НАЧАЛО Прессъобщения

Най-добрите меме монети за 2024 г: Кои са най-добрите монети, които да наблюдавате тази година? ButtChain, Bonk, Pepe, Floki и Book of Meme

04.05.2024 10:11 4 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Най-добрите меме монети за 2024 г: Кои са най-добрите монети, които да наблюдавате тази година? ButtChain, Bonk, Pepe, Floki и Book of Meme

Атрактивността на меме криптовалутите продължава да расте, особено когато крипто пространството преживява периоди на бичи тенденции.

Крипто ентусиастите са привлечени от меме монетите не само заради техния хумор, но и заради чувството им за общност.

В тази статия ще разгледаме едни от най-добрите меме монети за 2024 г. В началото на списъка на най-добрите меме монети през 2024 г. е новостартиралата ButtChain, която се намира в етап на предпродажба, следвана от Bonk, Pepe, Floki и Book of Meme.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.


Едни от най-добрите меме монети през 2024 г.

  1. ButtChain (BUTT): ButtChain е забавна нова меме монета в предварителна продажба, която е първата меме монета с автоматична ликвидност, изградена на Polygon
  2. Bonk (BONK): Меме монета на тема кучета, изградена на Solana
  3. Pepe (PEPE): Вдъхновена от мема “Pepe the Frog”
  4. Floki (FLOKI): Кръстена на кучето на Илон Мъск
  5. Book of Meme (BOME): Нова меме монета, базирана на Solana

Преглед за най-добрите меме монети за 2024 г.

1.ButtChain (BUTT)

ButtChain, ново лице на пазара на меме монети, се отличава с уникалната си комбинация от хумор и иновации, която привлича широк кръг крипто ентусиасти. ButtChain се рекламира като първата в света меме монета с автоматична ликвидност, изградена на Polygon. Тя се отличава с вълнуваща “Сподели и спечели” програма, предлагаща 20% такса за успешно привлечени нови потребители, чрез реферални линкове, под формата на MATIC токени.

За да осигури плавен пазарен дебют, ButtChain е въвела строги мерки за ликвидност. Функцията “Автоматична ликвидност” автоматично разпределя 20% от средствата, набрани по време на предварителната продажба в Uniswap, като осигурява незабавна ликвидност при стартирането. Функцията “Liquidity Farming” добавя 5% такса за транзакция, която повишава ликвидността и подкрепя дефлационния модел на токените чрез изгаряне на токени.

ButtChain може да се закупи на предварителна продажба за ограничен период от време на официалния уебсайт.

2.Bonk (BONK)

Bonk е още една доста актуална меме монета. Тя работи в мрежата Solana, известна с бързата си скорост на транзакциите и по-ниските си разходи. Bonk бе пусната в обръщение чрез airdrop на общността на Solana по време на коледните празници през 2022 г.

3.Pepe (PEPE)

Pepe използва блокчейна на Етериум и се възползва от емблематичното интернет меме “Pepe the Frog” Жабокът Пепе”. Понастоящем Pepe се нарежда на трето място по пазарна капитализация сред меме монетите, редом с Dogecoin (DOGE) и Shiba Inu (SHIB).

4.Floki Inu(FLOKI)

Floki е кръстена на кучето на Илон Мъск. Монетата съчетава меме културата с функционалността. Floki е интегрирала в екосистемата си образователна платформа и благотворителни проекти. Слоганът ѝ е “Криптовалутата на хората”.

5.Book of Meme (BOME)

Пусната на пазара през март 2024 г., Book of Meme (BOME) е меме монета, която има за цел да опрости вашето преживяване в Web3 сектора. Тя разполага с безопасна и безпроблемна платформа за покупка и продажба на криптовалути.

Какво представляват меме монетите?

Меме монетите, като ButtChain, са криптовалути, вдъхновени от интернет мемета или актуални тенденции, като началото бе поставено от Dogecoin. Обикновено те се отличават с хумористичен брандинг и се движат от експозицията в социалните медии, което ги прави доста разпознаваеми, но нестабилни. Макар първоначално да се възприемат като новост, някои такива монети постигнаха значително пазарно присъствие и насърчиха стабилни общности, оспорвайки традиционните схващания за стойност в пейзажа на дигиталните валути.

Защо хората купуват меме монети?

Хората купуват меме монети по различни причини, включително поради потенциала им за бърз растеж, подхранван от модерните тенденции в социалните медии, и привлекателността на техния непринуден, ориентиран към общността брандинг. Освен това ниската начална цена на много меме монети ги прави достъпни за по-голямата част от крипто ентусиастите. Да бъдеш част от общността на меме монета също може да бъде забавно и ангажиращо преживяване, при което членовете са ангажирани чрез шеги и споделени моменти, което добавя социален елемент към инвестицията.

Най-добрите меме монети през 2024 г. – заключителни мисли

В тази статия са разгледани едни от най-добрите меме монети на 2024 г. ButtChain води със своите иновативни функции и хумористична марка, докато Bonk, Pepe, Floki и Book of Meme продължават да набират популярност.

Както при всяка криптовалута, заинтересованите притежатели на токени трябва да проведат задълбочено проучване и да проявят надлежна грижа. Тези монети носят присъщи рискове и непредсказуемост. Тази статия не представлява финансов съвет.

За тези, които се интересуват от ButtChain, посетете официалния уебсайт на ButtChain за повече подробности относно предварителната продажба на проекта, характеристиките и регионите, в които участието в подобни проекти е позволено.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

Влиятелни фигури подкрепиха Dogecoin (DOGE) и Shiba Inu (SHIB) по време на бичия цикъл през 2021 г.: Кой алткойн ще подкрепят през 2024?

През 2021 г. пазарът на криптовалути стана свидетел на изключителен подем, като централно място заеха Dogecoin (DOGE) и Shiba Inu (SHIB).

29.05.2024 23:20 4 мин. четене

Прогноза за цената на криптовалутите през 2024 г: Arbitrum (ARB), ETFSwap (ETFS) и Jasmycoin (JASMY) може да се готвят за 33Х печалби

Прогнозите са, че ETFSwap (ETFS), заедно с Arbitrum (ARB) и Jasmycoin (JASMY), ще бъдат водещи участници в крипто бичия цикъл през 2024 г.

29.05.2024 20:00 5 мин. четене

Новата P2E крипто игра PlayDoge стартира ICO-то си с $250,000 за 24 часа

Само за 24 часа бяха събрани внушителните $250,000 – ясен знак, че P2E (Play-to-Earn) моделът на играта е разпознат като потенциален “билет” за успех от крипто ентусиастите.

29.05.2024 19:30 3 мин. четене

Притежателите на Cardano и XRP насочват вниманието си към Raboo – нова монета, която се готви за 100Х скок

На крипто пазара настъпи промяна и се появи нова вълна на мания. Притежателите на водещи криптовалути като Cardano и XRP се насочват към нова меме монета, Raboo ($RABT), за да се възползват от по-големи печалби. Raboo внася глътка свеж въздух на крипто пазара.

29.05.2024 14:18 4 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.