НАЧАЛО Прессъобщения

Най-добрите крипто избори за 2024: Кои проекти могат да осигурят 10Х по-висока възвръщаемост от MATIC през 2024 г. ?

19.03.2024 10:38 3 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Най-добрите крипто избори за 2024: Кои проекти могат да осигурят 10Х по-висока възвръщаемост от MATIC през 2024 г. ?

Криптовалутите изместиха конвенционалните активи като най-бързо растящото средство за съхранение на стойност.

Проекти като Bitcoin (BTC) засенчиха фиатни активи като златото заради технологичните си предимства. Водещи криптовалути като Ethereum (ETH), Solana (SOL) и Polygon (MATIC) вече привлякоха милиони инвеститори заради своя потенциал.

На настоящия бичи пазар водещите проекти са свидетели на исторически поредици. Биткойн постави рекорди с напредъка си. В началото на март той достигна още един нов рекорден връх, като за кратко надхвърли $73,678. Това изведе криптовалутата напред с близо 74% за годината.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.


Като се има предвид настоящата тенденция на пазара, анализаторите очакват сериозен ръст и при други проекти. В тази статия може да разгледате някои проекти, които може да имат най-голям потенциал за растеж, и защо те могат да се подготвят за исторически растеж през 2024 г.

Кои проекти могат да осигурят възвръщаемост като тази на MATIC през 2021 г.

Polygon (MATIC) беше един от водещите проекти в последната бича серия. Платформата започна като дребномащабно решение за мащабиране, но успя да стане свидетел на исторически растеж и да се превърне в децентрализиран гигант.

Цената на MATIC се повиши от $0.04 през февруари 2021 г. чак до $2.40 през май 2021 г. Това отбеляза исторически ръст от над 7,000% за кратък период от 3 месеца. Оттогава насам инвеститорите са в търсене на подобни възможности за растеж, които могат да им позволят да станат ранна част от проекти с висок потенциал.

Най-добрите крипто избори за март 2024 г.

Алткойн индустрията показва феноменални ценови пробиви през 2024 г. след бързото възстановяване на пазара. Криптовалутите успяха да спечелят доверието на инвеститорите и да увеличат рязко пазарния обем, което накара експертите да гледат на алткойн индустрията с оптимизъм.

WOO (WOO)

WOO, чиято цена в момента е $0.48, също се очаква да направи скок през следващата година. Огромното увеличение от 61% през последния месец показва огромната му възходяща тенденция. Анализаторите предполагат, че възходящият скок може да доведе до това цената на WOO да достигне до $0.7105 в рамките на седмици. По този начин данните показват, че мрежата WOO е обещаваща инвестиция за 2024 г.

Kaspa (KAS)

Благодарение на високата ликвидност и инвеститорския интерес се прогнозира цената на KASPA да се повиши с 2,650% спрямо сегашното си ниво. Нейните уникални характеристики и ангажимент за мащабируемост поставят KASPA на пиедестал на пазара на dApps. Настоящата търговска стойност от $0.12 по време на писане на статията със сигурност ще се увеличи за кратък период от врем.

Algotech (ALGT)

Algotech (ALGT) прави революция в света на търговията и инвестициите чрез своята децентрализирана алгоритмична платформа за крипто търговия. Проектът има за цел да предостави на трейдърите ефективни стратегии за навигация на финансовите пазари чрез иновативни технологии и автоматизация. Анализаторите смятат, че Algotech има обещаващо бъдеще и може да надмине безпрецедентния растеж на Polygon.

Algotech надминава пазарните очаквания с предварителна продажба за $2.4 милиона

Algotech (ALGT) изненада пазарните анализатори със зашеметяващите си резултати от предварителната продажба. Платформата надхвърли границата от $2.4 милиона в публичната си предварителна продажба в рамките на две седмици и продаде над 60 милиона ALGT токена. Според текущите данни проектът има над 7,000 уникални притежатели и се счита за едни от най-добрите препродажбени проекти на 2024 г.

Платформата привлича инвеститори на цена от $0.06, която се очаква скоро да скочи до $0.08. Някои експерти предполагат, че проектът може да достигне до $1, след като бъде листван на големите борси.

Научете повече:
Посетете предварителната продажба на Algotech
Присъединете се към общността на Algotech


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

99Bitcoins стартира своята прeдварителна продажба, ще даде ли шанс за 10Х скок на инвеститорите?

Предстоящото намаляване на наградите от добив на Биткойн се очаква значително да увеличи вълнението около предварителната продажба на 99Bitcoins ($99BTC), която току-що започна.

12.04.2024 21:20 3 мин. четене

3 криптовалути за потенциална 100Х възвръщаемост на инвестициите: Pepe Coin (PEPE), Shiba Inu (SHIB) и Retik Finance (RETIK)

Крипто пейзажът се очертава като динамичен сектор, което постоянно се разбърква с революционни иновации и обещаващи възможности.

12.04.2024 20:01 5 мин. четене

HugeWin: Играйте безопасно, играйте мащабно

Тъй като все повече фенове се присъединяват към кръглата маса на онлайн казината, много играчи са загрижени за тяхната сигурност и честността на игрите.

12.04.2024 17:55 4 мин. четене

Проучване на потенциала за печалба: Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH) и възходът на Furrever Token (FURR)

Bitcoin (BTC) и Ethereum (ETH) са приети като основните дигитални активи в света на криптовалутите, известни със своята пионерска роля и пазарна доминация.

12.04.2024 14:39 5 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.