НАЧАЛО Прессъобщения

Най-добрите AI криптовалути, с които може да станете милионер с $1,000 през 2024 г.

24.03.2024 10:48 3 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Най-добрите AI криптовалути, с които може да станете милионер с $1,000 през 2024 г.

През последните 1-2 дни общият крипто пазар отбеляза частично възстановяване, като след неотдавнашната корекция Биткойн се възстанови над $64,000.

Освен това в крипто пространството се вдига шум със значими събития, включително BlackRock, която се включи в надпреварата за токенизиране на активи с нов фонд в мрежата на Етериум.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.


Този ход на един от гигантите в областта на управлението на активи показва нарастващото приемане и интегриране на криптовалутите в традиционните финансови сектори. С тези развития, които се случват в крипто сектора, инвеститорите се насочват към криптовалути, подкрепени от технологичния напредък.

Топ 3 на AI криптовалутите, които могат да ви направят милионер през 2024 г.

Ocean Protocol (OCEAN)

Ocean Protocol е създаден, за да улесни споделянето и монетизирането на данни и услуги, базирани на данни, обвити в децентрализиран пакет. Протоколът позволява на потребителите да имат достъп до функции като прогнози за цената на токените, да създават API-та с токени и др.

Проектът има пазарна капитализация от над $600 милиона и се счита за водещ проект в областта на изкуствения интелект. Един от най-познатите анализатори, Scofield, наскоро даде бичи сигнал за OCEAN и предположи, че цената може да достигне до $80. Тази новина доведе до рязко покачване на цената на OCEAN през следващите няколко дни. За последните 30 дни OCEAN поскъпна с над 50%.

Render (RNDR)

Мрежата Render работи в блокчейна на Етериум. Тя служи като разпределена мрежа за рендериране на графични процесори, като подпомага създателите и разработчиците при рендерирането на визуално съдържание. Render (RNDR) показа впечатляващо представяне на криптопазара, като цената ѝ надхвърли нивото от $10.

Algotech (ALGT)

Algotech (ALGT) се очертава като значим проект в сектора на AI криптовалутите. Нейната футуристична TradFi платформа използва блокчейн, машинно обучение и AI, предлагайки авангардни функции като инерционна търговия, средно обръщане и хеджиране за търговците. Поради това тя е един от най-бързо развиващите се DeFi проекти в пространството.

Algotech разпродаде своя предпродажбен етап 1 и набра $3 милиона, а цената на токена е $0.06. С над 70 милиона ALGT токена, продадени в рамките на две седмици, цената му се очаква да достигне $1 в рамките на месеци, след като проектът бъде регистриран на водещи борси. Притежателите на токени Algotech (ALGT) получават и фиксиран пасивен доход и права за управление на бъдещи инвестиционни предложения.

Algotech обявява раздаване на $250,000 в чест на предварителната продажба

В момента Algotech (ALGT) е домакин на мега томбола за раздаване на $250,000, представяйки невероятна възможност за участниците да спечелят големи суми. Раздаването включва голяма награда, при която десет късметлии ще получат ALGT токени на стойност $250,000. Това събитие не само предлага значителна награда, но също така има за цел да повиши осведомеността и ангажираността около екосистемата на Algotech.

С нарастващото очакване и засилващото се вълнение, инвеститорите с нетърпение участват в раздаването на Algotech – едно изключително събитие, което не е само за печалба, но и за участие в следващата голяма революция в блокчейн и AI иновациите.

Научете повече:
Посетете предварителната продажба на Algotech
Присъединете се към общността на Algotech
Присъединете се към раздаването


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

Откриване на потенциала: Изчерпателен наръчник за инвестиции в Bitcoin, Ethereum и Furrever Token

На фона на продължаващия спад на пазарите на криптовалути, където стожери като Bitcoin и Ethereum са изправени пред низходящ натиск, се появява завладяващ разказ за устойчивост и динамика, въплътени от Furrever Token (FURR).

17.04.2024 14:40 5 мин. четене

ETHSofia обяви първите си лектори, спонсори и партньори

София, България [17.04.2024] – ETHSofia Conference & Hackathon  – първите в България конференция и хакатон, посветени на Ethereum технологията и нейното развитие.

17.04.2024 14:00 3 мин. четене

Последни 24 часа пред Dogecoin20. Листването на борсите е по-близо от всякога

Безпрецедентното търсене, комбинирано с наближаването на деня на Doge, доведе предварителната продажба на Dogecoin20 до ранен край след набиране на над $10 милиона, според ново съобщение в X.

17.04.2024 11:59 3 мин. четене

Над 700,000 души крипто общност. Предпродажбата на 99Bitcoins може да промени пазара

99Bitcoins стартира съвсем скоро своята предварителна продажба, която има за цел да събере средства за проекта и за неговите награди. Но какво можем да очакваме от $99BTC?

17.04.2024 11:05 4 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.