха вниманието на индивидуалните инвеститори, както и на тези от Aave и Beam, които навлизат в пространството, за да извлекат максимална печалба. По време на текущата предварителна продажба на токена на DeeStream на цена от $0.035, DeeStream предоставя на инвеститорите възможност да подсигурят и поддържат инвестицията си в децентрализираната платформа за стрийминг, след спекулациите за над 4,000% печалба през следващите месеци. 

Освен това участието в предварителната продажба на токена на DeeStream предоставя на инвеститорите многобройни предимства, като се започне от участие във вземането на решения, използвайки правото на глас, и се стигне до получаване на авторски права и финансови възнаграждения, притежателите на токена на DeeStream могат да спечелят значително от участието си в децентрализираната платформа за стрийминг.

Предварителната продажба предлага на инвеститорите възможност да станат част от следващия проект с голям потециал, тъй като инвеститорите търсят стабилна възможност да диверсифицират портфейла си; най-добрият избор е уловен в същността на DeeStream.

Инвеститорите в Aave & Beam са нетърпеливи да участват в потенциалната награда.

На етап 2 от предварителната продажба на DeeStream се наблюдава приток на инвестиции от крипто ентусиасти, които са впечатлени от уникалността на стрийминг платформата и способността ѝ да гарантира сигурността на средствата на инвеститорите.

Налице е нарастващ интерес сред инвеститорите на Aave и Beam към платформата за стрийминг DeeStream, която в момента се намира на втория етап от предварителната си продажба. С токени DeeStream (DST), оценени на $0.055, инвеститорите в Aave и Beam са нетърпеливи да инвестират в DeeStream токени поради потенциала им за огромна печалба през следващите месеци. Тези инвеститори на Aave и Beam вярват, че DeeStream има потенциал да даде по-добра възвръщаемост на инвестициите и са готови да инвестират.

Инвеститорите в Aave and Beam могат да закупят много DeeStream токени на ниска цена, което потенциално може да донесе значителна възвръщаемост при ранна инвестиция. Според информацията, когато монетата бъде пусната на общия крипто пазар, ще се продава на цена от $0.06.

DeeStream има за цел да се изправи срещу гигантите в стрийминг индустрията като водеща компания в областта на криптовалутите. Използвайки блокчейн технологията и механизма за възнаграждение по схема 50:50 върху таксите, DeeStream планира да предложи безпроблемно и децентрализирано стрийминг изживяване, при което никой няма да бъде санкциониран ненужно за това, че се изразява, което ще се смята за конкуренция спрямо най-големите имена в индустрията. С фокуса си върху удовлетвореността на потребителите и децентрализирания автономен модел на организация DeeStream е готова да се бори със статуквото и да се утвърди като основен играч в стрийминг индустрията.

Разгледайте официалния уебсайт на DeeStream, за да научите повече за предварителнатa продажба на платформата.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

Топ 3 алткойна, които да следите през юни 2024 г. за възвръщаемост от 5Х до 10Х: Shiba Inu (SHIB), Bonk (BONK) и Retik Finance (RETIK)

Неотдавнашното съживяване на пазара на криптовалути през май 2024 г. подготви почвата за вълнуващ юни, като инвеститорите са нетърпеливи да се възползват от тази инерция и да си осигурят значителни печалби.

22.05.2024 20:23 4 мин. четене

Прогнозите са, че Solana може да достигне $200 до юни, а Milei Moneda и Pepe са готови за значителен ръст на цените

Съоснователят на Syncracy Capital, Даниел Чонг, е уверен, че цената на Solana (SOL) ще премине нивото от $200 до края на май.

22.05.2024 19:00 4 мин. четене

Сериозните крипто инвеститори, които се стремят към възвръщаемост от 2,000% до 5,000%, трябва да следят тези 3 алткойна

Тъй като пазарът на криптовалути продължава своята бича траектория, сериозните инвеститори са все по-привлечени от алткойни, обещаващи изключителна възвръщаемост.

22.05.2024 14:11 4 мин. четене

Предварителната продажба на Rebel Satoshi е интересна за инвеститорите на фона на спада на цените на Bitcoin Cash и Litecoin

Едни от най-добрите алткойни като Litecoin (LTC) и Bitcoin Cash (BCH) в момента се възстановяват от общия FUD ефект на крипто пазара през последните няколко дни.

22.05.2024 13:00 3 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.