НАЧАЛО Прессъобщения

Най-добрите криптовалути за наблюдение през 2024 г. – токени, които може да следите през крипто бичия пазар

30.03.2024 9:32 6 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Най-добрите криптовалути за наблюдение през 2024 г. – токени, които може да следите през крипто бичия пазар

Крипто инвеститорите и трейдърите постоянно търсят криптовалути, с които да диверсифицират, за да се подготвят за следващия бичи подем, който много анализатори очакват да настъпи скоро.

Цените на много токени все още са под върховете, достигнати при предишния бичи пазар, което прави този момент идеален за диверсифициране на всеки портфейл.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.


5 най-добри криптовалути, които да наблюдавате сега

  1. KangaMoon (KANG) – меме монета, която разполага с екосистема със Social-Fi елементи и “Play-to-Earn” механизъм (P2E)
  2. Cardano (ADA) – PoS блокчейн, проектиран да бъде ефективен
  3. Internet Computer (ICP) – мрежа, в която се комбинират независими центрове за данни и се създава алтернатива на облачните услуги в Web2 сектора
  4. NEAR Protocol (NEAR) – PoS блокчейн от първи слой
  5. Биткойн Кеш (BCH) – алткойн версия на Биткойн със значителни промени

По-близък поглед върху всяка криптовалута, който може да подготви трейдърите и инвеститорите за бичия pazar през 2024 г.

За всички, които очакват да научат повече за всяка криптовалута от списъка, продължете да четете.

KangaMoon (KANG) – меме монета, която разполага с екосистема със Social-Fi елементи и “Play-to-Earn” механизъм (P2E)

KangaMoon (KANG) вече доминира в класациите и скоро може да достигне експоненциални печалби, а катализаторът за нейния масивен ръст още по време на предварителната продажба е уникалното ѝ прилагане на Social-Fi елементи, Play-to-Earn (P2E) система и подход, ръководен от общността.

Платформата е изградена на базата на Ethereum, а нейният роден токен следва ERC20 стандарта за токени. Тук играчите в глобален мащаб могат да се свързват, да се предизвикват в битки и турнири, за да изпробват уменията си и да получават награди, стимулирайки ги да взаимодействат с виртуалния свят. Освен това всеки може да получи NFT и други награди чрез изпълнение на куестове или битки с други играчи. Всеки може дори да се включи в събития на общността, за да получи награди. След това те могат да бъдат купени, продадени или разменени на специалния пазар.

Досега проектът е достигнал етап 4 на предварителната продажба, при който KANG се покачи от $0.005 на $0.014, и с този темп може да достигне нови висоти. Предварителната му продажба събра $3.2 милиона и скоро може да премине границата от $3.5 милиона. Според анализаторите тя може да скочи с 5,000% при стартирането си, което я позиционира като една от най-интереснитe криптовалути, в които да се впуснете.

Cardano (ADA) – PoS блокчейн, проектиран да бъде ефективен

Cardano (ADA) започна да се изкачва по стълбицата на пазарната капитализация с помощта на своя блокчейн от първи слой, който използва PoS консенсуса, за да постигне мащабируемост и да се превърне в ефективна алтернатива на други мрежи, които са се появили преди него. Родния токен ADA се използва като средство за размяна, без да се изисква участието на трети страни.

Според графиката на цената на Cardano криптовалутата е поскъпнала със 73% през последната година. Според прогнозата за цената на Cardano, тя може да приключи 2024 г. на ниво от $1.06.

Internet Computer (ICP) – мрежа, в която се комбинират независими центрове за данни и се създава алтернатива на облачните услуги в Web2 сектора

Internet Computer (ICP) също бележи значителен ръст на графиките и се позиционира в бича посока. Това е протокол, който позволява на компютрите да се свързват един с друг и да обменят информация, без да е необходим централен сървър. Нещо повече, изкачването от началото на годината (YTD) за криптовалутата Internet Computer е с над 200%. През изминалия месец Internet Computer се покачи с 42%, а през изминалата седмица също нарасна с 38%. Според ценовите прогнози анализаторите прогнозират, че криптовалутата Internet Computer може да скочи до $20.94 през 2024 г.

NEAR Protocol (NEAR) – блокчейн от първи слой

NEAR Protocol (NEAR) е sharded мрежа, която също така използва PoS механизма. Чрез sharding тя е проектирана така, че да подобри общата скорост и капацитет на транзакциите, открити в мрежите, които са били преди нея. Това е и инфраструктура, използвана за разработване на dApps.

Що се отнася до историческото ѝ представяне, изкачването от началото на годината на NEAR е с над 230%. През последния месец тя също скочи с 85%, а според прогнозата за цената, цената на NEAR Protocol може да достигне до $10.29 през 2024 г., което я прави една от най-добрите криптовалути за наблюдение.

