НАЧАЛО Биткойн Алткойни

Анализатор предвижда 800% печалби за този алткойн

НОЕ. 23, 2021 10:54 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Анализатор предвижда 800% печалби за този алткойн

Крипто анализатор казва, че е много вероятно да видим огромно рали за един алткойн.

Псевдонимният анализатор, известен като Credible Crypto, казва на своите 267,000 последователи в Twitter, че CRV, токенът за управление на платформата за децентрализирани финанси (DeFi) Curve, ще достигне $40, което е приблизително 811% печалба от текущите цени.


Анализаторът посочва, че Curve има повече заключена обща стойност (TVL) в своята платформа, отколкото всеки друг DeFi протокол в индустрията, като преобладаващото мнозинство от предлагането му е заключено за дълги периоди от време.


“10x на CRV от тук е не само възможно, но и вероятно. Това е консервативна оценка за водещия DeFi протокол в пространството с $20 млрд. в TVL, 90+% от предлагането, заключено за близо 4 години, и технически пробив на 9-месечна структура за натрупване. $40+ CRV до края на цикъла.”


Към момента на писане CRV се търгува на $4.38.


Разглеждайки Биткойн, Credible каза, че флагманската криптовалути изглежда по-малко от идеална в краткосрочен план. Според него BTC може да бъде изправен пред по-голям натиск, освен ако не си върне нивото от $59,000.


“Ниските времеви рамки вече не изглеждат толкова [добре] с тази скорошна разпродажба. Засега трябва да възстановим 59k, ако искаме да продължим до 62-63k. Мечките са в контрол дотогава.”

Image


Credible вижда подобна ситуация да се развие и при Етериум. Той казва, че ETH може да се възстанови от скорошната си корекция, ако пробие $4,385 и след това си възвърне нивото от $4,770.


“Отхвърляне засега. Все още можем да се възстановим от това и ако го направим, все още трябва да сме предпазливи в зоната по-горе, но ако не го направим, аз се радвам, че прибрах печалби и сега имам парични резерви, за да купя спада.”

Image

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Мнения (2)
Изкажете мнение
Още Алткойни новини

Този протокол нарасна с над 1,500% за 10 дни

Появата на Boba Network предизвика някои установени L2 решения.Решенията на L2 виждат солидна доминантност от Arbitrum, но за второто място има ожесточена конкуренция от известно време.Някога това беш...
НОЕ. 28, 2021 19:40 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Shiba Inu навлиза в метавселената представяйки блокчейн гейминг

Shiba Inu, след като достигна най-високата си стойност от $0.000088, оттогава е в низходяща спирала и не успява да повтори възходящите си движения отпреди месец.Репутацията на Shiba Inu (SHIB) на "мем...
НОЕ. 28, 2021 13:40 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Този алткойн изглежда позициониран за нови върхове

Псевдонимният анализатор казва на своите последователи в Twitter, че графиката за решението за мащабиране на Етериум Polygon (MATIC) предполага, че предстои значителен скок на цените.“Не съм сигурен д...
НОЕ. 28, 2021 12:20 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Защо Cardano спадна с над 50% от върха си?

ADA, основен роден актив на най-новата платформа за смарт договори Cardano, докосна $1.5 в многомесечния си спад. На 2-ри септември 2021 г. цената на ADA достигна рекордното си ниво от $3.10 в на...
НОЕ. 28, 2021 11:03 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света