НАЧАЛО Прессъобщения

Най-добрите меме монети за 2024 г: FLOKI оспорва доминацията на DOGE, предварителната продажба на Algotech набира $1 милион за един ден

27.05.2024 9:00 4 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Най-добрите меме монети за 2024 г: FLOKI оспорва доминацията на DOGE, предварителната продажба на Algotech набира $1 милион за един ден

Меме монетите вече се налагат както никога досега на арената на криптовалутите. През 2024 г. битката се води между новопоявилият се FLOKI, който оспорва дългогодишното присъствие на Dogecoin на върха на меме токените.

Междувременно дългоочакваната платформа за алгоритмична търговия Algotech привлича погледите на инвеститорите, тъй като наближава финалния бонусен кръг на предварителната ѝ продажба.

Тези събития подчертават нарастващата зрялост и разрастващата се привлекателност на меме монетите, които от скромни корени като интернет шеги се превърнаха в опция за инвестиране.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.


В бързината на потенциалната им възвръщаемост сливането на генерираното от общността вълнение с иновативни случаи на употреба наистина изстреля тези някогашни нишови активи в светлината на прожекторите.

Смъртта на Кабосу хвърля сянка върху Dogecoin, но пазарът се възстановява

Сред меме монетите глобалният лидер е Dogecoin, който стартира категорията рано и достигна статута си благодарение на емблематичността на своя талисман шиба ину и огромната, лоялна общност, известна като Doge Army. Но дори и това може да бъде засенчено от някои тъжни новини, тъй като неотдавнашната кончина на Кабосу, кучето от порода шиба ину, което стои зад оригиналното меме Doge, хвърля сянка върху крипто света.

Въз основа на тази новина пазарната цена на Dogecoin на практика премина през спад от 6% след новината. Но спадът беше временен. Цената се обърна в бича посока, като се повиши с 3% преди отново да се върне към спад от 3.5% за последните 24 часа, търгувайки се на $0.16. Неотдавнашното представяне на Dogecoin беше с намалена волатилност, което предполага, че може да има известно съзряване в рамките на пазара. Според данните от Santiment волатилността на цената очевидно е намаляла от мартенския си връх, тъй като в рамките на монетата изглежда зададена консолидация на модела на търговия.

Според данните на IntoTheBlock повечето притежатели на Dogecoin са на печалба – 83%, докато данните сочат, че само 13% са на загуба, а 4% са на границата на рентабилността. Такъв финансов пейзаж е представен на фона на повсеместна забележителна волатилност в рамките на активността на големите транзакции с Dogecoin (китове), като същевременно като цяло изобразява среда на относителна стабилност.

Анализатор прогнозира потенциално 150% увеличение на цената на FLOKI

На този фон се появи относително нов участник на арената на меме монетите: FLOKI направи доста голямо впечатление. Вдъхновена от породата шиба ину, криптовалутата проби през бичи модел преди няколко дни, като предизвика забележително ценово действие.
Според популярния криптоанализатор World of Charts този пробив е довел до скок на стойността на Floki с над 30% от този бичи модел, започнал на 13 май. Ако тенденцията се задържи, може би тя ще стигне чак дотам, че инвеститорите да видят акумулирано покачване на цената с около 150% в дългите седмици или дори месеци напред.

Прогнозите продължават да бъдат оптимистични, тъй като на дневната графика на FLOKI има 6% ръст през последните 24 часа, разменяйки си ръце на стойност около $0.0002401 и гордеейки се с пазарна капитализация ot над $2.9 милиарда. Обратно, данните от Santiment показват, че претеглените настроения при FLOKI остават доста ниски и подчертават колко мечи настроения контролират токена.

Въпреки това, ако FLOKI успее да се съвземе от бичото си рали, минималната цел за меме монетата ще бъде около $0.00025 преди края на седмицата. Обратно движение на цената ще се реализира при мечи сценарий под $0.00018 до около $0.00017.

Предварителната продажба на Algotech набра $1 милион за един ден

Докато меме токените продължават да се борят, друг проект направи впечатляващ пробив в света на криптовалутите. Algotech, децентрализирана алгоритмична платформа за търговия с криптовалути, събра над невероятните $1 милион само за 24 часа по време на предварителната си продажба.

Предварителната продажба на Algotech, която понастоящем е в четвъртия и последен бонусен етап, е събрала общо $5.6 милиона. Тя привлече голям интерес от страна на инвеститорите, като освен това даде сигнал в каква посока ще поеме пазарът по отношение на желанието си за иновативни решения за търговия, които използват силата на водещи технологии като изкуствен интелект и машинно обучение.

Algotech има за цел да промени пейзажа както за търговията, така и за инвестирането, като предоставя мощни, автоматизирани стратегии за търговия, специално разработени за променящите се финансови пазари. Платформата съчетава превъзходни алгоритмични анализи и знания за индустрията, които са експертни под един покрив, което и прави по такъв начин, че да може да даде възможност на всеки помага да върви по пътя към върховен търговски потенциал и стабилна рентабилност.

Силната технологична подкрепа на тази платформа прави възможно обработването на огромни количества търговия, бързото време за изпълнение и изключително ниската латентност. Освен това подобни усъвършенствани стратегии за управление на риска не позволяват да се появи потенциална загуба при сделките, а напротив – насърчават добрите резултати в търговията.

Научете повече:
Посетете предпродажбата на Algotech
Присъединете се към общността на Algotech


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

Може ли да се конкурира бичият цикъл на Shiba Inu с печалбите на Ethereum? Анализаторите твърдят, че успехът на предварителната продажба на Furrever Token ще може

Потенциалът на Shiba Inu за бичи поход, институционалните печалби на Ethereum и успехът на предварителната продажба на Furrever Token с реферални награди. Открийте техните уникални перспективи за растеж сега!22.06.2024 13:00 4 мин. четене

ORACLE MEME ($OMEME) прави всичко възможно със своята платформа, базирана на функционалността

Бързият възход на меме монетите в крипто пространството е явление, което си струва да се наблюдава. Размерът на печалбите, които инвеститорите получават от тях понякога е изключителен.

22.06.2024 12:00 4 мин. четене

XRP и Ondo се колебаят и притежателите им търсят нови възможности, а Raboo се бори да се превърне в една от най-добрите инвестиции за 2024

В света на криптовалутите има многобройни възможности. Това е причината, поради която притежателите на стагниращи монети като XRP и Ondo, търсят по-добри варианти.

22.06.2024 9:40 3 мин. четене

Умните китове купуват Биткойн, но според прогнозите, че Angry Pepe Fork и Shiba Inu може да отбележат скок

Спадът на Биткойн до ново петседмично дъно събуди отново интереса на умните китове, които сега са на вълна покупки.

22.06.2024 8:40 4 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.