НАЧАЛО Прессъобщения

Най-вълнуващата прогноза за цените на Avalanche (AVAX), Shiba Inu (SHIB) и Algotech (ALGT) отскоро

05.02.2024 22:05 4 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Най-вълнуващата прогноза за цените на Avalanche (AVAX), Shiba Inu (SHIB) и Algotech (ALGT) отскоро

Потопете се в динамичния пейзаж на крипто пазара с фокус върху устойчивостта и потенциалните печалби.

Avalanche (AVAX) се възстановява след спад от 10%, създавайки предпоставки за бичи подем. Shiba Inu (SHIB) остава устойчива със стратегически ходове, докато Algotech (ALGT) предлага несравним инвестиционен потенциал. Не пропускайте да се възползвате от тези възможности.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.


Algotech

Устойчивост на Avalanche (AVAX): Очаква се бичи скок

Въпреки неотдавнашния спад от 10% в цената на AVAX, Avalanche демонстрира устойчивост, приключвайки януари на ниво от $35.29. Цената на AVAX на Avalanche устоя на бурята с доминация над $35, сигнализирайки за сила в условията на пазарна турбулентност.

Наскоро одобреният спот Биткойн ETF и възстановяващият се пазар на алткойни са на път да тласнат Avalanche (AVAX) във възходяща траектория. Заслужаващите внимание технически показатели, включително бичата формация на поглъщаща свещ и подкрепата на нивото на корекция 38.2% на Фибоначи, сочат към потенциален отскок.

50D EMA, MACD и сигналните линии на седмичната графика на Avalanche (AVAX) допълнително подсилват бичия тренд, като купувачите възвръщат доверието си. Тъй като Avalanche (AVAX) се позиционира като лидер в DeFi индустрията, неговата полезност и мрежова сила добавят положителни измерения към сценария.

С тези фактори, които се подреждат, Avalanche (AVAX) е готова за възраждане, като е възможно да надхвърли $40. Прогнозата на анализаторите за цената на AVAX предполага, че цената на Avalanche (AVAX) може да достигне $85.32 до май, което го прави един от най-добрите алткойни, които да следите.

Перспективи за растеж на Shiba Inu през 2024 г. и прогноза за цената на SHIB

Въпреки спада от 13% в цената на Shiba Inu (SHIB) през последния месец, достигайки $0.0000090 към края на януари, популярната меме монета остава готова за потенциален растеж през 2024 г. Устойчивостта на Shiba Inu (SHIB) е очевидна чрез нейната стабилна полезност и стратегически партньорства.

Shiba Inu (SHIB) може да се похвали със собствена децентрализирана борса (ShibaSwap) и навлиза в пространството на метавселената, като си сътрудничи с фирмата за визуализация The Third Floor. Освен това мобилната игра Shiba Eternity, разработена в партньорство с Playside Studios, добавя към екосистемата на Shiba Inu (SHIB) измерение на играта за печелене.

Предстоящото пускане на Shibarium, решение за мащабиране от втори слой, обещава по-ниски такси за трансакции и по-бързо време за обработка, което повишава ефективността на Shiba Inu (SHIB).

С посветена общност и приемане в големи платформи като Coinbase и Amazon Smile, многостранният подход на Shiba Inu я позиционира като обещаващ претендент в развиващия се крипто пазар, което потенциално може да я направи един от най-добрите избори за инвеститорите в криптовалути.

Въз основа на тези новини за Shiba Inu анализаторите остават бичи настроени по отношение на прогнозата за цената на SHIB. Тяхната прогноза за цената на SHIB предполага, че SHIB евентуално може да достигне $0.000027 до май.

Algotech (ALGT): Несравним инвестиционен потенциал

В сферата на децентрализираните платформи за алгоритмични търговия с криптовалути, Algotech (ALGT) се очертава като изключителна инвестиционна възможност. След като успешно набра $1.1 милиона само за два дни по време на частната си продажба на първоначална цена от $0.02, пътуването на Algotech (ALGT) е белязано от впечатляваща финансова подкрепа и стратегическо позициониране.

Освен с цифри, Algotech (ALGT) се отличава с ангажимент за новаторски изследвания и разработки. Инвеститорите в ALGT не само получават достъп до потенциални печалби, но и се радват на право на глас в управлението, частична собственост върху софтуера и дивиденти от печелившите фондове на Algotech.

Уникалният модел на приходите на проекта включва 30% такса за изпълнение от потребителите, които се възползват от алгоритмите на Algotech, осигурявайки на ранните инвеститори постоянен източник на пасивен доход.

Публичната предварителна продажба на Algotech (ALGT), която преминава през различни етапи, демонстрира добре обмислен подход към набирането на средства. Токенът на Algotech, ALGT е със стандарт ERC-20, улеснявайки безпроблемните трансакции и съвместимостта в мрежата на Ethereum.

Етапите на предварителната продажба, от текущите $0.04 до $0.12, отразяват амбициозните цели на проекта с общо предлагане на 230 милиона токена.

При достигане на $0.15 ALGT ще стартира, отбелязвайки 275% увеличение спрямо първоначалната си цена, което я превръща в една от най-добрите криптовалути, които да следите тази година.

Присъединете се към предварителната продажба на Algotech сега, за да си осигурите шанс за ексклузивен подарък – пакет за търговия с криптовалути и работа в мрежа на живо! Депозирайте над $1, за да се включите в раздаването, където можете да спечелите най-новия iPhone, iPad, Apple Watch и два VIP билета за събитието Blockchain Life 2024.

Посетете предварителната продажба на Algotech
Присъединете се към общността на Algotech


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

Ръст на пазара на криптовалути и през януари 2024 година

Binance, най-голямата борса за дигитални активи в света, публикува своя отчет за месец януари.

22.02.2024 13:55 1 мин. четене

Данните сочат, че три алткойна, може да се възползват най-много от халвинга на Биткойн през май 2024 г.

Халвингът на Биткойн, който се случва приблизително на всеки четири години, е ключов момент в света на криптовалутите.

22.02.2024 13:23 5 мин. четене

Polkadot (DOT), Celestia (TIA) и DeeStream (DST): Познати крипто имена, които издават бичи сигнали през 2024 г.

На пазара на криптовалути през 2024 г. вниманието привличат познати имена като Polkadot (DOT), Celestia (TIA) и DeeStream (DST).

22.02.2024 13:20 3 мин. четене

XRP се бори да премине $0.6: Може ли тази TradFi платформа да достигне $1 първа?

Към момента на писане на статията XRP среща пречки при преодоляването на границата от $0.6, като към момента на писане на статията се търгува на ниво от $0.547 с пазарна капитализация от $29.77 милиона.

22.02.2024 10:54 4 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.