Home

Най-новото в областта на криптовалутите: Изтичане на валидността на опциите за Биткойн, вълнение около Solana ETF и 50% реферални награди при Furrever Token27.06.2024 14:10 4мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Най-новото в областта на криптовалутите: Изтичане на валидността на опциите за Биткойн, вълнение около Solana ETF и 50% реферални награди при Furrever TokenПонастоящем криптовалутният пейзаж е развълнуван от значими събития, които привличат вниманието както на инвеститорите, така и на ентусиастите.

Биткойн, Solana и Furrever Token са в челните редици на тези вълнуващи промени. Биткойн върви към срок, при който ще изтече валидността на опциионни договори, Solana предизвиква очаквания с потенциални одобрения на ETF, а Furrever Token прави вълни с иновативните си реферални награди.

В тази статия се разглеждат въпросните ключови събития, както и най-новите тенденции и възможности на крипто пазара.

Изтичане на валидността на опционните договори за Биткойн: Биковете срещу мечките

Пазарната динамика на Биткойн се наблюдава отблизо, тъй като се приближава към значителен срок на валидност на опциионните договори.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.


Откритият интерес за изтичането на опциите на 30 юни възлиза на $4.7 милиарда, с потенциал да повлияе значително на пазарните движения. Този срок на валидност включва $3.1 милиона в кол опции и $1.7 милиона в пут опции, което отразява съотношението между кол и пут опции от 0.56. Резултатът от това изтичане на срока на валидност ще зависи от цената на Биткойн към момента на изтичане на срока на валидност, като различните сценарии ще облагодетелстват или биковете, или мечките.

Този сценарий подчертава продължаващото надлъгване между бичи и мечи настроения, повлияно от по-широки икономически фактори като лихвената политика на Федералния резерв и глобалните икономически перспективи.

Вълнение около ETF Solana: Нова ера за институционалните инвестиции

Solana, известна със своите високопроизводителни блокчейн възможности, също влиза в светлината на прожекторите с нарастващото очакване около потенциалното одобрение за ETF в Канада. Повишеното търсене и новите заявления за ETF Solana отразяват нарастващия интерес на институционалните инвеститори към тази иновативна блокчейн платформа. Бързите и евтини транзакции на Solana я правят привлекателен избор за децентрализирани приложения (dApps) и децентрализирани финансови проекти (DeFi).

Одобрението на Solana ETF ще отбележи значителен етап, като потенциално ще повиши цената му и ще увеличи видимостта му на традиционните финансови пазари. Това развитие би могло да привлече повече институционални инвестиции, като допълнително легитимира Solana като основен играч в пространството на криптовалутите. Инвеститорите с нетърпение следят за актуализации на този фронт, тъй като одобрението на ETF може да катализира значителен пазарен растеж.

Furrever Token: Революция в криптовалутите с помощта на сладки и награди

На фона на тези събития Furrever Token издълбава уникална ниша със своя очарователен и насочен към общността подход. Furrever Token (FURR) е проектиран да революционизира крипто пространството, като го изпълни с неустоима доза сладост. Проектът вече е набрал над $1.4 милиона в етапите на предварителна продажба и в момента се намира в етап 9, като цели да събере $1.9 милиона до финалния си етап.

Текущата цена е определена на $0.000732 за един токен. Отличителната черта на Furrever Token е нейната изгодна система за препращане.

Потребителите могат да спечелят 10% бонус върху всички депозити, направени чрез тяхната уникална реферална връзка. Освен това актуалният бонус код “FURR50” предлага 50% бонус за покупки, направени между 25 юни 2024 г. и 30 юни 2024 г. Този иновативен подход не само стимулира ранното приемане, но и насърчава силното чувство за общност сред потребителите.

Проектът Furrever Token е изграден върху блокчейн BNB-20 и интегрира очарователни стикери, емотикони и визуализации на котешка тематика, създавайки причудлива и стопляща сърцето екосистема.

Екипът, който стои зад Furrever Token, се ангажира със сигурността и спазването на правилата, като провежда редовни одити, за да гарантира безопасно и приятно преживяване за всички потребители. С обещанието за до 15Х възвръщаемост и стартирането на PancakeSwap, Furrever Token е вълнуващо допълнение към криптопазара.

Заключение: Навигация в крипто пазара

Неотдавнашните събития около Биткойн, Solana и Furrever Token подчертават динамичния характер на пазара на криптовалути.

Изтичането на срока на опциите на Биткойн бележи критичен момент за участниците на пазара, докато потенциалното одобрение на ETF на Solana в Канада отразява нарастващата му привлекателност и технологично майсторство. Междувременно иновативната система за рефериране и ориентираният към общността подход на Furrever Token предлагат освежаваща и доходоносна възможност за инвеститорите.
Тъй като тези криптовалути продължават да се развиват, да останете информирани за най-новите тенденции и възможности е от решаващо значение.

Независимо дали искате да се възползвате от движенията на Биткойн, да проучите потенциала на Solana или да се присъедините към общността на Furrever Token, разбирането на тези ключови развития може да ви помогне да вземете информирани инвестиционни решения.

Присъединете се към предварителната продажба на Furrever Token сега:

Посетете официалния уебсайт на Furrever TokenПосетете предварителната продажба на Furrever Token

Присъединете се към официалната група в Telegram

Следвайте официалния профил в X


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Популярни Новини
Още Прессъобщения Новини

DTX Exchange се подготвя за разпродажба на етап 2, тъй като веригата Chainlink (LINK) отпада

Волатилният свят на криптовалутите държи инвеститорите нащрек, тъй като пазарът може да направи непредсказуеми завои във всяка секунда.

18.07.2024 22:00 4мин. четене

Умните инвеститори придобиват Algotech (ALGT), тъй като Етериум ETF може да стартира следващата седмица, ето защо

Започва обратното броене за стартирането на ETF за Етериум (ETH) – преломен момент, който се очаква да окаже значително влияние върху пазара на криптовалути.

18.07.2024 21:00 4мин. четене

Предвиждане на 100X скок: Нов токен на Blast, който може да задмине RWA и DePin криптовалутите

Крипто пазарът е спокоен, но готов за действие, подготвяйки сцената за следващия бичи цикъл. Алткойните остават на атрактивни входни точки, но вече са във възход, което подсказва за потенциален взрив.

18.07.2024 16:31 5мин. четене

ICO-то на Clandeno (CLD) набира популярност сред инвеститорите в XRP и Litecoin (LTC): На прага на старта всеки CLD токен струва $0.013

Clandeno (CLD) се очертава като интересен вариант за инвестиралите в бавно растящи токени като XRP и Litecoin (LTC).

18.07.2024 14:44 3мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към биткойн адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.