НАЧАЛО Прессъобщения

Най-добрите крипто инвестиционни предложения за ноември: SPCT, APE, XLM

ноември 8, 2023 10:30 4 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Най-добрите крипто инвестиционни предложения за ноември: SPCT, APE, XLM

С възстановяването на крипто пазара след мрачния период, инвеститорите търсят най-добрия DeFi проект, в който да инвестират.

Кой от тези алткойни може да е най-обещаващ: VC Spectra (SPCT), ApeCoin (APE) или Stellar (XLM)?

Нека разгледаме прогнозите на експертите и последните новини за тези топ криптовалути, за да ви помогнем да изберете.

>>КУПУВАНЕ НА ТОКЕНИ SPCT СЕГА<<

Обобщение

  • Публичната предварителна продажба на VC Spectra навлезе в етап 4, като SPCT се търгува на цена от $0.055.
  • Очаква се Stellar (XLM) да поскъпне до $0.20 до края на ноември.
  • ApeCoin (APE) може да нарасне до $2.32 до декември.

Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.


Експертите от бранша определят VC Spectra (SPCT) като едно от най-добрите блокчейн ICO-та за 2023 г.

VC Spectra (SPCT) затвърди позицията си на едно от най-добрите ICO-та на 2023 г. не просто на базата на хайп, а чрез поредица от забележителни постижения и уникални качества. Тази иновативна платформа за управление на активи остави незаличима следа в света на блокчейн и финтех инвестициите.

VC Spectra (SPCT) се отличава с новаторския си подход към инвестициите, предлагайки на своите потребители тримесечни дивиденти и обратни изкупувания, чийто източник са печалбите, генерирани от техните инвестиции. Тази функция дава власт на общността на VC Spectra (SPCT), като споделя печалбите от техните инвестиции.

Нещо повече, VC Spectra предоставя изключителен достъп до най-добрите DeFi проекти и нови ICO във фазите им на първоначална/частна продажба, позиционирайки своите потребители в челните редици на вълнуващите възможности в крипто пространството.

Цената на SPCT по време на етап 4 на публичната ѝ предварителна продажба е определена на $0.055, отбелязвайки значително увеличение от 587.5% спрямо първоначалната цена от $0.008 за инвестиралите по време на етап 1. Много експерти очакват, че стойността на SPCT може да надхвърли $0.080 до края на предварителната продажба, което допълнително подчертава потенциала на VC Spectra за растеж и рентабилност.

VC Spectra (SPCT) продължава да предефинира крипто пазара, спечелвайки заслужено титлата си на открояващо се ICO на 2023 г.

При това положение нека видим какви са прогнозите на експертите за ApeCoin (APE) и Stellar (XLM).

Отключването на APE токени може да доведе до скок на цената на ApeCoin: Според експертите

На 26 октомври екипът на ApeCoin (APE) обяви, че на 12 ноември ще има още едно събитие за отключване на APE токени. Това е поредното Cliff събитие за отключване на токени , при което ще бъдат освободени 24.84 милиона APE Cliff за разпределение между фондацията, инвеститорите, основните сътрудници и общността.

След съобщението ApeCoin (APE) поскъпна с 5.26% от $1.33 до $1.40 на 3 ноември. Що се отнася до прогнозата за цената на ApeCoin, с някои планирани подобрения на екосистемата, които все още предстоят, експертите очакват ApeCoin (APE) да преживее рязък скок на стойността и да достигне максимална цена от $2.32 до декември.

От друга страна, пазарните анализатори на APE смятат, че цената на ApeCoin може да се насочи надолу до края на четвъртото тримесечие на 2023 г. Те очакват APE да падне до около $0.50 до декември, като се позовават на исторически модели на цените на APE.

Прогноза за цената на Stellar: XLM може да се повиши през ноември

Новините за Stellar наскоро разкриха плановете на компанията да въведе смарт договори в своята екосистема. Съобщението на 11 октомври разпали вълнение в крипто общността. След тази новина цената на XLM се повиши с 20%, нараствайки от $0.10 до $0.12 между 11 октомври и 3 ноември.

Така според анализаторите техническите показатели за Stellar XLM изглеждат положителни. Според тях, с бързото покачване на дневния RSI и ADX, сочещ нагоре, Stellar (XLM) може да поскъпне до $0.20 до края на ноември.

Обратно, други анализатори не са толкова оптимистично настроени за бъдещето на Stellar (XLM). Според тях Stellar продължава да се сблъсква с вътрешни проблеми, които биха могли да повлияят на доверието на инвеститорите в екосистемата Stellar. Така те предвиждат XLM да се понижи до $0.06 до края на ноември.

Научете повече за предварителната продажба на VC Spectra:
Купете предварителна продажба: https://invest.vcspectra.io/login
Уебсайт: https://vcspectra.io
Телеграм: https://t.me/VCSpectra
Twitter: https://twitter.com/spectravcfund


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания. Препоръчваме на читателите да извършат собствено проучване, преди да вземат каквито и да било решения относно компанията.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

История на цената на Bitcoin, прогнози за цената на Chainlink и Meme Moguls

През последните две години пионерската криптовалута Биткойн претърпя значителна корекция, както и останалата част от крипто пазар, включително Chainlink.

декември 2, 2023 15:22 3 мин. четене

Преглед на алткойнът, който привлича погледите на Solana (SOL) и Binance Coin (BNB) китовете

Определени алткойни привличат вниманието и интереса на крипто китовете на процъфтяващия пазар на дигитални активи.

декември 2, 2023 13:58 3 мин. четене

Предстоящо вълнение: Водещ криптоаналитик прогнозира, че цената на Dogecoin (DOGE) ще скочи до $1

Хората се вълнуват от неотдавнашната прогноза, в която се твърди, че цената на Dogecoin (DOGE) може да достигне $1, но дали тази прогноза не е прекалено оптимистична предвид настоящите пазарни условия?

декември 2, 2023 12:00 3 мин. четене

Еволюция на дигиталната валута: Фокус върху Ethereum и VC Spectra

В постоянно развиващия се пейзаж на дигиталните валути две имена се открояват със своите иновативни подходи и потенциал за бъдещ растеж: Ethereum (ETH) и VC Spectra (SPCT).

декември 2, 2023 9:46 3 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.