НАЧАЛО Прессъобщения

Най-добрата криптовалута за наблюдение сега: Ето защо платформата Algotech (ALGT), която набра $3 милиона, е водеща в надпреварата с Dogecoin (DOGE) и Cosmos (ATOM)

29.03.2024 10:35 3 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Най-добрата криптовалута за наблюдение сега: Ето защо платформата Algotech (ALGT), която набра $3 милиона, е водеща в надпреварата с Dogecoin (DOGE) и Cosmos (ATOM)

Крипто инвестиционният пейзаж претърпява динамична промяна, като много инвеститори пренасочват вниманието си от утвърдени имена като Dogecoin (DOGE) и Cosmos (ATOM) към по-нови, иновативни проекти като Algotech (ALGT).

Тази промяна отразява развиващите се предпочитания и интереси на инвеститорите, които търсят обещаващи възможности с фокус върху дългосрочния потенциал и авангардните технологии.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.


Цената на Dogecoin (DOGE) скочи с над 35% в 7-дневен период, а при Cosmos (ATOM) се наблюдава бичи тренд през последните няколко дни. Анализаторите обаче прогнозират, че Algotech (ALGT) ще надмине и двете в близко бъдеще.

Dogecoin (DOGE) се покачва: Отскок на пазара, активност на китовете и влиянието на Илон Мъск

През изминалата седмица пазарът на криптовалути отбеляза съживяване, а Dogecoin (DOGE) се очертава като един от най-добре представящите се. Цената му се повиши с повече от 31% за период от 7 дни, като към 29 март се намира над границата от $0.21.

Освен това DOGE изпревари няколко конкурента на различни фронтове. Обемът на търговията ѝ през последните 24 часа надхвърля $5.7 милиарда към момента на писане на статията, изпреварвайки Solana (SOL), XRP и Binance Coin (BNB), които изостанаха.

Възраждането на Dogecoin съвпада с повишената активност на големите инвеститори. Едно непознат кит прехвърли над 1 милиарда DOGE в неизвестен портфейл, както разкри Whale Alert.

Спекулациите относно самоличността на този мистериозен кит са многобройни, като някои предполагат, че това може да е Илон Мъск, главен изпълнителен директор на Tesla и виден поддръжник на Dogecoin. Мъск е намеквал за възможността Tesla да приеме Dogecoin като метод на плащане и е изразявал постоянна подкрепа за криптовалутата, заявявяайки: “Dogecoin върви към луната”.

Няколко анализатори предложиха оптимистични прогнози за цената на DOGE, като DonAlt вярва, че Dogecoin потенциално може да достигне $1 въз основа на резултатите от търговията му с Bitcoin.

Cosmos: Решаване на най-трудните предизвикателства пред блокчейн и повишаване на взаимосвързаността

Cosmos се позиционира като решение на основните предизвикателства в блокчейн индустрията. Той има за цел да реши проблеми като бавните транзакции, високите разходи, ограниченията в мащабируемостта и екологичните проблеми, свързани с протоколите за доказване на работа като този на Bitcoin. Като създава мрежа от взаимосвързани блокчейни, Cosmos предоставя алтернативна екосистема.

Проектът също така има за цел да опрости блокчейн технологията за разработчиците чрез модулна рамка, като направи децентрализираните приложения по-достъпни. Освен това неговият протокол Interblockchain Communication улеснява безпроблемната комуникация между различните мрежи, като предотвратява фрагментацията в индустрията.

През последните 24 часа Cosmos отбеляза спад в обема на търговията с 33%, като пазарният спад е малко над 3%. По време на писането на статията Atom се търгува на цена от $12.13.

Algotech (ALGT) се появява с рекордна предварителна продажба на стойност $3 милиона

Algotech (ALGT) се очертава като значителен играч в сектора на криптовалутите, предлагайки новаторска алгоритмична TradFi платформа, която интегрира блокчейн, машинно обучение и децентрализиран интелект. С функции като автоматизирано обръщане на средната стойност, търговия по инерция и хеджиране, Algotech е готова да революционизира стратегиите за търговия.

Проектът привлече вниманието като един от най-добрите проекти в етап на предварителна продажба, като счупи рекордите, набирайки $3 милиона в етап 2 на своята публична предварителна продажба. Само за две седмици бяха продадени 70 милиона ALGT токена, което привлече 8,500 уникални притежатели. Инвеститорите са привлечени от разширяващата се потребителска база на Algotech, която идва с права за управление и дялове от печалбата.

Цената на токена от $0.06 е много добра, тъй като инвеститорите очакват повишаването му до $0.08 на следващия етап на предварителната продажба. При наличието на дефлационна токеномика се очаква ALGT да надхвърли $1, след като монетата бъде листната на големите крипто борси, обещавайки потенциална възвръщаемост от 1,200% от инвестицията.

Научете повече:
Посетете предварителната продажба на Algotech
Присъединете се към общността на Algotech


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

Може ли Algotech да бъде по-добра дългосрочна инвестиция от Bitcoin и Ethereum?

Algotech (ALGT) привлича вниманието в света на криптовалутите, обещавайки различни предимства, които в бъдеще може да и предоставят нужния потенциал, за да я превърнат в по-добра дългосрочна инвестиция в сравнение с Bitcoin (BTC) и Ethereum (ETH). 

18.04.2024 16:01 4 мин. четене

Kои са най-популярните криптовалути в Япония през април?

Япония е един от бенчмарк крипто пазарите, като местните инвеститори много често задават темпото в световен мащаб. Затова в тази статия може да разгледате кои са едни от най-модерните криптовалути, които се търгуват там.

18.04.2024 15:02 3 мин. четене

Коя криптовалута да следим сега? Едни от най-актуалните криптовалути, които привличат интереса на китовете: Ethereum (ETH), Solana (SOL) и Furrever Token (FURR)

В постоянно променящия се пейзаж на крипто пазара, където цари волатилност, инвеститорите постоянно търсят възможности за значителна възвръщаемост.

18.04.2024 14:02 5 мин. четене

Трябва ли да следите движенията при Retik Finance (RETIK) през 2024 г.? Експертен анализ

Тъй като пазарът на децентрализирани финанси (DeFi) продължава да се развива, се появи нов претендент, който привлича вниманието на инвеститорите и крипто ентусиастите. 

18.04.2024 11:05 4 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.