НАЧАЛО Алткойни

Най-голямата крипто борса в Австралия премахва Биткойн SV

04.02.2021 10:40 3 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Най-голямата крипто борса в Австралия премахва Биткойн SV

Independent Reserve, най-голямата крипто борса, базирана в Австралия, обяви плановете си да делистира Биткойн SV (BSV) заради 'тормоз' над разработчиците.

Биткойн SV (BSV) ще бъде делистиран след заплаха от екипа на проекта

Independent Reserve обяви в сряда, че поради неотдавнашните събития, включващи проектния екип на Биткойн SV (BSV) и отзивите на общността, които получи, Биткойн SV и всички свързани двойки за търговия ще бъдат премахнати от платформата.

В съобщението си борсата отбелязва, че заплахите, издадени от екипа на Биткойн SV, контрастират на идеалите – откритост и свобода – на Биткойн и Independent Reserve. Като такива, борсата ще ги премахне от списъка.

Освен това се отбелязва, че настоящите разговори за правни действия срещу екипа на BSV ще бъдат последната капка за спиране на тормоза, заплахите и последователната дезинформация, издадени от екипа по проекта на Биткойн SV.

Заплахите от Биткойн SV

Съобщението може да бъде пряко свързано със заплахите, отправени от високопоставения поддръжник на BSV д-р Крейг Райт, който претендира за притежание на авторски права върху бялата книга за Биткойн. Той също е завел дело срещу участващите лица, докато хоства онлайн бялата книга за Биткойн.

По-рано този месец Райт изпрати писмо за отстраняване от адвокатите си до няколко организации, работещи с Bitcoin Core; основният екип, отговорен за развитието на Биткойн.

През декември Крейг С. Райт отговори на критиците си, казвайки, че те не предлагат нищо друго освен кръгови разсъждения и лични атаки срещу него. Той ги нарича “страхливци“, които са нечестни и просто лъжат, за да защитят своята “престъпна империя“.

Преди този случай Binance премахна BSV токена през 2019 г., след като потребителите се оплакаха от лошото представяне на криптовалутата.

Хронология на делистирането на BSV

В своето съобщение Independent Reserve заявява, че процесът на делистиране на BSV ще се проведе на 28-ми март. След това всички двойки за търговия на BSV ще бъдат премахнати от платформата за търговия. Също в този ден Independent Reserve ще анулира всички отворени поръчки.

Потребителите и притежателите на BSV обаче ще получат шестмесечен гратисен период, за да изтеглят средствата си. Всеки потребител, който се оттегли след периода, ще плати допълнителни такси за обработка.

Намаляващ обем на търговия на BSV

Повечето проблеми, пред които е изправен проектът BSV, идват от австралийските учени. През 2019 г. Райт твърди, без да има доказателства, които да подкрепят твърденията му, че е Сатоши Накамото, оригиналният разработчик на Биткойн.

Райт предложи награда на всеки, който може да идентифицира потребител, който го обвини в лъжа. В резултат на това той получи сериозна реакция от водещи фигури в криптоиндустрията.

Притежателите на BSV токена изглежда постепенно губят интерес към криптовалутата. Следователно обемът на търговия е намалял значително както на Independent Reserve, така и на други борси.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

Цената на Cardano (ADA) започва да се възстановява

Cardano, водещ играч на пазара на криптовалути, отбеляза забележително възраждане вчера, регистрирайки значителен ръст от над $1.7 милиарда в пазарната си капитализация.

16.04.2024 8:00 1 мин. четене

Повечето инвеститори в меме криптовалути са на печалба, въпреки скорошната корекция

Въпреки неотдавнашната корекция на крипто пазара значителна част от инвеститорите, притежаващи меме токени като Dogecoin, Shiba Inu и Pepe, остават на печалба, съобщава аналитичната компания IntoTheBlock.

16.04.2024 6:00 1 мин. четене

Какво трябва да знаете за Solana, преди да решите да купите

Очевидно е, че пазарът на криптовалути възвърна популярността си сред инвеститорите. След спада през 2022 г. цените на криптовалутите нараснаха значително през последните 15 месеца.

15.04.2024 21:00 2 мин. четене

Добра идея ли е да се инвестира в Dogecoin при настоящите цени?

Dogecoin, възникнал като забавен експеримент през 2013 г., се превърна в разпознаваема криптовалута, известна със своята волатилност.

15.04.2024 20:00 2 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.