НАЧАЛО Прессъобщения

Най-сигурните криптовалути за октомври: VC Spectra, Monero и Zcash

октомври 16, 2023 14:15 4 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Най-сигурните криптовалути за октомври: VC Spectra, Monero и Zcash

Нека разберем причините, поради които VC Spectra (SPCT), Monero (XMR) и Zcash (ZEC) може да бъдат най-сигурните криптовалути през октомври 2023 г.

В дълбините на мечия пазар все още има някои скрити скъпоценни камъни, които крипто ветераните препоръчват. VC Spectra (SPCT), Monero (XMR) и Zcash (ZEC) се изтъкват като едни от най-добрите криптовалути за покупка през октомври 2023 г.

>>КУПУВАНЕ НА SPCT ТОКЕНИ СЕГА<<

Обобщение

  • Очаква се VC Spectra (SPCT) да нарасне отново, тъй като е представен нов главен изпълнителен директор.
  • Monero (XMR) да продължи възхода си и да надмине $160.
  • Zcash (ZEC) се понижава, тъй като експертите предвиждат да си възвърне нивото от $28 и нагоре.

Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет. Материалът е написан и прeдоставен от съответната компания.


VC Spectra (SPCT) се подготвя за нов възход, тъй като се представи новият главен изпълнителен директор на проекта

Децентрализираният хедж фонд за рисков капитал на VC Spectra (SPCT) е най-лесният начин да инвестирате в нови ICO-та и най-добрите DeFi проекти.

Платформата на VC Spectra използва изкуствен интелект и смарт договори, за да прави стратегически инвестиции, които генерират стабилни печалби. Освен това стана ясно, че смарт договорите, използвани във VC Spectra, се одитират от BlockAudits.

На 12 октомври VC Spectra представи новия си главен изпълнителен директор, г-н Майард. Той внася в платформата своя опит от Credit Suisse и независимата търговия. Благодарение на главния изпълнителен директор, доверието около платформата нарасна допълнителено.

В момента платформата на VC Spectra провежда етап 3 на публична предварителна продажба на своя местен управленски токен, SPCT. На този етап цената на токена SPCT е $0.044. Той постигна тази цена, след като поскъпна три пъти по време на предварителната продажба. След приключването на последния етап SPCT ще достигне $0.080 за токен и ще генерира възвръщаемост на инвестициите от 82% за своите инвеститори.

VC Spectra също така обяви своя списък с нива за награди и тримесечни и годишни дивиденти, които могат да достигнат до $132,000. Освен това всички депозити във VC Spectra ще получат ограничен бонус от 100%.

>>КУПУВАНЕ НА SPCT ТОКЕНИ СЕГА<<

Monero (XMR) трупа печалби, постигнати на фона на новите подобрения на мрежата

На 26 септември членовете на Комисията по финансови услуги към Камарата на представителите на Конгреса на САЩ изпратиха писмо до председателя на Комисията по ценни книжа и фондови борси (SEC). В писмото те призоваха SEC бързо да одобри Биткойн спот ETF-ите. След като новината излезе наяве, цената на Monero (XMR) се повиши заедно с целия крипто пазар.

Цената на Monero XMR се повиши с 8.7% от $143.49 на 26 септември до $156.11 на 9 октомври. Въпреки че крипто пазарът отново стана мечи, цената на Monero XMR показа сила. Токенът успя да се задържи над $152 към 12 октомври на фона на мечия спад.

Освен това по време на впечатляващия си ход Monero (XMR) обяви пускането на ъпгрейд на графичния интерфейс v0.18.3.1 “Fluorine Fermi” на 12 октомври. Тъй като Monero (XMR) се представя добре, експертите твърдят, че октомври е добър момент за покупка на Monero. Те прогнозират, че през следващите месеци на 2023 г. XMR може да поскъпне до над $160.

Zcash (ZEC) претърпява корекция след облекчителното рали на мечия пазар

С излизането на новината за писмото от американските конгресмени, Zcash (ZEC) също преживя подем. Цената на Zcash (ZEC) се повиши с 8.9% от $25.86 на 26 септември до $28.18 на 2 октомври. За разлика от Monero (XMR), Zcash (ZEC) стана свидетел на корекция, тъй като мечките отново поеха контрола върху крипто пазарите.

Цената на Zcash (ZEC) се понижи с 12.7%, за да достигне $24.58 към 12 октомври.

На фона на неравномерното ценово действие, компанията зад Zcash (ZEC), Electric Coin Co, публикува доклад за прозрачност на 30 септември. След това, на 2 октомври беше пуснат специален портфейл за Zcash (ZEC), Zingo. И накрая, на 6 октомври Zcash (ZEC) пусна нов ъпгрейд на мрежата, Zcashd 5.7.0.

Благодарение на тези развития експертите са настроени оптимистично към Zcash (ZEC). Въпреки текущия спад на цената, те очакват тя скоро да се повиши над $28.

Научете повече за VC Spectra (SPCT) и нейната предварителна продажба:

Предварителна продажба: https://invest.vcspectra.io/login
Уебсайт: https://vcspectra.io
Telegram: https://t.me/VCSpectra
Twitter: https://twitter.com/spectravcfund


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет. Материалът е написан и прeдоставен от съответната компания.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

Предварителната продажба на Retik Finance (RETIK) започва да привлича вниманието, разгледайте проекта преди цената да се увеличи

Докато се впускаме в преглед на Retik Finance (RETIK), процъфтяващ проект в пейзажа на децентрализираните финанси (DeFi), ще разгледаме дали това може да се окаже уникална инвестиционна перспектива.

декември 7, 2023 16:01 4 мин. четене

Четири от най-добрите слотове на Gamshy

Gamshy е базиран в Рим разработчик на оборудване за онлайн платформи за хазарт. По-долу е представена колекция от четирите най-добри слот машини, пуснати от този доставчик.

декември 7, 2023 15:30 4 мин. четене

Топ 5 меме монети, които да купите през 2024 г.

В криптопространството 2024 г. се откроява като ключова година както за инвеститорите, така и за ентусиастите.

декември 7, 2023 14:30 6 мин. четене

Невероятна прогноза от крипто анализатор: XRP ще скочи до $10,000 – може ли това да се случи?

Крипто аналитик прогнозира, че XRP ще скочи до $10,000 – но може ли това да се случи? Разберете дали тази прогноза може да се сбъдне.

декември 7, 2023 12:00 3 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.