НАЧАЛО Прессъобщения

Намерете убежище в предпродажбата на новата стрийминг платформа DeeStream по време на 20% спад на пазара, докато инвеститорите в Monero (XMR) и Fantom (FTM) обмислят покупка

23.03.2024 15:31 3 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Намерете убежище в предпродажбата на новата стрийминг платформа DeeStream по време на 20% спад на пазара, докато инвеститорите в Monero (XMR) и Fantom (FTM) обмислят покупка

Тъй като пазарът на криптовалути стои при бурен спад от 20%, инвеститорите може да намерят утеха в офертата за предварителна продажба на DeeStream (DST).

На този фон монети като Monero (XMR) и Fantom (FTM) плават в много несигурни води, което наложи своеобразно отклонение към обещаващата възможност, която предлага DeeStream (DST).


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.


Вижте как DeeStream (DST) наистина е лъч на стабилност и възможности в неспокойните пазари за инвеститорите, които се интересуват от децентрализираната революция в стрийминга.

Monero (XMR): Поддържане на поверителността в условията на нестабилен пазар

Monero (XMR): Криптовалута, уважаваща неприкосновеността на личния живот, остава стабилна на променящите се пазари. Спад в цената от 6% за последните 7 дни не определят иначе стабилната Monero (XMR), чиято пазарна капитализация възлиза на $2.5 милиарда, показвайки още една крепост за онези инвеститори, които поставят на първо място анонимността и сигурността на транзакциите. Стартирала като децентрализиран проект с отворен код през 2014 г., Monero (XMR) се развива под ръководството на широка и разнообразна общност от разработчици.

Fantom (FTM): Навигация сред пазарната волатилност с устойчивост

Въпреки по-широкия спад на пазара, Fantom (FTM) демонстрира устойчивост, като отскочи с 13% и надхвърли границата от $1. Това се случва след масивно възходящо движение от края на януари насам, като към момента на писане на статията Fantom (FTM) се търгуваше за $1.04.

Откритият интерес скочи, което от своя страна сигнализира за повишено доверие сред инвеститорите и отразява нарастващия интерес към криптовалутата. С появата на бичи модел на обръщане, Fantom (FTM) създава предпоставки за потенциални по-нататъшни печалби на пазара.

DeeStream (DST): Децентрализация в стрийминг индустрията

В зората на централизираните платформи за стрийминг, DeeStream (DST) развява знамето на децентрализацията и овластяването на доставчика на съдържание и зрителите. Името DeeStream (DST) провъзгласява свободата на словото и децентрализираното управление, за да осигури платформа за творчески активи, които остават отворени и същевременно под пълен контрол. Тъй като глобалният пазар на стрийминг е готов за експоненциален растеж, DeeStream (DST) ще заеме водеща позиция в тази разрастваща се ниша в момент на пречупване за трансформационна промяна.

Инвеститорите, които участват в предварителната продажба на DeeStream (DST), ще се възползват от ранния достъп; те се включват в момент, в който таксите, генерирани от платформата, са децентрализирани в революцията на стрийминга. DeeStream (DST) трябва да донесе известно облекчение на разработчиците в среда, в която светът на стрийминга се развива много бързо, с възможности за оформяне на бъдещето на платформата за стрийминг чрез възнаграждения от децентрализирана екосистема.

На фона на възходите и спадовете на пазара предварителната продажба на DeeStream блести като лъч надежда за инвеститорите, които търсят стабилност и възможности в пространството на криптовалутите. След като инвеститорите в Monero (XMR) и Fantom (FTM) се присъединиха към наплива, обещанието на DeeStream за децентрализация и овластяване резонира силно, осигурявайки убежище в иначе нестабилната пазарна среда.

Научете повече за предварителната продажба на DeeStream (DST), като посетите уебсайта тук.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

3 криптовалути за 3,500% печалби през бичия пазар на 2024: Bonk (BONK), Pepe Coin (PEPE) и Retik Finance (RETIK)

На всеки ъгъл може да срещнете обещание за изключителна възвръщаемост и финансова трансформация, когато се впуснете във вълнуващо пътешествие из динамичната сфера на инвестициите в криптовалути.

19.04.2024 22:03 4 мин. четене

Умира ли вълнението около Bitcoin (BTC) ETF: Как ще се отрази това на Ethereum (ETH) и Furrever Token (FURR)?

Тъй като ентусиазмът около борсово търгуваните фондове (ETF) за Bitcoin (BTC) според някои експерти започва да отслабва, инвеститорите се чудят за последствията за по-широкия пазар на криптовалути.

19.04.2024 19:00 5 мин. четене

Водещите китове на Aptos избират новата хибридна борса DTX за 25х възвръщаемост. Прогноза за цената на APT през април 2024 г.

Цената на Биткойн и други алткойни се търгува на изключително високи цени спрямо миналата година, тъй като халвинга наближава. Това събитие ще намали възнагражденията от всеки добит блок, което често се свързва с бичи импулс. Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е […]

19.04.2024 17:30 3 мин. четене

Dogeverse събра $7.3 милиона може да стигне $10 милиона още през уикенда

Dogeverse се превърна в абсолютен DOGE хит със своята мултиверижна концепция, като се “изстреля” в небесата. Но дали това е достатъчно?

19.04.2024 16:30 4 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.