НАЧАЛО Прессъобщения

Най-привлекателните крипто избори на Reddit: Shiba Inu (SHIB), Everlodge (ELDG), Toncoin (TON) – Това ли са следващите големи победители?

ноември 1, 2023 13:00 4 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Най-привлекателните крипто избори на Reddit: Shiba Inu (SHIB), Everlodge (ELDG), Toncoin (TON) – Това ли са следващите големи победители?

Общността на Reddit се превърна в център за страстни инвеститори, търговци и крипто ентусиасти.

На фона на огромния дигитален пейзаж три криптовалути наскоро привлякоха вниманието на общностите в Reddit: Shiba Inu (SHIB), Toncoin (TON) и Everlodge (ELDG).


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания. Препоръчваме на читателите да извършат собствено проучване, преди да вземат каквито и да било решения относно компанията.


При спекулативния хайп и пламенните дискусии около тези токени е време да помислим с какво се отличават тези любимци на Reddit.

Shiba Inu (SHIB): Бичи скок

Shiba Inu (SHIB), основната меме монета, отново създава вълнение. Екипът за разработване на Shiba Inu наскоро се включи в Twitter (сега X), за да загатнат на общността за предстояща голяма блокчейн трансформация. Макар да останаха сдържани относно конкретиката, обещанието за радикална промяна предизвика вълнение в общността на SHIB.

За да подхранят очакването, разработчиците инициираха значително раздаване на $5,000 под формата на SHIB, насърчавайки ентусиастите да разпространяват информацията. Този ход не само предизвика оживление, но и затвърди идеята, че на хоризонта се задава значително развитие за Shiba Inu.

С това новопоявило се съобщение и разрастващата се екосистема, експертите гледат напред с бича прогноза за цената на Shiba Inu.  Прогнозите сочат, че очакванията са за $0.00001078 в рамките на четвъртото тримесечие на 2023 г. Докато ентусиастите на Shiba Inu очакват предстоящата блокчейн революция, крипто светът ще следи отблизо как тази меме монета ще продължи да се развива. 

Toncoin (TON): Подобрена токеномика 

Toncoin (TON) се носи високо по вятъра на промяната с инициатива, насочена към подобряване на предсказуемостта на неговата токеномика. 

В неотдавнашно съобщение на 23 октомври общността на TON сподели, че успешно е осигурила 1.3 милиарда TON, оценени на близо $3 милиарда в рамките на смарт договора Locker. Тази смела стъпка, целяща да внуши предвидимост и стабилност, привлече значително внимание в крипто сферата.

По този начин експертите в сектора са оптимистично настроени. Тяхната прогноза за цената на Toncoin за декември 2023 г. е $2.83. Заради дръзката си отдаденост на стабилността криптовалутата Toncoin може да се превърне в значителен участник на пазара на криптовалути.

Everlodge (ELDG): Изключителен пазарен потенциал 

Everlodge (ELDG) няма да бъде просто поредната криптовалута, а решение за сложния свят на недвижимите имоти. Тя се стреми да реши някои от основните проблеми, пред които е изправена индустрията на недвижимите имоти, оценявана на $280,000, като използва блокчейн технологията.

Everlodge, със своята екосистема от временно ползване на собственост, частична собственост върху ваканционни жилища и NFT технология, създава предпоставки за нова ера в инвестирането в недвижими имоти. Само срещу $100 хората ще могат да инвестират и да станат съсобственици на луксозни вили, курорти и хотели. Те ще могат да закупят фракционално NFT, обезпечено с тези престижни резиденции.

Освен това Клубът за награди на Everlodge предлага на членовете си безплатни нощувки в тези имоти. И не само това, той ще им позволи да генерират пасивен доход чрез препродажба на нощувките си. Комбинацията от прозрачността на блокчейн и иновативния подход на Everlodge към недвижимите имоти я превръща в привлекателен избор за хората, които искат да диверсифицират крипто портфейлите си.

На етап 6 от предварителната си продажба местният токен ELDG вече е на стойност само около $0.023. Тази цена обаче ще скочи с напредването на етапите. Токенът вече е осигурил на ранните купувачи възвръщаемост на инвестицията от 130%. С милионите продадени токени експертите остават уверени, че цената на ELDG ще се покачи до $0.038 преди края на предварителната продажба – отличен потенциал за дългосрочен растеж. 

За повече информация относно предварителната продажба на Everlodge (ELDG) можете да посетите техния уебсайт или да се присъедините към общността им тук.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания. Препоръчваме на читателите да извършат собствено проучване, преди да вземат каквито и да било решения относно компанията.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

История на цената на Bitcoin, прогнози за цената на Chainlink и Meme Moguls

През последните две години пионерската криптовалута Биткойн претърпя значителна корекция, както и останалата част от крипто пазар, включително Chainlink.

декември 3, 2023 20:20 3 мин. четене

Създателят на крипто милионери Meme Moguls е на път да достигне Solana и XRP – ето защо

С развитието на пазара на криптовалути иновативни платформи като Meme Moguls понякога успяват да убедят ивеститорите в своя потенциал.

декември 3, 2023 17:00 4 мин. четене

SEC ще одобри всички спот ETF-и за Bitcoin през януари 2024 г. според анализатор на Bloomberg; токени, на които да обърнем внимание – Bitcoin и XRP

Джеймс Сейфарт, анализатор на Bloomberg заяви, че Комисията по ценни книжа и фондови борси на САЩ (SEC) може да одобри всички заявления за ETF наведнъж през януари 2024 г. Понастоящем анализаторите наблюдават Bitcoin, XRP и нова монета, наречена Meme Moguls.

декември 3, 2023 13:00 3 мин. четене

Прозрения за крипто пазара: Анализаторите предвиждат обещаващи перспективи за VC Spectra спрямо Polkadot и Litecoin

Тъй като крипто пазарът продължава да завладява инвеститорите по целия свят, два утвърдени гиганта, Polkadot и Litecoin, се оказват в интригуващ танц с изгряваща звезда, VC Spectra.

декември 3, 2023 8:30 4 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.