Биткойн Кеш (BCH) – алткойн версия на Биткойн със значителни промени

Биткойн Кеш (BCH) по същество е алтернативна версия на Биткойн, която обаче е с промени в нея, целящи да подобрят цялостната ѝ функционалност. Тя е резултат от хард форка на мрежата през 2017 г. Освен това Биткойн Кеш е по-бърз и по-евтин за използване от основната мрежа, което го прави привлекателен за много потребители на DeFi.

Цената на Биткойн Кеш се е повишила с над 390% през последната година и със 91% през последния месец. Според прогнозата за цената на Биткойн Кеш тя може да скочи до $766 през 2024 г.

Най-добрият начин да изберете най-добрите криптовалути за наблюдение сега

Всеки може да използва резките движения на крипто пазара, за да реализира печалби, но най-добрият начин да изберете най-добрата криптовалута, в която да се впуснете, е да извършите анализ на нейната реална функционалност, пазарната капитализация, историческото представяне на цените и цялостния баланс на търсенето и предлагането. Освен това, скачайки в проекти на предварителен етап, търговците и инвеститорите могат да се сдобият с токени с отстъпка, преди стойността им да се покачи, какъвто може да е случаят с KangaMoon.

Къде да намерите най-добрите криптовалути за диверсификация през 2024 г. и след това

Съществуват широк набор от платформи, чрез които търговците и инвеститорите могат да извършват анализ на пазара, за да намерят най-добрите токени и монети. Някои от тях включват CoinMarketCap, Reddit, YouTube, DexTools, сайтове за предпродажби или сайтове за крипто новини.

Трябва ли да инвестирате в краткосрочен или в дългосрочен план за най-добра перспектива?

Това до голяма степен зависи от въпросната криптовалута. Някои от тях представляват възможности в краткосрочен план, а други – в дългосрочен. Обикновено дългосрочни печалби могат да се видят при криптовалути като Биткойн, тъй като максималното му предлагане е 21 милиона, докато краткосрочни печалби се реализират при меме монети.

Най-добрите тенденции, с които всеки крипто търговец трябва да е наясно през 2024 г.

Най-опитните трейдъри обикновено следят най-новите тенденции, за да анализират кои криптовалути могат да нараснат най-много. Напоследък голямо внимание се отделя на DeFi, GameFi и AI, така че проектите, които попадат в тези категории, могат да позволят на трейдърите да получат експозиция към най-новите технологии и в резултат на това могат да увеличат стойността си.

Продължавайте напред с инвестициите си в криптовалути

Движейки се напред, трейдърите и инвеститорите ще трябва да създадат портфейл, който е балансиран и им осигурява експозиция в различни индустрии. KangaMoon демонстрира инерция както в DeFi, така и в GameFi пространството.

Често задавани въпроси

Кои са най-добрите криптовалути, в които да се впуснете сега?

KangaMoon (KANG), Cardano (ADA), Internet Computer (ICP), NEAR Protocol (NEAR) и Bitcoin Cash (BCH) може да са някои от най-добрите криптовалути, с които да се ангажирате в момента.

Коя е най-печелившата криптовалута в момента?

Най-печелившата криптовалута от самото ѝ създаване е Биткойн. Въпреки това алткойните, като например посочените в този списък, имат потенциала да го изпреварят по отношение на процента на растеж, което ще доведе до много по-висока възвръщаемост на инвестициите.

Открийте вълнуващите възможности на предварителната продажба на KangaMoon (KANG) още днес!
Уебсайт: https://Kangamoon.com/
Присъединете се към общността в Telegram: https://t.me/Kangamoonofficial


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

Shiba Inu (SHIB) и O2T набират милиони за развитие на екосистемата

Shiba Inu (SHIB) и Option2Trade (O2T) завършиха успешно кампаниите си, отбелязвайки важен етап в своя път.

24.04.2024 12:49 3 мин. четене

Последен шанс: Осигурете си място в етап 1 на предварителната продажба на Raffle Coin, преди да се продаде

С наближаването на края на етап 1 на предварителната продажба на Raffle Coin, много инвеститори започнаха да вземат решения по-бързо.

24.04.2024 12:29 3 мин. четене

Топ 4 крипто предпродажби: Могат ли тези нови меме монети и алткойни да бъдат следващият Dogecoin?ButtChain, HarambeAI, Doge Uprising и Furrever Token

Нови токени стартират на различни блокчейн платформи всеки месец. Предварителните продажби на криптовалути предлагат на крипто ентусиастите уникална възможност да придобият токени, преди те да се появят на големи борси като Uniswap.

24.04.2024 12:10 5 мин. четене

Крипто трейдър превърна $1,000 в $500,000 с Bonk (BONK): Преглед на 3 от най-добрите избора за потенциални печалби през 2024 г.

Във вечно променливия свят на търговията с криптовалути историите за изумителни печалби и спиращи дъха авантюри не са рядкост.

24.04.2024 12:03 5 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.