Home

Най-добрата монета на 2024 г.? Проучване на пет от най-големите претендентти за откриването на следващия голям хит

15.06.2024 11:30 6мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Най-добрата монета на 2024 г.? Проучване на пет от най-големите претендентти за откриването на следващия голям хит

Светът на криптовалутите се развива, а меме монетите вече се придвижват към върха на хранителната верига. Преди това те не бяха голям проблем в крипто общността и не получаваха почти никакво внимание след появата на Shiba Inu и Dogecoin.

Приливите и отливите обаче се обърнаха и всички полудяха по тях. Дори известни личности коментират и наблюдават някои крипто монети, тъй като подкрепените от знаменитости токени вървят бясно на пазара.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.


Петте най-добри меме монети, в които да инвестирате през 2024 г.

 • Angry Pepe Fork (APORK): Bазирана на Solana меме монета, която е на път да направи революция на пазара със своя модел „Conquer To Earn (Завладей, за да спечелиш)“.
 • Shiba Inu (SHIB): Убиецът на Dogecoin и вторият по големина меме токен по пазарна капитализация в сектора на меме монетите.
 • Pepe (PEPE): Базиран на Етериум меме токен, който няма никаква функционалност.
 • Floki (FLOKI): меме токен, който работи за изграждането на по-всеобхватна екосистема.
 • Notcoin (NOT): Tap-to-Mine монета, която има повече притежатели във веригата, отколкото Shiba Inu и Pepe.

Запознайте се с 5-те най-големи претендента за най-добрата меме криптовалута за наблюдение през 2024 г.

 • Angry Pepe Fork (APORK)

Angry Pepe Fork (APORK) е нова меме монета, базирана на Solana, която поражда вълнение в крипто света. Подкрепена от солидна общност и включваща иновативен модел, наречен „Conquer to Earn“, Angry Pepe Fork си поставя за цел да трансформира пазара на меме монети. Това е основната характеристика, която отличава APORK от другите меме монети.

Моделът „Conquer to Earn“ (Завладей, за да спечелиш) се състои в това да се събере група от хора, които да елиминират зомби меме монети, за да получат награди. Тази система превръща APORK не само в меме монета, но и в токен с практическа употреба и стойност, тъй като потребителите са стимулирани да се ангажират. За да се повиши доверието сред потребителите на APORK, проектът получи одит на своя смарт договор от SOLIDProof. Също така APORK има функция за стейкинг, при която членовете могат да заключат своите токени за период от 30, 60 или 90 дни. Колкото повече дни са заключени монетите, толкова по-висока е APY на монетите. Това е ясна стратегия за увеличаване на използването и присъствието на APORK на пазара чрез създаване на партньорски отношения.

С текущата цена на токена APORK от $0.014 и прогнозите за по-нататъшно покачване на цената, APORK е един от най-интересните меме токени, в които да насочите вниманиет оси тази година с цел печалба. Пазарните експерти прогнозират потенциален 100Х скок на цената през следващите месеци.

 • Shiba Inu (SHIB)

Shiba Inu (SHIB), вторият по ред след Dogecoin, е друга меме монета, която е достоен претендент за първото място. Армията на Shiba Inu е в челните редици на развитието през тази година. Те не само са изгаряли токени SHIB, за да намалят предлагането им, но и работят по изграждането на децентрализирана екосистема, в която притежателите на Shiba Inu имат контрол върху своята идентичност.
Анализаторите очакват тези проекти да дадат резултати през следващите месеци и да повлияят положително на стойността на Shiba Inu. Ценовата им цел за меме монетата през тази година е $0.00005633.

 • Pepe (PEPE)

Като един от най-добре представящите се меме токени през май и засенчвайки водещи монети като Dogecoin, Pepe (PEPE) е достоен претендент за позицията на най-голямата меме монета тази година. Pepe достигна нови върхове и се превърна в третия по големина меме токен, без да има голям проект, който да го подкрепи.

