НАЧАЛО Прессъобщения

Най-добрите криптовалути, които да обмислите за крипто портфейла си, преди да достигнат до масовия потребител и да удвоят стойността си

09.05.2024 10:12 5 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Най-добрите криптовалути, които да обмислите за крипто портфейла си, преди да достигнат до масовия потребител и да удвоят стойността си

Въз основа на последното съобщение на децентрализираната борса (DEX) Uniswap, тя е извършила стратегическа интеграция на Robinhood Connect, която ще позволи на всеки потребител в САЩ да купува криптовалути, използвайки средства от сметки в Robinhood, дебитни карти или дори директни банкови преводи.

В резултат на това е ясно, че посоката, в която се развива пазарът, е той да стане достъпен за масовия потребител, където всеки може да купува криптовалути, дори хора, които иначе биха могли да го възприемат като сложна процедура. Това опростяване може да измине дълъг път, за да направи достъпа на алткойните по-достъпен.

Днес ще разгледаме пет криптовалути, които могат да се възползват от това – KangaMoon (KANG), Wormhole (W), Optimism (OP), Starknet (STRK) и Lido DAO (LDO).

Сега ще се впуснем в преглед на технологията и цялостната привлекателност на всяка криптовалута, за да може всеки да определи за себе си защо и дали тези пет криптовалути имат най-голяма вероятност да достигнат огромни печалби през 2024 г. и след това.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.


За тези, които се интересуват коя е най-добрата криптовалута, в която да инвестират, трябва да помнят, че това е строго индивидуален избор и всеки трябва да вземе решение за себе си.

KangaMoon (KANG)

KangaMoon (KANG) спечели голяма популярност сред трейдърите с огромната си екосистема, тъй като включва елементи на Social-Fi, подход, ръководен от общността, и дори Play-To-Earn (P2E) функции. В рамките на тази екосистема играчите могат да поемат контрол над персонаж и след това да участват в битки и турнири или да го подобряват.

Освен това играчите могат да поемат контрол над герой на KangaMoon и по този начин да получат възможност да се бият с други играчи или да участват в турнири. По този начин те могат да получат основно възнаграждение под формата на KANG токени или NFT. В екосистемата има над 20,000 потребители, а препродажбата досега е генерирала над $6.4 милиона. Скоро тя ще надхвърли $7 милиона, подхранвана от масовия растеж на KANG и цялостната привлекателност на екосистемата. Освен това тя постоянно се разширява, тъй като платформата си партнира с RaidSharks и ще предлага месечен награден фонд.

KANG поскъпна от $0.005 до $0.0196, отбелязвайки 290% ръст на цената, а при стартирането си може да скочи 100Х въз основа на последните прогнози на разработчиците си.

Wormhole (W)

Wormhole (W) е платформа, която позволява на потребителите да прехвърлят лесно токени между различни блокчейни. Това е мост между веригите, предназначен да улесни това по безпроблемен начин, като същевременно позволява на предприятията да изграждат самостоятелни мостове за криптиране.

През последната седмица цената на Wormhole обаче отбеляза спад 6%. Въпреки това Според прогнозата за цената на Wormhole от крипто ентусиасти, тя може да приключи 2024 г. на цена от $1.2, което би означвало около 100% ръст ако всичко мине по план.

Optimism (OP)

Optimism (OP) е блокчейн от втори слой, използван за подпомагане на мащабирането на блокчейна на Ethereum чрез своето решение Optimistic Rollup. В допълнение, транзакциите в рамките на платформата се разгръщат на партиди, които се предават на основната мрежа, а след това тя записва само цялостното състояние на блоковете, което води до много по-голяма ефективност.

Цената на Optimism се е повишила с 50% през последната година. В резултат на това нагласите за нейното бъдеще са бичи, а според прогнозата за цената на Optimism тя може да приключи 2024 г. на ниво от $5.3.

Starknet (STRK)

Starknet (STRK) е Validity-Rollup, известна още като ZK-Rollup мрежа от втори слой, която работи и върху Ethereum, като напоследък се наблюдава сериозно нарастване на интереса от страна на трейдърите. Нейната функционалност предизвика интерес, тъй като тя позволява на децентрализираните приложения (dApps) да се мащабират масово, без да се нарушава сигурността на мрежата , и прави това чрез обединяване на транзакциите в изчислено извън веригата доказателство STARK.

Криптовалутата Starknet наскоро отбеляза възходящ ценови тренд и скоро може да отбележи по-нататъшни печалби, ако възвърне вниманието на биковете. Въз основа на графиката на криптовалутата Starknet тя се е повишила от с 2% през последните 24 часа.

Lido DAO (LDO)

Lido DAO (LDO) е децентрализирана автономна организация, която отговаря за процеса на вземане на решения относно подобренията и параметрите на протоколите за ликвиден стейкинг. Освен това тя е решение за стейкинг за блокчейна Ethereum 2.0 заедно с други платформи, които го изискват.

През изминалата година криптовалутата Lido DAO поскъпна с 1.4%. С тези темпове цената на Lido DAO скоро може да се повиши дори над ценовата бариера от $2.5, въз основа на положителните данни на RSI и MACD.

Извличане на максимална полза от крипто пазара

Ясно е, че криптовалутите се превръщат в основно предложение в дори далеч по-разпространените платежни услуги. Неотдавнашната интеграция на Robinhood е знак, че индустрията може да се движи в тази посока, а след като Wormhole, Optimisms, Starknet и Lido DAO бъдат регистрирани, те също могат да видят значителен възходящ ценови тренд.

Въпреки това KangaMoon се бори да предложи най-значителни печалби, тъй като вече преживя голям ценови възход от 290%, а с този темп анализаторите прогнозират 100Х скок на стойността след пускането ѝ на пазара и основните борсови листвания. Това, в съчетание със Social-Fi елементите и P2E функциите, я позиционира като една от по-интересните криптовалути, който да наблюдавате

Открийте вълнуващите възможности на предварителната продажба на KangaMoon (KANG) днес!

Уебсайт: https://Kangamoon.com/
Присъединете се към тяхната общност в Telegram: https://t.me/Kangamoonofficial


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

Аржентина работи в посока приемането на криптовалутите: Защо трябва да следите тези 5 крипто токена преди Q3?

През последните няколко дни правителствата на Аржентина и Ел Салвадор проведоха срещи, за да разгледат въпроса за приемането и регулирането на криптовалутите в двете страни.

30.05.2024 10:07 6 мин. четене

Влиятелни фигури подкрепиха Dogecoin (DOGE) и Shiba Inu (SHIB) по време на бичия цикъл през 2021 г.: Кой алткойн ще подкрепят през 2024?

През 2021 г. пазарът на криптовалути стана свидетел на изключителен подем, като централно място заеха Dogecoin (DOGE) и Shiba Inu (SHIB).

30.05.2024 8:04 4 мин. четене

Прогноза за цената на криптовалутите през 2024 г: Arbitrum (ARB), ETFSwap (ETFS) и Jasmycoin (JASMY) може да се готвят за 33Х печалби

Прогнозите са, че ETFSwap (ETFS), заедно с Arbitrum (ARB) и Jasmycoin (JASMY), ще бъдат водещи участници в крипто бичия цикъл през 2024 г.

29.05.2024 20:00 5 мин. четене

Новата P2E крипто игра PlayDoge стартира ICO-то си с $250,000 за 24 часа

Само за 24 часа бяха събрани внушителните $250,000 – ясен знак, че P2E (Play-to-Earn) моделът на играта е разпознат като потенциален “билет” за успех от крипто ентусиастите.

29.05.2024 19:30 3 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.