НАЧАЛО Прессъобщения

Най-добрите алткойни за наблюдение преди края на февруари 2024 г.: The Graph (GRT), Lido DAO (LDO) и Meme Moguls (MGLS)

26.02.2024 9:25 3 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Най-добрите алткойни за наблюдение преди края на февруари 2024 г.: The Graph (GRT), Lido DAO (LDO) и Meme Moguls (MGLS)

The Graph (GRT) показа бичо ниво на инерция на графиките, тъй като през предходния месец криптовалутата отбеляза ръст от 94%.

С този темп на растеж тя скоро може да достигне нови висоти, но не е сама, тъй като криптовалутата Lido DAO (LDO) също демонстрира голям потенциал за възход.

И все пак, Meme Moguls (MGLS) спечели значително внимание, тъй като е към края на предварителната си продажба и потенциално ще преживее листване на децентрализираната борса Uniswap.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.


В тази статия може да разгледате всяка от тях, за да определите коя може да бъде най-добрата криптовалута, в която да насочите вниманието си.

The Graph (GRT) нараства с 80% – цената ще може да достигне $0.40

The Graph (GRT) отбеляза забележителен ръст на цената на седмичната, двуседмичната и месечната графика. Според метриките на графиката, цената на The Graph демонстрира 9% поскъпване само през изминалата седмица, когато се придвижи от най-ниската точка от $0.18 до $0.29 към момента на писане на статията.

На месечната графика криптовалутата The Graph се е повишила с 93% и с тези темпове може да отбележи още по-голям ръст. Бъдещите перспективи са оптимистични, тъй като според прогнозата за цената на The Graph тя може да приключи 2024 г. на ниво от $0.4051.

Lido DAO (LDO) премина $3 – може ли да нарасне и над $4 ?

Lido DAO (LDO) също демонстрира бичи настроения през последните търговски сесии. Само през предходната седмица криптовалутата Lido DAO се повиши от $2.95 до $3.43, което показва, че е пробила основната съпротива при $3.

Сега $4 ще отбележат следващата ценова бариера, която цената на Lido DAO ще трябва да премине, за да привлече вниманието на далеч повече бикове. Показателите на графиката сочат положителни перспективи и според прогнозата за цената на Lido DAO тя може да приключи 2024 г. на $4.97.

Meme Moguls (MGLS) ще стартира на 11 март – прогнозата за цената е 100x

Meme Moguls (MGLS) се радва на значително ниво на внимание, тъй като отбеляза забележителен ръст дори по време на периода на предварителната си продажба. Ранните инвеститори получиха 90% възвръщаемост на инвестициите. Новите обаче също могат евентуално да реализират значителни печалби, тъй като според анализаторите се предвижда криптовалутата да поскъпне до 100x.

Ключовият катализатор за растежа е богатият набор от функции и уникалната екосистема, в резултат на което предварителната продажба вече събра над $2.5 милиона. По-конкретно, платформата използва подход, ръководен от общността, и ще въведе симулирана търговия.

Чрез нея всеки играч ще започне със $100,000 във виртуална валута, при което ще може да ангажира най-много 20% в една сделка, за да симулира по-добре как всичко това работи в реалния свят. MGLS е родната меме монета, която се използва за стейкинг и дори за управление на платформата. Тези, които решат да държат монетата дългосрочно ще могат да получават награди, основа на техния дял в пула и процента на годишната възвръщаемост.

Тестовата фаза на играта Meme Moguls ще стартира на 11 март, което предизвика значителен интерес. Сега проектът е достигнал етап 5 на крипто ICO, при който един MGLS токена се търгува за $0.0036, което го прави солидна точка за вход, тъй като цената може да се покачи, особено след листването му на Uniswap.

Посетете Meme Moguls


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

Може ли Algotech да бъде по-добра дългосрочна инвестиция от Bitcoin и Ethereum?

Algotech (ALGT) привлича вниманието в света на криптовалутите, обещавайки различни предимства, които в бъдеще може да и предоставят нужния потенциал, за да я превърнат в по-добра дългосрочна инвестиция в сравнение с Bitcoin (BTC) и Ethereum (ETH). 

18.04.2024 16:01 4 мин. четене

Kои са най-популярните криптовалути в Япония през април?

Япония е един от бенчмарк крипто пазарите, като местните инвеститори много често задават темпото в световен мащаб. Затова в тази статия може да разгледате кои са едни от най-модерните криптовалути, които се търгуват там.

18.04.2024 15:02 3 мин. четене

Коя криптовалута да следим сега? Едни от най-актуалните криптовалути, които привличат интереса на китовете: Ethereum (ETH), Solana (SOL) и Furrever Token (FURR)

В постоянно променящия се пейзаж на крипто пазара, където цари волатилност, инвеститорите постоянно търсят възможности за значителна възвръщаемост.

18.04.2024 14:02 5 мин. четене

Трябва ли да следите движенията при Retik Finance (RETIK) през 2024 г.? Експертен анализ

Тъй като пазарът на децентрализирани финанси (DeFi) продължава да се развива, се появи нов претендент, който привлича вниманието на инвеститорите и крипто ентусиастите. 

18.04.2024 11:05 4 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.