Монетата Pepe се издигна в класацията изцяло въз основа на очакванията на хората и активността им в социалните медии. Въпреки това Pepe все още е в списъка на най-добрите пазарни анализатори, които са в състояние да прогнозират по-нататъшния ръст на цената. Те прогнозират достигането на нов исторически връх преди изтичането на годината.

 • Floki (FLOKI)

Floki (FLOKI) е друга меме монета, която има потенциала да бъде най-добрият претендент за 2024 г. В момента общността работи по разширяването на екосистемата на Floki, за да включи повече проекти и разработки, които биха могли да привлекат повече потребители през следващите месеци.

Един от тези проекти е планът за пускане на версия на мобилно приложение на нейната metaverse игра – Valhalla, по-късно тази година. С тези разработки пазарните експерти прогнозират целева цена от $0.0004134 преди края на годината.

 • Notcoin (NOT)

Въпреки че стартира като Tap-to-Mine монета, стойността на Notcoin (NOT) се увеличи през последния месец. Листванията на водещи борси подхраниха растежа ѝ, като увеличиха обема на търговията и пазарната ѝ капитализация.

Обемът на търговия на Notcoin се повиши дотолкова, че надмина този на водещи меме монети като Shiba Inu и Dogecoin. За съжаление, Notcoin попадна под натиск от продажби, спадайки в червената област на седмичната графика. Анализаторите все още са оптимистично настроени за бъдещия му потенциал и прогнозират поскъпване до $0.03136 през тази година.

Защо меме монетите са интересни опции за покупка с цел печалба през 2024 г.

 1. Ниски входни разходи: Много от тези меме монети са сравнително достъпни и това дава възможност на много хора да инвестират в тях и да реализират големи печалби, ако цените се повишат в близко бъдеще.
 2. Популярност: Друг начин, по който мемекоините могат да придобият голяма популярност, е чрез социалните медии и известните личности, което може да доведе до бърз скок на цените.
 3. Подкрепа от общността: Това се дължи на подкрепата от страна на общността, която приветства меме монетите като една от тенденциите на пазара. Благодарение на подкрепата на общността се наблюдава повишен трафик и високи цени, тъй като членовете на общността популяризират меме монетите в различни платформи на социалните медии.
 4. Функционалност: Екипите на Angry Pepe Fork и Floki работят по добавянето на повече функционалност за своите меме монети, за да могат те да имат повече приложения, които да стимулират стойността им, а не да зависят единствено от хайп.

Заключение

Секторът на меме монетите се разраства бързо и може да обхване и други монети в крипто индустрията. Това е подходящият момент за инвеститорите и трейдърите да се насочат към сектора на меме монетите за следващия бичи ръст.

Въпреки че Shiba Inu, Pepe, Floki и Notcoin са интересни меме токени за покупка, новият претендент, Angry Pepe Fork, е добър вариант за разглеждане поради ниската си пазарна капитализация, ниското общо предлагане и връзката с мрежата Solana.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Популярни Новини
Още Прессъобщения Новини

Пропусната възможност: Крипто кит съжалява, че не е купил тези токени преди месец!

Крипто пазарът е в спокойно състояние, готов за следващия бичи поход. Докато основните монети остават стабилни, алткойните набират инерция и показват обещаващи признаци на подем.

19.07.2024 16:16 5мин. четене

Подценени скъпоценни камъни: Алткойните може да поскъпнат това лято 

Пазарът на криптовалути е необичайно спокоен, което създава предпоставки за възможен бичи подем. С наближаването на лятото алткойните представляват уникална възможност за инвеститорите.

19.07.2024 15:46 4мин. четене

5 алткойна за печалба, която може да промени живота ви

В момента крипто пазарът е спокоен, но признаците сочат, че на хоризонта може да се задава бичи цикъл.

19.07.2024 15:30 5мин. четене

Bitget регистрира най-високо увеличение на пазарния дял през първата половина на 2024 г. – Доклад на CCData

С нарастването на доверието и ефективността на централизираните криптоборси сега е по-очевидно от всякога, че има промяна в парадигмата в крипто пространството.

19.07.2024 12:09 3мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към биткойн адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.