НАЧАЛО Биткойн Алткойни

Най-големите Етериум китове акумулират този нов алткойн

НОЕ. 23, 2021 18:00 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Най-големите Етериум китове акумулират този нов алткойн

Новите статистически данни показват, че най-богатите Етериум китове в историята фокусират вниманието си върху игрален проект, чиято стойност нарасна този месец.

Последните данни от WhaleStats разкриват настоящите навици на харчене на 1,000-те най-големи адреса на ETH без обмен.


Тези портфейли показват положителни потоци на Tether (USDT), следван от самата водеща платформа за смарт договори Етериум.


След това WhaleStats отчита големи потоци за Gala (GALA), базиран на Етериум алткойн за игра, който нарасна след скорошно листване в Coinbase.


Най-голямата единична транзакция на токена беше покупката на 9,999,911 GALA на стойност около $4 милиона от кит, известен като “Light”.
През последните 24 часа данните от WhaleStats показват, че средната сума за покупка на Tether е $121,862, средната сума за покупка на ETH е $54,745, а средната покупка на китове на GALA е на стойност $47,886.


Не Пропускай: Анализатор предвижда 800% печалби за този алткойн

Китовете също така направиха по-малки покупки на Wrapped Bitcoin (WBTC), който е обвързан с цената на BTC, както и платформата за виртуална реалност Decentraland (MANA) и меме монетата Dogelon Mars (ELON).


Gala е относително нов проект в крипто пространството, като стартира в края на миналата година.


Екипът на Gala Games има за цел да изгради екосистема от базирани на блокчейн игри, които позволяват на потребителите да печелят. Към днешна дата пет игри са в процес на разработка, като играта Town Star вече може да се играе в бета форма.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Мнения (2)
Изкажете мнение
Още Алткойни новини

Този протокол нарасна с над 1,500% за 10 дни

Появата на Boba Network предизвика някои установени L2 решения.Решенията на L2 виждат солидна доминантност от Arbitrum, но за второто място има ожесточена конкуренция от известно време.Някога това беш...
НОЕ. 28, 2021 19:40 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Shiba Inu навлиза в метавселената представяйки блокчейн гейминг

Shiba Inu, след като достигна най-високата си стойност от $0.000088, оттогава е в низходяща спирала и не успява да повтори възходящите си движения отпреди месец.Репутацията на Shiba Inu (SHIB) на "мем...
НОЕ. 28, 2021 13:40 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Този алткойн изглежда позициониран за нови върхове

Псевдонимният анализатор казва на своите последователи в Twitter, че графиката за решението за мащабиране на Етериум Polygon (MATIC) предполага, че предстои значителен скок на цените.“Не съм сигурен д...
НОЕ. 28, 2021 12:20 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Защо Cardano спадна с над 50% от върха си?

ADA, основен роден актив на най-новата платформа за смарт договори Cardano, докосна $1.5 в многомесечния си спад. На 2-ри септември 2021 г. цената на ADA достигна рекордното си ниво от $3.10 в на...
НОЕ. 28, 2021 11:03 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света